xtrmsnpr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε 50+ mods.. οπτικά εντυπωσιακότατο, από μέσα όμως χολέρα! (ο καιρός γιατί ανοιγοκλείνει τόσο γρήγορα; σύννεφα-φως-βροχη και πάλι από την αρχή, δε μιλάω για όταν βρίσκεται σκεπασμένο από τα κτίρια) επίσης αυτό το κομμάτι που ξεκινάει το βίντεο, τα σπάει!
Balantakos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 To Original look πολυ καλυτερο απο αυτο το βιντεο. 1
pirmen56 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, Balantakos είπε To Original look πολυ καλυτερο απο αυτο το βιντεο. Πολύ σκοτεινό. Δεν μπορείς να εκτίμησεις το game αυτό μέσα από video που συμπιέζει τη δυναμική περιοχή και σκεπάζει τις λεπτομέρειες. Ενώ πρέπει να κατευθύνεις ο ίδιος την κάμερα για να αντιληφθείς καλύτερα το εύρος του RT φωτισμού και τη φροντίδα που δέχθηκε ο κόσμος του. Είναι από τα ελάχιστα games που αδικούνται από το βίντεο. Σε όποιο άλλο game έχω παίξει το βίντεο κρύβει ατέλειες και αυξάνει το ρεαλισμό.
Balantakos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, pirmen56 είπε Πολύ σκοτεινό. Δεν μπορείς να εκτίμησεις το game αυτό μέσα από video που συμπιέζει τη δυναμική περιοχή και σκεπάζει τις λεπτομέρειες. Ενώ πρέπει να κατευθύνεις ο ίδιος την κάμερα για να αντιληφθείς καλύτερα το εύρος του RT φωτισμού και τη φροντίδα που δέχθηκε ο κόσμος του. Είναι από τα ελάχιστα games που αδικούνται από το βίντεο. Σε όποιο άλλο game έχω παίξει το βίντεο κρύβει ατέλειες και αυξάνει το ρεαλισμό. Χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος γιατι θα βγω τρελος, και σε αλλα φορουμ που διαβασα προτιμούν το original look απο αυτο το βιντεο.
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Balantakos είπε Χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος γιατι θα βγω τρελος, και σε αλλα φορουμ που διαβασα προτιμούν το original look απο αυτο το βιντεο. ναι αλλά εμείς προτιμάμε αυτό το σκοτεινό
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Κυκλοφόρησε σήμερα το patch 1.31 https://www.cyberpunk.net/en/news/39334/patch-1-31 1 2
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ δοκίμασα έτσι για την πλάκα να κάνω κονσόλα το PC, να βάλω 30fps δηλαδή Μπορώ να παίξω με όλα τα RT στο τέρμα και γενικά όσο περπατάς στην πόλη καλά είναι τα 30fps γιατί είναι locked, αλλά οι μάχες, meh. Με τα lod τι φάση; Βλέπω pop in στα 10 μέτρα..
_Theo_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 51 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Με τα lod τι φάση; Βλέπω pop in στα 10 μέτρα.. Από την αρχή έτσι ήταν. Κακός προγραμματισμός.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Από την αρχή έτσι ήταν. Κακός προγραμματισμός. Μου φαίνεται πιο έντονο τώρα. Ίσως απλά έτυχε να το προσέξω περισσότερο..
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Το παίζεις με το τελευταίο patch ; Αν ναι, έχει χειροτερέψει. Προφανώς το μείωσαν για να αυξηθεί το performance στα κονσόλια και το PC είναι ''παράπλευρη απώλεια''. Τραγικό που σε κανένα παιχνίδι δεν βάζουν στα settings ρύθμιση για το LoD. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Τα κονσόλια έχουν rtx 2080 super equivalent, τι δι@@ολο χρειάζονται τόσο χαμηλό LOD;
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τα παιχνίδια έχουν βάση το Xbox One OG όμως ακόμα και όχι τα XSX/PS5. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2021 από Psycho_Warhead
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 my dissatisfaction is immeasurable and my day is ruined https://ibb.co/G0mMk3k
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε my dissatisfaction is immeasurable and my day is ruined https://ibb.co/G0mMk3k Έλα ρε Γιάννη, έχει ωραία κουεστς όμως 😝
_Theo_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε my dissatisfaction is immeasurable and my day is ruined https://ibb.co/G0mMk3k Ακόμα υπάρχει αυτό το bug;; Από day one το θυμάμαι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα