Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

35 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

not sure if trolling or...

Γιατί trolling, επειδή αν εξαιρέσεις κάποια ελάχιστα bugs σε κάποια quest προς το τέλος του παιχνιδιού περισσότερο αισθητικής σημασίας, θα πρέπει να θάψω το παιχνίδι. Ούτε σπασίματα, ούτε παγώματα, τίποτα. Το ξεκίνησα και το τελείωσα κοντά στο 100% χωρίς κανένα θέμα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και 'γω που το τερμάτισα με το 1.2 νομίζω μια χαρά το έπαιξα χωρίς να συναντήσω κάτι φοβερό.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1

9 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Εγώ πάντως για ένα gig που δεν ήθελε ποτέ να το μετρήσει completed ενώ είχα σκοτώσει αυτόν που έπρεπε,  χρειάστηκε να βάλω mod που ανοίγει την κονσόλα και να κάνω manual complete από εκεί. -_-

Αυτο δεν είναι bug. Είναι feature για να γίνει το σκηνικό πιο immersive

• Thanks 1

10 ώρες πριν, Armoral είπε

Γιατί trolling, επειδή αν εξαιρέσεις κάποια ελάχιστα bugs σε κάποια quest προς το τέλος του παιχνιδιού περισσότερο αισθητικής σημασίας, θα πρέπει να θάψω το παιχνίδι. Ούτε σπασίματα, ούτε παγώματα, τίποτα. Το ξεκίνησα και το τελείωσα κοντά στο 100% χωρίς κανένα θέμα.

Εντάξει όταν λες "λειτουργούν όλα" και βγαίνει το πάνω βίντεο και δείχνει το αντίθετο, κάποιος από τους 2 δε βλέπει καλά.

Anw αν δεν σας ενοχλούν αυτά τα bugs και τα game breaking physics πάσο.

Βλέποντας την anime σειρά μου ήρθε και εμένα να το παίξω, αλλά λέω να περιμένω το expansion.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Η σειρά έχει πιο ζωντανό κόσμο απ' το παιχνίδι πάντως που θεωρώ ότι ήταν το μεγαλύτερο μείον του.

ήθελε όντως πιο γεμάτο κόσμο, αλλά υστερούσε σε άλλα και άλλα εκεί θα το χαν;
Αν είχαν βάλει τον κόσμο όπως στο unity παίζει να έβραζαν τα πάντα.

Cyberpunk 2077 hits 1m daily players 

η σειρά έδωσε άλλον αέρα

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

not sure if trolling or...

Να πω κι εγω οτι ξεκινησα Μάρτιο -Απρίλιο (patch 1.5) , πλήρως αρνητικά προκατειλλημένος με σκοπό να πω δε γ@@@ται πέταξα 20 (!!!!) €...ας είναι τιμής ένεκεν  για τα witcher...

Ε, το ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ και ήταν το 1 απο τα 2 παιχνιδια που κατάφερα(= με κράτησαν) να τερματίσω την τελευταία 2 ετία ( εχω παίξει καμια 20αρια).

Αν συνυπολογίσω και την τιμή του, η αξία του σαν game για μενα εκτοξέυεται.

Το μόνο πρόβλημα οτι...ντρεπόμουνα να πω οτι μ΄αρεσε μην φάω κράξιμο...🤣🥴😂

Επεξ/σία από scorpion8283
  • Like 3

Το τερμάτισα στην έκδοση 1.5 και δεν παρατήρησα προβλήματα. Αντιθέτως, λυπήθηκα που το παιχνίδι θάβεται σε τέτοιο βαθμό, στο pc, ακόμα και σήμερα, λόγο του over-hype και τις κακές τακτικές από πλευράς cdpr, ενώ είναι ένας πολύ καλός τίτλος.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

Εντάξει όταν λες "λειτουργούν όλα" και βγαίνει το πάνω βίντεο και δείχνει το αντίθετο, κάποιος από τους 2 δε βλέπει καλά.

Anw αν δεν σας ενοχλούν αυτά τα bugs και τα game breaking physics πάσο.

Βλέποντας την anime σειρά μου ήρθε και εμένα να το παίξω, αλλά λέω να περιμένω το expansion.

Δεν υπήρχαν τέτοια στη δική μου εμπειρία. Είχα ένα θέμα με ένα όχημα που επρεπε να συλλεξω και που δεν υπηρχε στο σημειο που εδειχνε ο χάρτης, λύθηκε με επανεκκίνηση του παιχνιδιού και ένα δεύτερο που θυμάμαι μια κοπέλα με την οποία μιλάς προς το τέλος του παιχνιδιού και ενώ καθόταν ξαφνικά σηκώθηκε και έκανε ότι περπατούσε στο ίδιο σημείο μέχρι να τελειώσει ο διάλογος.

Τίποτα που δεν είχα δει και σε άλλους τίτλους σπάνια και τιποτε τόσο σοβαρό ώστε να με κάνει να μη θέλω να συνεχίσω.

Εδώ λέω να του κάνω και ένα rerun σε 4k αλλά φοβάμαι με αυτά που είδα όταν έτρεξα το παιχνίδι στη νέα ανάλυση.

#Hanako is waiting at Embers.

Επεξ/σία από Armoral
  • Like 1

Στις 22/9/2022 στις 3:00 ΠΜ, Armoral είπε

Και εγώ μια από τα ίδια. Φαντάσου το τερμάτισα με παλαιότερη version 1.3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χάλασε το θέμα. 

Έρχεστε εδώ και μας λέτε ότι σας άρεσε το παιχνίδι ή πως δεν είχατε θέματα ενώ ήδη έχουμε αποφασίσει πως είναι μια πατάτα και αναγκάζεται ο xtrmsnpr να απαντάει κάθε φορά! 

@Dantε Πολύ εύκολα μπερδεύεσαι. 

Επεξ/σία από NickTG
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...