optimus prime Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Edgerunners Update (Patch 1.6) — list of changes - Cyberpunk 2077 — from the creators of The Witcher 3: Wild Hunt Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2022 από optimus prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Είπαν αν θα μπορέσει να συνεχιστεί κανονικά η ιστορία μετά την τελευταία αποστολή ή το expansion διαδραματιζεται πριν από αυτή;; Ήταν μεγάλη ξενερα για μένα αυτό, το να τελειώνει το game και να μην μπορείς να περιηγηθείς στο κόσμο του μετά το τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Adjusted graphics setting presets to provide a higher quality setup. Δηλαδή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν εχω ιδεα,μπορει να το ειπαν στο βιντεο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Εβαλαν και cross progression λεει. Εαν γινετε να παιξω το save μου του pc με το mod που εχω για ολα τα skill points τοτε εχει γινει αγορα και στο ps5 για 3ο playthrough στην τηλεοραση 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μην το γελας αυτο.. Το cross progression εμενα με εχει βολεψει στο Assasins creed γιατι οταν παω στο εξοχικο μου δεν παιρνω μαζι το pc μου αλλα την κονσολα και μπορω να συνεχισω απο εκει που εμεινα.. Οπως και να το δεις ειναι μεγαλη ευκολια.. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2022 από optimus prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Is the First Expansion, Won't Be on Last-Gen Consoles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 3 χρόνια μετά παίρνουμε το expansion που έδωσε πόδι στις παλιές κονσόλες ( κάτι που θα έπρεπε να είχαν κάνει με το βασικό παιχνίδι imho) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, optimus prime είπε Μην το γελας αυτο.. Το cross progression εμενα με εχει βολεψει στο Assasins creed γιατι οταν παω στο εξοχικο μου δεν παιρνω μαζι το pc μου αλλα την κονσολα και μπορω να συνεχισω απο εκει που εμεινα.. Οπως και να το δεις ειναι μεγαλη ευκολια.. Εννοείται δεν το συζητάμε καν αυτό για αυτο και εγω το ανέφερα ότι έχει γίνει insta buy αγορά αν δουλεύει καλά. Όλα τα παιχνίδια κανονικα ετσι θα έπρεπε να βγαίνουν εν έτη 2022. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Virus200 είπε Εννοείται δεν το συζητάμε καν αυτό για αυτο και εγω το ανέφερα ότι έχει γίνει insta buy αγορά αν δουλεύει καλά. Όλα τα παιχνίδια κανονικα ετσι θα έπρεπε να βγαίνουν εν έτη 2022. Δεν νμζ να εχει θεμα αφου αποθηκευονται στο cloud,οπως και τα save μας στο steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarlitoGR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Installation Failed E9 Error Προσπαθω κανα 5ωρο να περασω το 1.6 αλλα δεν θελει........μαλλον παω για νεο install απο την αρχη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Εχουν κανει καποια μαλακια γιατι και εγω που το περασα οταν το ξεκιναω μου βγαζει η RedEngine crash report ενω το παιχνιδι ξεκιναει και τρεχει κανονικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Το τελευταίο παιχνίδι τους στην RED Engine, από 'δω και πέρα θα χρησιμοποιούν UE 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Finally, Cyberpunk 2077's broken police will get a 'complete overhaul' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Phantom Liberty may be the only planned expansion for Cyberpunk 2077UPDATE: Confirmed by CD Projekt Red. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα