HALF EVIL Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 4 ώρες πριν, _Theo_ είπε Απόκρυψη περιεχομένων Την Judy την καταφέρνεις;; Αν ας πουμε καποιος διαλεξει στην αρχή τον γυναικείο χαρακτήρα, τα χάνει όλα αυτά τα ζουμερα;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Αν ας πουμε καποιος διαλεξει στην αρχή τον γυναικείο χαρακτήρα, τα χάνει όλα αυτά τα ζουμερα; Γιατί να τα χάσει; Woman on woman action
noFEARgr Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Αν ας πουμε καποιος διαλεξει στην αρχή τον γυναικείο χαρακτήρα, τα χάνει όλα αυτά τα ζουμερα; Ο κάθε χαρακτήρας έχει προτιμήσεις κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις 😛 1
Herald Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 10 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Αν ας πουμε καποιος διαλεξει στην αρχή τον γυναικείο χαρακτήρα, τα χάνει όλα αυτά τα ζουμερα; Spoiler To καλύτερο ending το έχει γυναικείος χαρακτήρας.
HALF EVIL Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Herald είπε Απόκρυψη περιεχομένων To καλύτερο ending το έχει γυναικείος χαρακτήρας. Spoiler Εννοείς τον καλύτερο οργασμο; 1
p4n0s86 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Πως βρέθηκα στην περίεργη πλευρά του ίντερνετ πάλι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 1 hour ago, p4n0s86 said: Πως βρέθηκα στην περίεργη πλευρά του ίντερνετ πάλι; Rule 34... 2
Deep2deep Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, Thresh είπε Rule 34... + rule 35
seithan Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 10 hours ago, Deep2deep said: + rule 35 + rule 35: In case of an attractive female with a bulging betwixt the legs, start clear! 🤣😂😅😭
_Theo_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Το παιχνίδι πρέπει να πάσχει ακόμα από memory leak. Δείτε τη χρήση της VRAM. Αναρωτιέμαι πόση θα ήταν η κατανάλωση σε κάρτα με 8 GB...
Dantε Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δε τη γεμιζει τελειως αλλα γυρω στα 7 γιγα τα τρωει. Κρασαρισμα παντως δεν εχω φαει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Είναι απαράδεκτοι για τα screen space reflections πάντως. Ουσιαστικά αν δεν έχεις καλή RTX κάρτα είσαι καταδικασμένος. Από low μέχρι ultra είναι ακριβώς το ίδιο, έχει άπειρο grain και το psycho αν και βελτιώνει αρκετά την κατάσταση, πάλι υπάρχει λίγο grain και είναι και πάρα πολύ βαρύ. Έπαιζα πριν από λίγο AC Origins το οποίο έχει και αυτό SSR και δεν υπάρχει πουθενά grain, μια χαρά εικόνα, και μιλάμε για παιχνίδι που βρήκε 3.5 χρόνια πριν. Ντροπή τους.. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2021 από Επισκέπτης
pirmen56 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 39 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Είναι απαράδεκτοι για τα screen space reflections πάντως. Ουσιαστικά αν δεν έχεις καλή RTX κάρτα είσαι καταδικασμένος. Από low μέχρι ultra είναι ακριβώς το ίδιο, έχει άπειρο grain και το psycho αν και βελτιώνει αρκετά την κατάσταση, πάλι υπάρχει λίγο grain και είναι και πάρα πολύ βαρύ. Έπαιζα πριν από λίγο AC Origins το οποίο έχει και αυτό SSR και δεν υπάρχει πουθενά grain, μια χαρά εικόνα, και μιλάμε για παιχνίδι που βρήκε 3.5 χρόνια πριν. Ντροπή τους.. Δοκίμασα να το τρέξω με optimized settings και από RTX μόνο τον φωτισμό στο medium. Δηλαδή το μισό global illumination(RT ambient occlusion) από αυτό που τρέχει το Metro exodus. Χωρίς DLSS ούτε έτσι μπορούσε να κρατήσει τα 60 καρέ σε 1080p, ενώ στο metro δεν υπάρχει περίπτωση(στην τελευταία έκδοση) να τα χάσει. Ενδεικτικό του πόσο βιαστική δουλειά έκαναν και πόσο "γραμμένους" έχουν αυτούς που δεν αγόρασαν την ακριβότερη κάρτα. Αφού μετά τόσα patches δεν ασχολούνται καθόλου με performance optimization. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι ούτε η 3090 κρατάει 60ρι σε maxed out 1080p native res. Τουλάχιστον πέτυχαν καλή ποιότητα, υποθέτω με τόνους denoising, που μάλλον είναι ο λόγος των υψηλών CPU απαιτήσεων. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτά τα SSR είναι ντροπή. Δεν το έχω ξανασυναντήσει σε game. Στο Witcher 3 που είναι και της ίδιας εταιρείας είναι μια χαρά.. Εμένα με κούρασε πάντως αυτό. Ίσως το αφήσω για του χρόνου που θα πάρω καλύτερη κάρτα να το παίξω με RT. Σίγουρα τα γραφικά δεν είναι το παν αλλά αυτό το πράγμα μαμάει όλη την εμπειρία. Κρίμα και άρχισε να μου αρέσει η ιστορία.. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2021 από Επισκέπτης
liakinen Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Εγώ επειδή εμπιστεύομαι αυτό που βλέπουν τα μάτια μου μέχρι να βγει patch (αν θα βγει) που θα διορθώνει το SSR αποφάσισα να το βάλω στο off. Δεν με νοιάζει τι λένε στο digital foundry και στο κάθε site. Ναι ορισμένοι έχουν γνώσεις δεν αμφιβάλλω και τους παρακολουθώ και έχω βοηθηθεί αρκετές φορές, αλλά όταν μου λέει βάλτε SSR στο Low (άθλια εικόνα) ή αν έχετε πρόβλημα με το grain βάλτε στο High (εξίσου άθλια εικόνα) απλά ένα No από μένα. Επίσης το Volumetric Fog προσωπικά το έχω στο Low με μεγάλη αύξηση στα fps (έχει pixeliasma σε κάποιες λίγες περιπτώσεις σε πηγές φωτισμού λάμπες κτλ σιγά τα αυγά). Crowd density στο Low για παλαιότερης γενιάς Cpu (ούτως ή άλλως απλά υπάρχουν για να υπάρχουν δεν θα κάτσω να σκάσω αν βλέπω 50 σε μία σκηνή ή 20). Τέλος Cascaded shadow range βοηθάει το Cpu χωρίς διαφορά που θα κάτσει κάποιος να παρατηρήσει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα