Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Το μεγαλύτερο μέρος του κραξίματος είναι λόγω hype. Tο CP77 το έχει κράξει και ο κάθε πικραμένος που δεν το έχει καν παίξει, επειδή ήταν μόδα να κράζουμε CP77. Άσε που οι περισσότεροι κράζουν τα glitches (επειδή απλά τα βλέπουν μαζεμένα σε video στο YT, χωρίς να το έχουν παίξει, και νομίζουν ότι το game είναι έτσι συνέχεια). Στον τεχνικό τομέα το game είναι άριστο, και από γραφικά και από perf. Τώρα αν ο άλλος περίμενε να τρέχει στον celeron και στην 1050 του ε εντάξει. Τα πραγματικά προβλήματα του παιχνιδιού τα βλέπεις όταν το παίξεις, και για 'μένα είναι το μέτριο rpg στοιχείο και το ότι τα lifepaths δεν έχουν νόημα. Το main story δεν το λες άσχημο, δεν είναι και κάτι φοβερό αλλά τρώγεται, όπως και τα side quests είναι κλάσεις ανώτερα από τις ανοησίες των games της Ubi. To game έπρεπε να μείνει κάνα χρόνο ακόμη σε development και να έβγαινε αποκλειστικά για next gen κονσόλες, αλλά μετά θα έκλαιγαν οι τσίπηδες που αγόρασαν ps4 πριν 7 χρόνια και δεν λένε να το πάρουν απόφαση ότι πέθανε.
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, Herald είπε Kαλά αυτά που γράφεις δεν στέκουν. Αν κρίνουμε άλλα - υπερβολικά παρόμοια παιχνίδια σε gameplay με τα ίδια κριτήρια, σε όλα θα βάλουμε 5. Mafia 1 / Mafia 2 / Mafia 1 definitive edition? 2/10 και πολύ τους είναι. Ακόμα λιγότερα πράματα να κάνεις στο open world, το shooting είναι σκάλες χειρότερο, η ποικίλια των όπλων μικρή, τίγκα στα bugs (ειδικά το mafia 2 def το οποίο μόλις τερμάτισα), μικρότερος χάρτης, μικρότερο main campaign, καθόλου side missions και η λίστα τελειωμό δεν έχει. Στην πραγματικότητα βέβαια θεωρούνται από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών οπότε...καταλαβαίνεις όταν γράφεις τέτοια πράματα ότι κάπου κάτι κάνεις εσύ λάθος. Εκτός αν και στο Mafia 1 ας πούμε βάζεις 3/10, οπότε ok, τουλάχιστον είσαι consistent. Και εδώ το ίδιο έχω να σχολίασω. Το CP πιο πολύ μοιάζει με την σειρά Mafia παρά με το skyrim. Και αν κάνουμε ευθεία σύγκριση περισσότερο lore / side missions και μεγαλύτερο main campaign έχει το cyberpunk, καλύτερη μάχη, καλύτερο (?) stealth και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Το δικό μου κριτήριο βαθμολογίας ενός παιχνίδιου είναι το εξής απλό, όταν πέσουν οι τίτλοι τέλους λέω "μακάρι να βγεί expansion / dlc σύντομα" ή δόξα τον Αλλάχ που τελείωσε? Ε στα περισσότερα παιχνίδια (ac / farcry κλπα αριστουργήματα ) λέω δόξα τον αλλάχ, στο cyberpunk ευχόμουνα να δούμε σύντομα DLC. το mafia ρε συ κοιτάζει το cb77 και γελά! καμία σχέση, στο mafia μιλάμε για ποιότητα. Το cb77 είναι μια μαύρη τρύπα στο gaming απλώς. 3
Herald Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε το mafia ρε συ κοιτάζει το cb77 και γελά! καμία σχέση, στο mafia μιλάμε για ποιότητα. Το cb77 είναι μια μαύρη τρύπα στο gaming απλώς. Ότι αρνητικό έχει ειπωθεί για το cb77 είναι τρις φορές χειρότερα υλοποιημένο στο mafia όμως. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Τι σχέση έχει το Mafia; Ένα πολύ καλό remake ενός παλιού παιχνιδιού είναι. Το CP77 και στον τεχνικό τομέα και στο gameplay είναι αρκετά ανώτερο. Όπως και να έχει το κράξιμο που έχει φάει είναι κυρίως για τα glitches που είχε στην αρχή και για την κατάσταση στις old gen κονσόλες. Έχουν κάνει καραμέλα τα screenshots με textures που δεν φορτώνουν στις old gen. Στο pc το game δεν έχει τέτοια προβλήματα και με το τελευταίο patch έχουν μειωθεί πολύ τα glitches. Τα πραγματικά προβλήματα τα αναφέρουν πολύ λίγοι..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δηλαδή...όπως και στο Witcher 3, έτσι και σε αυτό κόπηκαν παρα πολλά features. Υπάρχει λεπτομερής λίστα στο reddit. Το πρόβλημα ήταν και είναι ότι η πιο customer friendly AAA εταιρία το γύρισε στην απληστία και εκεί τελειώνει το θέμα. 21 ώρες πριν, ioannis__ είπε αλλά μετά θα έκλαιγαν οι τσίπηδες που αγόρασαν ps4 πριν 7 χρόνια και δεν λένε να το πάρουν απόφαση ότι πέθανε Τότε κανόνισε να τους πάρεις εσύ PS5 αφού είσαι τόσο χουβαρντάς. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Τότε κανόνισε να τους πάρεις εσύ PS5 αφού είσαι τόσο χουβαρντάς. Είναι λογική αυτή; Άμα είναι να μην σταματούσε και η υποστήριξη για PS3, PS2, κτλ γιατί κάποιοι δεν μπορούν να τα αλλάξουν. Ε κάποια στιγμή σταματάει η υποστήριξη σε παλιές κονσόλες, κάρτες γραφικών, λειτουργικά, κτλ. Έτσι είναι τι να κάνουμε τώρα. 7 χρόνια μια χαρά ήταν για τις old gen. Και εμένα η 2060 δεν παίζει τα πάντα τώρα αλλά δεν βγαίνω να κλαιγομαι.. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από ioannis__
manolis940 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, ioannis__ είπε Είναι λογική αυτή; Άμα είναι να μην σταματούσε και η υποστήριξη για PS3, PS2, κτλ γιατί κάποιοι δεν μπορούν να τα αλλάξουν. Ε κάποια στιγμή σταματάει η υποστήριξη σε παλιές κονσόλες, κάρτες γραφικών, λειτουργικά, κτλ. Έτσι είναι τι να κάνουμε τώρα. 7 χρόνια μια χαρά ήταν για τις old gen. Και εμένα η 2060 δεν παίζει τα πάντα τώρα αλλά δεν βγαίνω να κλαιγομαι.. Είναι λογική η δική σου; Καταλαβαίνω στα PC να υπάρχουν μερικά bugs και glitches λόγο της ποικιλομορφίας των συστημάτων. Στο PS4 όμως και στο Xbox δεν ισχύει το ίδιο! Έπρεπε να έχουν δοκιμάσει ότι το game παίζει άριστα και ύστερα να το κάνουν release ! Αν δεν το καταφέρνανε δεν έπρεπε να το βγάλουν καθόλου και να το αφήσουν για τις νέες κονσόλες μόνο! Όσον αφορά τα PC σήμερα 1 χρόνο σχεδόν μετά το release του game έπρεπε να έχουν διορθωθεί όλα τα bugs και να έχουν μείνει φυσιολογικά κάποια που εμφανίζονται 1 στο εκατομμύριο . Όλο αυτό γίνεται σε ένα παιχνίδι που υπόσχεται ότι στο μέλλον θα έχει περισσότερα features και εν τέλει βλέπουμε να κόβει τα ήδη υπάρχοντα!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μα αυτό ακριβώς είπα, ότι αφού είδαν ότι δεν τραβάει στις παλιές κονσόλες να μην το έβγαζαν καν. Και θα γλίτωναν και development time για 4 παλιά μηχανηματα.
kosmsamo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ioannis__ είπε Είναι λογική αυτή; Άμα είναι να μην σταματούσε και η υποστήριξη για PS3, PS2, κτλ γιατί κάποιοι δεν μπορούν να τα αλλάξουν. Ε κάποια στιγμή σταματάει η υποστήριξη σε παλιές κονσόλες, κάρτες γραφικών, λειτουργικά, κτλ. Έτσι είναι τι να κάνουμε τώρα. 7 χρόνια μια χαρά ήταν για τις old gen. Και εμένα η 2060 δεν παίζει τα πάντα τώρα αλλά δεν βγαίνω να κλαιγομαι.. Για να καταλάβω… Να πάνε στράφι ~ τέσσερα χρόνια ανάπτυξης (γιατί αμφιβάλλω αν είχαν next-gen dev kits πριν τις αρχές του 20), το ~ 41% των pre-orders (μέχρι αρχές του 20 και την κίνηση του Xbox με το Smart Delivery, δεν είχαν σκοπό να βγάλουν και next-gen εκδόσεις, όπως λέγανε στα διάφορα earnings calls και σε συνεντεύξεις) και να πουν "Παιδιά, άκυρο! Λόγω σκοπιάς, το παιχνίδι θα βγει στο PC μόνο και στις επόμενης γενιάς κονσόλες όοοοοοοοοταν βγουν κι αν."; Μέχρι το δεύτερο delay του Σεπτεμβρίου, ούτε οι ίδιες οι MS και Sony δεν ήξεραν αν θα επιτρέψει η πανδημία το λανσάρισμα μέσα στο 20. Ας βάλουμε και στην εξίσωση το προβληματικό stock που επικρατεί μέχρι και σήμερα και ιδού γιατί ήταν πρακτικά αδύνατο να γίνει αυτό που λες. Μήπως δεν φταίει λοιπόν ο "κλαψιάρης" και "τσίπης" χρήστης last-gen κονσολών που ήθελε να έχει στα χέρια του ένα παιχνίδι για την ΜΟΝΑΔΙΚΗ γενιά κυκλοφορίας που μπορούσε να κάνει προ παραγγελία, αλλά η εταιρεία που μάσησε πιο πολύ από όσο μπορούσε; Συμφωνώ πάντως με κάτι που έγραψες παραπάνω. Και για εμένα, τα πραγματικά θέματα του παιχνιδιού (αυτά που δεν φτιάχνονται με 1-2 patch) δεν είναι τεχνικής φύσεως, αλλά βαθύτερα. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από kosmsamo 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μα πάλι πήγε στραφι το development time για τις old gen αφού οι εκδόσεις αυτές κατέβηκαν από τα store ή σιγά πόσοι τις αγόρασαν, και άσε που πήραν και refunds..
manolis940 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, kosmsamo είπε Για να καταλάβω… Να πάνε στράφι ~ τέσσερα χρόνια ανάπτυξης (γιατί αμφιβάλλω αν είχαν next-gen dev kits πριν τις αρχές του 20), το ~ 41% των pre-orders (μέχρι αρχές του 20 και την κίνηση του Xbox με το Smart Delivery, δεν είχαν σκοπό να βγάλουν και next-gen εκδόσεις, όπως λέγανε στα διάφορα earnings calls και σε συνεντεύξεις) και να πουν "Παιδιά, άκυρο! Λόγω σκοπιάς, το παιχνίδι θα βγει στο PC μόνο και στις επόμενης γενιάς κονσόλες όοοοοοοοοταν βγουν κι αν."; Μέχρι το δεύτερο delay του Σεπτεμβρίου, ούτε οι ίδιες οι MS και Sony δεν ήξεραν αν θα επιτρέψει η πανδημία το λανσάρισμα μέσα στο 20. Ας βάλουμε και στην εξίσωση το προβληματικό stock που επικρατεί μέχρι και σήμερα και ιδού γιατί ήταν πρακτικά αδύνατο να γίνει αυτό που λες. Μήπως δεν φταίει λοιπόν ο "κλαψιάρης" και "τσίπης" χρήστης last-gen κονσολών που ήθελε να έχει στα χέρια του ένα παιχνίδι για την ΜΟΝΑΔΙΚΗ γενιά κυκλοφορίας που μπορούσε να κάνει προ παραγγελία, αλλά η εταιρεία που μάσησε πιο πολύ από όσο μπορούσε; Συμφωνώ πάντως με αυτό που έγραψες παραπάνω. Και για εμένα, τα πραγματικά θέματα του παιχνιδιού (αυτά που δεν φτιάχνονται με 1-2 patch) δεν είναι τεχνικής φύσεως, αλλά βαθύτερα. Ο χρήστης old gen κονσόλας δεν φταίει πουθενά σε αυτό φυσικά. Απ΄ την στιγμή που πουλιέται ένα παιχνίδι εκεί έξω συμβατό για την κονσόλα του, πρέπει να μπορεί και να το παίξει. Η CDProject από την άλλη έφτιαξε ένα game το οποίο το πουλάει γα PS4. Αφού το κάνεις release πρέπει να τρέχει στην κονσόλα απροβλημάτιστα. Ωστόσο εν γνώση της έβγαλε σε κυκλοφορία ένα παιχνίδι σε preoder που ξέρει ότι δεν δουλεύει. Το έκανε release, άρμεξε τους πελάτες της και τώρα 1 χρόνο μετά περιμένουν την μοναδική εμπειρία που τους υποσχέθηκε! Μα ένα χρόνο μετά το παιχνίδι στις κονσόλες κοστίζει 20€+ κάτω! Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει, είναι να κάνει refund όλα τα χρήματα να δεχτεί την αποτυχία της και να ζήσουμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα. Αυτό όμως δεν έχει γίνει και δεν ξέρω για εσένα, αλλά εμένα μου μοιάζει σαν μία τεράστια εξαπάτηση του καταναλωτή και δεν μπορώ να καταλάβω σήμερα γιατί υπάρχει μία μικρή ομάδα αγαστών που αντιδράει σε όλο αυτό και γιατί δεν υπάρχουν οι ανάλογες ποινικές ευθύνες για την εταιρία ! 2 λεπτά πριν, ioannis__ είπε Μα πάλι πήγε στραφι το development time για τις old gen αφού οι εκδόσεις αυτές κατέβηκαν από τα store ή σιγά πόσοι τις αγόρασαν, και άσε που πήραν και refunds.. Όλοι πήραν refunds ή μόνο όσοι έκαναν αίτηση μέχρι τις 18/06/2021 ; Αυτοί που παραμένουν αισιόδοξοι ότι το game θα φτιάξει και έχουν αφιερώσει ώρες σε gameplay αποζημιώθηκαν όλοι ;
Πέτρος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Προσπαθώ να το πάρω για δώρο 😈 από το GOG και για 1η φορά τόσα χρόνια μου απέρριψε και τις δύο κάρτες μου (μια χρεωστική, μια πιστωτική). Παντού υπάρχει υπόλοιπο, τα πάντα-όλα λειτουργούν σε e/web-banking, απλά μου έριξε επί τόπου άκυρο (δεν έστειλε καν Push για έγκριση). Φταίει η μέρα/ώρα, φταίει κάτι άλλο?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, manolis940 είπε Όλοι πήραν refunds ή μόνο όσοι έκαναν αίτηση μέχρι τις 18/06/2021 ; Αυτοί που παραμένουν αισιόδοξοι ότι το game θα φτιάξει και έχουν αφιερώσει ώρες σε gameplay αποζημιώθηκαν όλοι ; Τι να περιμένουν αισιόδοξοι; Πλάκα κάνουμε; Ας έκαναν αίτηση αφού είδαν ότι έχει μαύρα χάλια και αν διορθώνονταν στο μέλλον το αγόραζαν εκ νέου με τα ίδια λεφτά, δεν θα έχαναν κάτι. Απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι στο τέλος της ζωής μιας γενιάς κονσολών οι owners περιμένουν στη γωνία να κράξουν την εταιρεία που πρώτη θα βγάλει game για τις καινούργιες μόνο. Αυτό δεν είναι σωστή λογική, πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι τελείωσε η κονσόλα σου κάποια στιγμή..
manolis940 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, ioannis__ είπε Τι να περιμένουν αισιόδοξοι; Πλάκα κάνουμε; Ας έκαναν αίτηση αφού είδαν ότι έχει μαύρα χάλια και αν διορθώνονταν στο μέλλον το αγόραζαν εκ νέου με τα ίδια λεφτά, δεν θα έχαναν κάτι. Απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι στο τέλος της ζωής μιας γενιάς κονσολών οι owners περιμένουν στη γωνία να κράξουν την εταιρεία που πρώτη θα βγάλει game για τις καινούργιες μόνο. Αυτό δεν είναι σωστή λογική, πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι τελείωσε η κονσόλα σου κάποια στιγμή.. Άμα η εταιρία σου λέει ότι σου δίνω refund αλλά μην το πάρεις γιατί εγώ τα μαύρα χάλια θα τα μετατρέψω σε ροζ σύννεφα πάλι δεν μπορείς να κράξεις τον καταναλωτή. Τώρα για το δεύτερο σκέλος στην γενική εικόνα προφανώς συμβαίνει και συμφωνώ μαζί σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, manolis940 είπε Άμα η εταιρία σου λέει ότι σου δίνω refund αλλά μην το πάρεις γιατί εγώ τα μαύρα χάλια θα τα μετατρέψω σε ροζ σύννεφα πάλι δεν μπορείς να κράξεις τον καταναλωτή. Τώρα για το δεύτερο σκέλος στην γενική εικόνα προφανώς συμβαίνει και συμφωνώ μαζί σου. Απλά είμαι της άποψης take the money and run. Αφού το αγόρασες, είδες τα μαύρα χάλια του και υπάρχει η ευτυχής συγκυρία για refund, το παίρνεις και αν και όποτε το φτιάξουν εδώ είμαστε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα