Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να διορθωθούν ποτέ αυτά, είναι αχανής ο κόσμος του παιχνιδιού, που να τα συμμαζέψουν..

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Δεν πρόκειται να διορθωθούν ποτέ αυτά, είναι αχανής ο κόσμος του παιχνιδιού, που να τα συμμαζέψουν..

Το πιο ωραίο είνια τα υποβρύχια....αυτοκίνητα. Με οδήγους μέσα, κανονικά, πάνε στις δουλείες τους or whatever. Είναι στις τελευταίες αποστολές, μου κατέστρεψαν την ψυχολογία

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Herald είπε

Το πιο ωραίο είνια τα υποβρύχια....αυτοκίνητα. Με οδήγους μέσα, κανονικά, πάνε στις δουλείες τους or whatever. Είναι στις τελευταίες αποστολές, μου κατέστρεψαν την ψυχολογία

Ωχ...σοβαρά?? Καλα φεύγω από το θέμα πάλι. Θα αρχίσω να φυτιλιάζομαι με τα χαζά bugs που γράφετε ότι ακόμα έχει...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Herald είπε

2 cyberpunk 4 u.😁 Μπορεί να είναι Έλληνες και να το κάνουν για να γλιτώσουν τα διόδια.

Δημοσ.

Τελικά ειμαι πολυ τυχερός δεν μου έτυχε ποτέ κανένα τέτοιο bug στις 90 ωρες που έχω στο παιχνίδι. Φτου μην το ματιάσω 🤣

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Virus200 είπε

Τελικά ειμαι πολυ τυχερός δεν μου έτυχε ποτέ κανένα τέτοιο bug στις 90 ωρες που έχω στο παιχνίδι. Φτου μην το ματιάσω 🤣

Im with you! Having fun.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γίνεται να μην βλέπετε αιωρούμενα αντικείμενα ή περαστικούς/οχήματα να εμφανίζονται/εξαφανίζονται. Ίσως δεν το προσέχετε. Έχουν μειωθεί σε σχέση με τα πρώτα builds αλλά υπάρχουν ακόμη. Βέβαια εγώ δεν χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου το fast travel οπότε τριγυρίζω πολύ στην πόλη και συναντάω τέτοια glitches.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Herald είπε

Ναι, αλλά έχει γραφικάρες και ΑΡ ΤΙ ΕΞ...😁

• Like 1
Δημοσ.

Τα glitches και το ότι δεν έχει το gameplay που υποσχέθηκαν δεν έχει να κάνει με το RT και τα γραφικά. Δεν σημαίνει ότι αν δεν είχε RT θα είχε το gameplay που υποσχέθηκαν. Άλλο οι graphic designers, άλλο αυτοί που γράφουν τον core code του παιχνιδιού, κτλ. Δεν πήραν τα άτομα από όλα τα departments και τα έβαλαν να φτιάξουν το RT. Δεν γίνεται άλλωστε, άλλες γνώσεις έχει ο ένας, άλλες ο άλλος. Οι αιτίες είναι πολλές: πίεση από πέτσινο και μετόχους/publishers, covid, old gen..

Δημοσ.

RTX έχει γιατί τους τα ακούμπησε η NVIDIA επειδή είχε γίνει πολύ βαβούρα για το παιχνίδι και ήθελε να διαφημίζει τις RTX 3000 κάρτες της.

Το παιχνίδι όπως είπα ήθελε 2 χρόνια ακόμα delay, δηλαδή να βγει τέλος του 2022 για να είναι όπως πρέπει. Έχουν σκάσει κάποια έγγραφα εδώ κι εκεί που αναφέρουν το 2022 σαν release date αλλά προφανώς έπεσε πίεση από τους από πάνω.

• Like 3
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Τα glitches και το ότι δεν έχει το gameplay που υποσχέθηκαν δεν έχει να κάνει με το RT και τα γραφικά. Δεν σημαίνει ότι αν δεν είχε RT θα είχε το gameplay που υποσχέθηκαν. Άλλο οι graphic designers, άλλο αυτοί που γράφουν τον core code του παιχνιδιού, κτλ. Δεν πήραν τα άτομα από όλα τα departments και τα έβαλαν να φτιάξουν το RT. Δεν γίνεται άλλωστε, άλλες γνώσεις έχει ο ένας, άλλες ο άλλος. Οι αιτίες είναι πολλές: πίεση από πέτσινο και μετόχους/publishers, covid, old gen..

Ειρωνικά το ανέφερα για κάποιους ανεγκέφαλους gamers που κοιτάνε μόνο τα γραφικά.

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως είναι λίγο over sharpened σε native το game και τονίζει και το aliasing; Έτσι μου φαίνεται. Με DLSS quality + 0.2 sharpening καλύτερο δείχνει.

Δημοσ.
Στις 16/9/2021 στις 2:00 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

RTX έχει γιατί τους τα ακούμπησε η NVIDIA επειδή είχε γίνει πολύ βαβούρα για το παιχνίδι και ήθελε να διαφημίζει τις RTX 3000 κάρτες της.

Το παιχνίδι όπως είπα ήθελε 2 χρόνια ακόμα delay, δηλαδή να βγει τέλος του 2022 για να είναι όπως πρέπει. Έχουν σκάσει κάποια έγγραφα εδώ κι εκεί που αναφέρουν το 2022 σαν release date αλλά προφανώς έπεσε πίεση από τους από πάνω.

Που αυτοι οι απο πανω ειναι αυτοι που απλα δεν εχουν ιδεα τι ειναι παιχνιδι καθονται και μετρανε τις μετοχες τους και δεν τους νοιαζει τιποτα. Καπως ετσι εχει καταντησει το παιχνιδι να πουλιεται 16 ευρω στα κλειδαραδικα εδω και μηνες. Ο head developer ξερει ποτε πρεπει να βγει το καθε παιχνιδι αλλα οι λεφταδες βλεπουν μονο ευρω οποτε ειχαμε αυτα τα χαλια με τις ακυρωμενες προπαραγγελιες και τις επιστροφες. Θα παρει καμια 20αρια patch μεχρι να γινει οπως το ηθελαν πραγματικα οι developers και παλι τα physics που δεν υπαρχουν δεν προκειται να διορθωθουν ποτε. Χειροτερα και απο GTA 5 ειναι που ειναι απειρως χειροτερα απο GTA 4.

• Like 2
Δημοσ.

Να κανω μια ερώτηση, γιατί το παιχνίδι το τερμάρισα την πρώτη εβδομάδα που βγήκε.

Εχει αλλαξει κατι ουσιαστικο ολους αυτους τους μήνες? Αξίζει για revisit? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, silenoz66 είπε

Να κανω μια ερώτηση, γιατί το παιχνίδι το τερμάρισα την πρώτη εβδομάδα που βγήκε.

Εχει αλλαξει κατι ουσιαστικο ολους αυτους τους μήνες? Αξίζει για revisit? 

Ναι. Έχουν διορθωθεί πολλά bugs και έχει βελτιωθεί αισθητά η απόδοση. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...