Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, liakinen είπε Το SSR (χωρίς RT) σε τι ρύθμιση το έχετε; psycho, αλλιώς δεν παλεύεται το grain..
liakinen Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 19 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε psycho, αλλιώς δεν παλεύεται το grain.. Κατάλαβα off δηλαδή 😁
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, liakinen είπε Κατάλαβα off δηλαδή 😁 off είναι χειρότερα γιατί δεν έχεις καθόλου reflections..
_Theo_ Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, liakinen είπε Ναι αλλά έχω fps 1660 ti γαρ 😋 Low είναι το βέλτιστο για την κάρτα μας, ίσως και Medium.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Spoiler Η Panam είναι για κλωτσιές ρε. Όλο μηνύματα στο κινητό στέλνει αλλά από ουσία τίποτα. Ουστ
_Theo_ Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 8 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Η Panam είναι για κλωτσιές ρε. Όλο μηνύματα στο κινητό στέλνει αλλά από ουσία τίποτα. Ουστ Spoiler Μην είσαι βιαστικός. Η υπομονή είναι αρετή😁
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Απόκρυψη περιεχομένων Μην είσαι βιαστικός. Η υπομονή είναι αρετή😁 Spoiler Υπάρχουν και άλλες. Δεν θα περιμένουμε την κυρία Panam. Ας πάει με τους hillbillies εκεί στους θάμνους που μένει
_Theo_ Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Υπάρχουν και άλλες. Δεν θα περιμένουμε την κυρία Panam. Ας πάει με τους hillbillies εκεί στους θάμνους που μένει Spoiler Την Judy την καταφέρνεις;;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε Απόκρυψη περιεχομένων Την Judy την καταφέρνεις;; Κάτι πάει να γίνει. Το παίζει σκληρό τυπάκι και σας μαμάω όλους, αλλά ξέρω ότι κατά βάθος κρύβει μια απροστάτευτη πριγκίπισσα
AntonisKo Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε κατά βάθος κρύβει μια απροστάτευτη πριγκίπισσα Χαχαχα. Νομίζω το μενού δεν έχει Judy. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2021 από AntonisKo
liakinen Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε Low είναι το βέλτιστο για την κάρτα μας, ίσως και Medium. Το θέμα είναι ότι Low, Medium, High, Ultra η εικόνα είναι άθλια με το grain και το Shimmering ειδικά εν κινήσει. Οπτικά μου φαίνεται φλατ χωρίς SSR η εικόνα αλλά τι να κάνουμε ελπίζουμε σε ένα από τα επόμενα patch. Έχει κυκλοφορήσει και ένα mod διαβάζω αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.
_Theo_ Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, liakinen είπε Το θέμα είναι ότι Low, Medium, High, Ultra η εικόνα είναι άθλια με το grain και το Shimmering ειδικά εν κινήσει. Οπτικά μου φαίνεται φλατ χωρίς SSR η εικόνα αλλά τι να κάνουμε ελπίζουμε σε ένα από τα επόμενα patch. Έχει κυκλοφορήσει και ένα mod διαβάζω αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Χωρίς SSR δεν παλεύεται. Είναι φανερό ότι δόθηκε έμφαση στους κατόχους RTX καρτών. Εγώ το έχω στο Low και κάνω υπομονή μπας και κυκλοφορήσει κάνα Patch και γενικότερα μήπως σταματήσει αυτή η τρελή κατάσταση με τις κάρτες γραφικών. Πάντως για να είμαι και δίκαιος, τώρα με το patch 1.2 βελτιώθηκε πολύ το παιχνίδι, δεν είναι τόσο κακό όσο ήταν πριν από αυτό. Τα περισσότερα προβλήματα διορθώθηκαν αλλά έπεσε θύμα του πολύ κακού launch και του υπερβολικού hype. Δεν είναι η παιχνιδάρα που όλοι περιμέναμε, αλλά είναι απλά ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Ίσως και να επηρεάστηκα διότι περίμενα ένα open world Deus Ex. Το patch πάντως έχει και τα αρνητικά του: πλέον δεν μπορείς να βγάλεις λεφτά έτσι εύκολα, οι ανταμοιβές σου είναι ψίχουλα σε σχέση με πριν με ότι συνεπάγεται αυτό. 1
nickk0kkav Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε Το patch πάντως έχει και τα αρνητικά του: πλέον δεν μπορείς να βγάλεις λεφτά έτσι εύκολα, οι ανταμοιβές σου είναι ψίχουλα σε σχέση με πριν με ότι συνεπάγεται αυτό. Διόρθωσαν το exploit με το πινακα ζωγραφικής κ τα shop machines?
_Theo_ Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, nickk0kkav είπε Διόρθωσαν το exploit με το πινακα ζωγραφικής κ τα shop machines? Δεν το έχω ψάξει αλλά λογικά ναι, γενικά έχουν γίνει "nerf" οι αμοιβές που σου δίνουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα