Armoral Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε not sure if trolling or... Γιατί trolling, επειδή αν εξαιρέσεις κάποια ελάχιστα bugs σε κάποια quest προς το τέλος του παιχνιδιού περισσότερο αισθητικής σημασίας, θα πρέπει να θάψω το παιχνίδι. Ούτε σπασίματα, ούτε παγώματα, τίποτα. Το ξεκίνησα και το τελείωσα κοντά στο 100% χωρίς κανένα θέμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και 'γω που το τερμάτισα με το 1.2 νομίζω μια χαρά το έπαιξα χωρίς να συναντήσω κάτι φοβερό. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από Psycho_Warhead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Κι εγω το τερματισα απροβληματιστα το Μαρτιο, δεν θυμαμαι σε ποιο build ετρεχε τοτε. Και βρηκα πολυ καλο το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourt71724 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Εγώ πάντως για ένα gig που δεν ήθελε ποτέ να το μετρήσει completed ενώ είχα σκοτώσει αυτόν που έπρεπε, χρειάστηκε να βάλω mod που ανοίγει την κονσόλα και να κάνω manual complete από εκεί. Αυτο δεν είναι bug. Είναι feature για να γίνει το σκηνικό πιο immersive 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, Armoral είπε Γιατί trolling, επειδή αν εξαιρέσεις κάποια ελάχιστα bugs σε κάποια quest προς το τέλος του παιχνιδιού περισσότερο αισθητικής σημασίας, θα πρέπει να θάψω το παιχνίδι. Ούτε σπασίματα, ούτε παγώματα, τίποτα. Το ξεκίνησα και το τελείωσα κοντά στο 100% χωρίς κανένα θέμα. Εντάξει όταν λες "λειτουργούν όλα" και βγαίνει το πάνω βίντεο και δείχνει το αντίθετο, κάποιος από τους 2 δε βλέπει καλά. Anw αν δεν σας ενοχλούν αυτά τα bugs και τα game breaking physics πάσο. Βλέποντας την anime σειρά μου ήρθε και εμένα να το παίξω, αλλά λέω να περιμένω το expansion. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Η σειρά έχει πιο ζωντανό κόσμο απ' το παιχνίδι πάντως που θεωρώ ότι ήταν το μεγαλύτερο μείον του. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Η σειρά έχει πιο ζωντανό κόσμο απ' το παιχνίδι πάντως που θεωρώ ότι ήταν το μεγαλύτερο μείον του. ήθελε όντως πιο γεμάτο κόσμο, αλλά υστερούσε σε άλλα και άλλα εκεί θα το χαν; Αν είχαν βάλει τον κόσμο όπως στο unity παίζει να έβραζαν τα πάντα. Cyberpunk 2077 hits 1m daily players η σειρά έδωσε άλλον αέρα Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε not sure if trolling or... Να πω κι εγω οτι ξεκινησα Μάρτιο -Απρίλιο (patch 1.5) , πλήρως αρνητικά προκατειλλημένος με σκοπό να πω δε γ@@@ται πέταξα 20 (!!!!) €...ας είναι τιμής ένεκεν για τα witcher... Ε, το ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ και ήταν το 1 απο τα 2 παιχνιδια που κατάφερα(= με κράτησαν) να τερματίσω την τελευταία 2 ετία ( εχω παίξει καμια 20αρια). Αν συνυπολογίσω και την τιμή του, η αξία του σαν game για μενα εκτοξέυεται. Το μόνο πρόβλημα οτι...ντρεπόμουνα να πω οτι μ΄αρεσε μην φάω κράξιμο...🤣🥴😂 Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από scorpion8283 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Το τερμάτισα στην έκδοση 1.5 και δεν παρατήρησα προβλήματα. Αντιθέτως, λυπήθηκα που το παιχνίδι θάβεται σε τέτοιο βαθμό, στο pc, ακόμα και σήμερα, λόγο του over-hype και τις κακές τακτικές από πλευράς cdpr, ενώ είναι ένας πολύ καλός τίτλος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Εντάξει όταν λες "λειτουργούν όλα" και βγαίνει το πάνω βίντεο και δείχνει το αντίθετο, κάποιος από τους 2 δε βλέπει καλά. Anw αν δεν σας ενοχλούν αυτά τα bugs και τα game breaking physics πάσο. Βλέποντας την anime σειρά μου ήρθε και εμένα να το παίξω, αλλά λέω να περιμένω το expansion. Δεν υπήρχαν τέτοια στη δική μου εμπειρία. Είχα ένα θέμα με ένα όχημα που επρεπε να συλλεξω και που δεν υπηρχε στο σημειο που εδειχνε ο χάρτης, λύθηκε με επανεκκίνηση του παιχνιδιού και ένα δεύτερο που θυμάμαι μια κοπέλα με την οποία μιλάς προς το τέλος του παιχνιδιού και ενώ καθόταν ξαφνικά σηκώθηκε και έκανε ότι περπατούσε στο ίδιο σημείο μέχρι να τελειώσει ο διάλογος. Τίποτα που δεν είχα δει και σε άλλους τίτλους σπάνια και τιποτε τόσο σοβαρό ώστε να με κάνει να μη θέλω να συνεχίσω. Εδώ λέω να του κάνω και ένα rerun σε 4k αλλά φοβάμαι με αυτά που είδα όταν έτρεξα το παιχνίδι στη νέα ανάλυση. #Hanako is waiting at Embers. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από Armoral 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 REDmod tutorial (θέλει το 1.6 patch). Πρώτο επεισόδιο, πρώτα βήματα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Έπρεπε: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 22/9/2022 στις 3:00 ΠΜ, Armoral είπε Γιατί trolling, επειδή αν εξαιρέσεις κάποια ελάχιστα bugs σε κάποια quest προς το τέλος του παιχνιδιού περισσότερο αισθητικής σημασίας, θα πρέπει να θάψω το παιχνίδι. Ούτε σπασίματα, ούτε παγώματα, τίποτα. Το ξεκίνησα και το τελείωσα κοντά στο 100% χωρίς κανένα θέμα. Και εγώ μια από τα ίδια. Φαντάσου το τερμάτισα με παλαιότερη version 1.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χάλασε το θέμα. Έρχεστε εδώ και μας λέτε ότι σας άρεσε το παιχνίδι ή πως δεν είχατε θέματα ενώ ήδη έχουμε αποφασίσει πως είναι μια πατάτα και αναγκάζεται ο xtrmsnpr να απαντάει κάθε φορά! @Dantε Πολύ εύκολα μπερδεύεσαι. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από NickTG 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarlitoGR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Να πω κ εγώ ότι δεν συνάντησα σοβαρά θέματα στο παιχνίδι😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα