{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, shadowlike είπε το pre-alpha δεν το λέω εγώ , η CDPR το λέει. https://www.gameinformer.com/2018/06/28/cd-projekt-red-says-cyberpunk-2077-is-pre-alpha-could-be-years-away Επίσης είπανε ότι πέρασαν φάση δραματικών αλλαγών που χρειάστηκε να κάνουν scrap πράγματα και να ξαναρχίσουν. https://www.vgr.com/cyberpunk-2077-development-rebooted/ Η αρνητικη δημοσιότητα έχει καταστρέψει αρκετά καλά παιχνίδια (βλ. andromeda), δεν νομίζω ότι τους είναι εντελώς αδιάφορη. Πρόλογος buddy, δεν είναι απλά δυνατόν αυτό όταν όλο το game είναι playble. Σε Pre-Alpha state τίποτα δεν είναι finished. Τώρα για το δεύτερο σχόλιο σου δεν διαφωνώ αλλα τα φράγκα που θα μαζέψουν μέχρι να βγει το comparison video φαντάζομαι είναι τόσα πολλά που δεν τους νοιάζει και λίγο κακό press. Γενικά μιλάω εννοείτε βάση με όλα αυτά τα downgrade που έχουμε δει τα τελευταία χρονια. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 37 λεπτά πριν, Balantakos είπε Live... Μισή ώρα+ έχουν αφήσει το screen saver να στριμάρει στο twitch. 😍 Κατάφερα και ξεδιάκρινα κάποια επαναλαμβανόμενα patterns στα character strings: rtx2080ti, 1080p και 30fps. Τι να σημαίνουν άραγε?😍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, ilos είπε Μισή ώρα+ έχουν αφήσει το screen saver να στριμάρει στο twitch. 😍 Κατάφερα και ξεδιάκρινα κάποια επαναλαμβανόμενα patterns στα character strings: rtx2080ti, 1080p και 30fps. Τι να σημαίνουν άραγε?😍 Σε παρακαλω ας μιλησουμε απλα για το παιχνιδι,μολις μαθουμε κατι απο το live, και οχι για καρτες γραφικων. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Balantakos είπε Σε παρακαλω ας μιλησουμε απλα για το παιχνιδι,μολις μαθουμε κατι απο το live, και οχι για καρτες γραφικων. Ευχαριστω. Χαβαλέ κάνω, συγνώμη δε θέλω να τσιμπήσει κανείς από το turing thread.🤩 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Πρόλογος buddy, δεν είναι απλά δυνατόν αυτό όταν όλο το game είναι playble. Σε Pre-Alpha state τίποτα δεν είναι finished. Τώρα για το δεύτερο σχόλιο σου δεν διαφωνώ αλλα τα φράγκα που θα μαζέψουν μέχρι να βγει το comparison video φαντάζομαι είναι τόσα πολλά που δεν τους νοιάζει και λίγο κακό press. Γενικά μιλάω εννοείτε βάση με όλα αυτά τα downgrade που έχουμε δει τα τελευταία χρονια. Θέλω να πιστευω όπως πολλοί εδω μέσα πως την CDPR την διακρίνει μια γερή δόση ηθικής σε σχέση με άλλες εταιρίες του χώρου και αυτό το έχουν αποδείξει απο αυτά που προσφέρανε στο witcher 3 αλλά και απο την συμπεριφορά τους προς το community. Σίγουρα τα λεφτά αλλάζουν τον άνρθωπο , πόσο μάλλον μια εταιρία. Νομίζω πως κανένας μέχρι τώρα δεν είχε το θράσος να βάλει pre-order χωρίς να έχει δείξει gameplay footage στο ευρύ κοινό. Σίγουρα θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή με όλα αυτά που έχουν δεί τα ματάκια μας τελευταία. σχετικά με το pre-alpha το παιχνίδι είναι playable απο την αρχή ως το τέλος και είναι pre-alpha, το πρώτο statement ακούστήκε τις τελευταίες μέρες το δευτερο στην Ε3 που μας πέρασε. Μπορεί μέσα στο προηγούμενο μήνα να πέρασε σε alpha stage. Nομίζω πως κάθε εταιρία ορίζει όπως νομίζει το software lifecycle πατώντας σε κάποια guidelines της βιομηχανίας και κάποια βασικά standards. Οπότε κατα τη γνώμη μου είναι κάπως σχετικά αυτα τα statements , σίγουρα όμως δεν ήμαστε σε beta levels , αν ήταν έτσι θα ανακοίνωναν release date , θα δίχνανε gameplay, θα βάζανε pre-orders και θα ήμουν και -200ευρό στο πορτοφόλι μου 😋 Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από shadowlike 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Παίζει και να μας στριμάρουν gameplay αυτή τη στιγμή, αλλά επειδή έχει denuvo τα data είναι scrambled.🤩 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 37 λεπτά πριν, shadowlike είπε Θέλω να πιστευω όπως πολλοί εδω μέσα πως την CDPR την διακρίνει μια γερή δόση ηθικής σε σχέση με άλλες εταιρίες του χώρου και αυτό το έχουν αποδείξει απο αυτά που προσφέρανε στο witcher 3 αλλά και απο την συμπεριφορά τους προς το community. Σίγουρα τα λεφτά αλλάζουν τον άνρθωπο , πόσο μάλλον μια εταιρία. Νομίζω πως κανένας μέχρι τώρα δεν είχε το θράσος να βάλει pre-order χωρίς να έχει δείξει gameplay footage στο ευρύ κοινό. Σίγουρα θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή με όλα αυτά που έχουν δεί τα ματάκια μας τελευταία. σχετικά με το pre-alpha το παιχνίδι είναι playable απο την αρχή ως το τέλος και είναι pre-alpha, το πρώτο statement ακούστήκε τις τελευταίες μέρες το δευτερο στην Ε3 που μας πέρασε. Μπορεί μέσα στο προηγούμενο μήνα να πέρασε σε alpha stage. Nομίζω πως κάθε εταιρία ορίζει όπως νομίζει το software lifecycle πατώντας σε κάποια guidelines της βιομηχανίας και κάποια βασικά standards. Οπότε κατα τη γνώμη μου είναι κάπως σχετικά αυτα τα statements , σίγουρα όμως δεν ήμαστε σε beta levels , αν ήταν έτσι θα ανακοίνωναν release date , θα δίχνανε gameplay, θα βάζανε pre-orders και θα ήμουν και -200ευρό στο πορτοφόλι μου 😋 Σαφώς, εγώ πάντως πιστεύω είναι σε "BETA" και απλά κάνουν Polish polishing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 40 λεπτά πριν, ilos είπε Παίζει και να μας στριμάρουν gameplay αυτή τη στιγμή, αλλά επειδή έχει denuvo τα data είναι scrambled.🤩 Ή να είσαι Netrunner με eye implant augmentation για real time decoding 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 14 ώρες πριν, Malthador είπε Ακριβώς ότι ίσχυε με το Witcher 3 δηλαδή που κυκλοφόρησε και στις κονσόλες που βγήκαν μετά τα trailers με τα οποία μας παραμύθιαζαν. Έχει επιδείξει κακό προηγούμενο η CDPR, γι' αυτό και η καχυποψία. με την διαφορα οτι τωρα θα το βγαλουν και για next gen consoles οποτε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα το build του PC να ναι βασισμενο σε αυτο των νεων κονσολων,κατι που δεν μπορουσαν να κανουν στο Witcher 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 30 λεπτά πριν, Alastor192 είπε με την διαφορα οτι τωρα θα το βγαλουν και για next gen consoles οποτε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα το build του PC να ναι βασισμενο σε αυτο των νεων κονσολων,κατι που δεν μπορουσαν να κανουν στο Witcher 3. Γιατί υπάρχουν έστω και working samples από τους επόμενες κονσόλες για να κάνουν development και για αυτές? ( Δεν ρωτάω ειρωνικά, είμαι άσχετος από κονσόλες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν το γνωριζω,αλλα η MS συνεργαζεται στενα με την CD Project μιας και το Cyberpunk ειναι απτα multiplatform τα οποια προωθει και σιγουρα θα ξερουν πανω κατω τι specs θα χουν οι νεες κονσολες. Οποτε αν φτιαξεις next gen PC build,τοτε μενει μονο το porting με οτι αυτο συνεπαγεται.Επισης η CD Project συνεργαζεται και με την Nvidia και ειμαι σιγουρος πως οι νεες 2000 series ψοφανε για επιδειξη μεσω του CP2077 EDIT: Ανεβηκε ενα twitch stream απτην CD Project με κωδικοποιημενο text,καποιοι γραφουν οτι ισως σημερα εχουμε νεο gameplay video/trailer βγαλμενο για το κοινο Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από Alastor192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Αποτι φαινετε στις 8 ωρα Ελλαδος θα εχουν gameplay reveal του Cyberpunk 2077. Αυτα ειναι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά έτσι είναι οι φήμες αλλά μακάρι να το δούμε οντως, ίσως μάθουμε και το release date μαζί με τα preorders αν και παρά είμαι αισιόδοξος. 😛 Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από noFEARgr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 77 μέρες απο το trailer στην Ε3 (11 Ιουνίου)... για να δούμε...θα έχουμε τίποτα καλό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 18 Σεπτεβριου θα εχουν περασει 2077μερες απο την μερα του πρωτου trailer κατι ακουγεται για ανακοινωση τοτε αλλα μακαρι να δειξουν κατι σημερα Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από noFEARgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα