Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Στο RDR2 δεν υπάρχει PBR(physically based rendering) ούτε για δείγμα. Ένα καφέ σακάκι είναι ένα καφέ texture πάνω σε πολύγωνα. ΟΛΑ είναι χάρτινα/ψεύτικα. Στο Cyberpunk κάθε υλικό αντιδρά διαφορετικά στο φως και έχει 3D υφή. Για παράδειγμα τα πουκάμισα των NPC είναι πλεκτά, έχουν διάσταση βάθους τα textures. Ειδικά το ανθρώπινο δέρμα... 

Απλά με το RDR2 έπρεπε να γίνει μαζική πλύση εγκεφάλου για να αποδεχτεί ο κοσμάκης το να γονατίζουν κάρτες των 1200€ για μια bumped up ps4 εμπειρία. Το Valhalla και το Odyssey είναι αισθητά καλύτερα. Αυτά από κάποιον που το δοκίμασε με ultra+ settings.

👀

Σε νοιάζει το τεχνικό κομμάτι ή το τι βλέπουν τα μάτια σου? Σόρρυ κιόλας με το RDR2 σε SUW monitor έμεινα χαζός. Valhalla δεν είχα την "τιμή" να παίξω ακόμα αλλά το odyssey ούτε σαν ανέκδοτο δίπλα στο RDR2. Με κανά horizon dawn να συγκριθεί και πολύ του είναι. Αυτά όσον αφορά το τι βλέπει το μάτι μου. Το τεχνικό honestly δεν με απασχολεί και τόσο.

• Like 1
  • Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 1/4/2021 στις 2:38 ΜΜ, _Theo_ είπε

Θα με τρελάνετε. Δηλαδή αυτά τα γραφικά είναι καλύτερα από του Metro Exodus;; Περί ορέξεως... Δείχνω και τις ρυθμίσεις που παίζω. Παρατηρήστε εκεί που είναι τα βελάκια τους κόκκους (grain) που έχει. Αυτό το κάνει να φαίνεται άσχημο. Τώρα αν έχεις κάνα i9-10900k OC στα 5 GHz μαζί με μια RTX 3090 όλα στο full μπορεί να φαίνονται και να τρέχει καλύτερα υποθέτω...

cp2077settings.jpg

cp2077gtp.jpg

Ναι είναι και η διαφορά είναι χάος απλά θέλει το αντίστοιχο μηχάνημα να τα δεις και φυσικά άποψη δεν έχεις και ουτε μπορείς να έχεις είτε από το   rig σου είτε από συμπιεσμένο βίντεο στο  YouTube

Εχω στο rig μου τοσο το exodus όσο και το rdr2 και φυσικά το  cp 2077 είναι σε άλλο επίπεδο και τα προηγουμενα δεν έχουν επαφή.. 

Επίσης επειδή βγάζεις χολή συνεχεια για το cp 2077 πρέπει να αντιληφθεις ότι επειδή εσυ έχεις πιστεψει ένα λανθασμένο συμπέρασμα δικό σου για το game αυτό μην προσπαθεις να πεισεις και άλλους γιατί εκτιθεσαι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα visuals παίζει τρομερό ρόλο το art και map design πέρα από την τεχνολογία και τους φωτισμούς. Βλέπεις τίτλους που συγκρίνονται επάξια με το CP2077 μόνο και μόνο επειδή υπερτερούν σε αυτόν τον τομέα και έχει πέσει τρελή δουλειά σε κάθε λεπτομέρεια. Εκτός από το RDR2 έτσι είναι και το TLOU2 και το νέο RE VIII (αν και αυτό θα έχει και RT). Ακόμα και το ghost of tsushima παρόλο που δεν έχει την τρελή λεπτομέρεια που έχουν τα υπόλοιπα, ο συνδυασμός των παστέλ των χρωμάτων μαζί με τα vistas πολλές φορές σε αφήνει άναυδο. Και αυτά ήταν με ps4 1080p30 που το πρωτοέπαιξα. Σε ps5 4k60 είναι αλλού το game τώρα σε OLED.

Τα character και facial animations/lipsync του TLOU2 δεν τα έχω δει πουθενά σε άλλο game. Άσχετα αν το story sucked monkey balls.😁

Επεξ/σία από ilos
  • Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Ναι είναι και η διαφορά είναι χάος απλά θέλει το αντίστοιχο μηχάνημα να τα δεις και φυσικά άποψη δεν έχεις και ουτε μπορείς να έχεις είτε από το   rig σου είτε από συμπιεσμένο βίντεο στο  YouTube

Εχω στο rig μου τοσο το exodus όσο και το rdr2 και φυσικά το  cp 2077 είναι σε άλλο επίπεδο και τα προηγουμενα δεν έχουν επαφή.. 

Επίσης επειδή βγάζεις χολή συνεχεια για το cp 2077 πρέπει να αντιληφθεις ότι επειδή εσυ έχεις πιστεψει ένα λανθασμένο συμπέρασμα δικό σου για το game αυτό μην προσπαθεις να πεισεις και άλλους γιατί εκτιθεσαι

Δεν μπορώ λέει να έχω άποψη λόγω του RIG μου, χαχαχα. Δηλαδή τι RIG πρέπει να έχω για να έχω άποψη;; Πες μου για να ξέρω δηλαδή ώστε να αναβαθμίσω για να μπορώ να εκφέρω γνώμη.😂

Όσο για τα άλλα games που ανέφερες, περί ορέξεως...

Τέλος, το PC δεν το έχουμε μόνο για παιχνιδάκια αλλά πρέπει να έχουμε και τις στοιχειώδεις γνώσεις. Οι εικόνες από πάνω δεν είναι από...συμπιεσμένο βίντεο στο YouTube αλλά τις τράβηξα εγώ και είναι σε ανάλυση 1920 Χ 1080. 

• Like 1
Δημοσ.

In other news όπως αναμενόταν τώρα που άνοιξε το RT γίνεται η σφαγή του Δράμαλη σε RDNA2 μόνο με shadows και reflections...

index.php?ct=articles&action=file&id=710

• Like 2
Δημοσ.

Αν ξέρετε καλά Αγγλικά να παίζετε χωρίς υπότιτλους. Αυξάνεται πολύ το immersion γιατί δεν επικεντρώνεσαι στα γράμματα αλλά κοιτάς τι συμβαίνει τριγύρω, τις εκφράσεις αυτών που σου μιλάνε, κτλ. Σιγά σιγά μου αρέσει όλο και πιο πολύ, και η ιστορία και τα quests. Καμιά 15αριά ώρες με το 1.2 patch 1-2 φορές είδα flickering shadows και μία φορά ένα ιπτάμενο πτώμα. Έχει βελτιωθεί στο θέμα των glitches πολύ.

Υ.Γ. Είναι ιδέα μου ή οι γυναικείοι χαρακτήρες είναι πιο "αντράκια" από τους αντρικούς;

13 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Τέλος, το PC δεν το έχουμε μόνο για παιχνιδάκια αλλά πρέπει να έχουμε και τις στοιχειώδεις γνώσεις. Οι εικόνες από πάνω δεν είναι από...συμπιεσμένο βίντεο στο YouTube αλλά τις τράβηξα εγώ και είναι σε ανάλυση 1920 Χ 1080. 

Κάτσε ρε συ, τα screen που έβαλες πριν είναι με medium και χωρίς RT και σε 1080p. Τι σχέση έχει αυτό με RT ON, 4K και όλα τέρματα; Αν έχεις το rig να μπορείς να το παίζεις στο τέρμα είναι άλλο game, δεν το συζητάμε καν, δεν υπάρχει game σαν αυτό..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Υ.Γ. Είναι ιδέα μου ή οι γυναικείοι χαρακτήρες είναι πιο "αντράκια" από τους αντρικούς;

Πρόσεχε κυκλοφορούν πολύ cybertraps στην night city. Μην ξυπνήσεις κανένα πρωί δίπλα στον μπουρκουμέ.😁

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Αν ξέρετε καλά Αγγλικά να παίζετε χωρίς υπότιτλους. Αυξάνεται πολύ το immersion γιατί δεν επικεντρώνεσαι στα γράμματα αλλά κοιτάς τι συμβαίνει τριγύρω, τις εκφράσεις αυτών που σου μιλάνε, κτλ. Σιγά σιγά μου αρέσει όλο και πιο πολύ, και η ιστορία και τα quests. Καμιά 15αριά ώρες με το 1.2 patch 1-2 φορές είδα flickering shadows και μία φορά ένα ιπτάμενο πτώμα. Έχει βελτιωθεί στο θέμα των glitches πολύ.

Με τη αργκό που μιλάνε αυτοί κάποιες φορές εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα πάντως. Σχετικά με τα glitches πάντως έχω δει ένα ιπτάμενο φανάρι και ένα φορτηγό εξαφανίστηκε μπροστά στα μάτια μου...😁

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilos είπε

Πρόσεχε κυκλοφορούν πολύ cybertraps στην night city. Μην ξυπνήσεις κανένα πρωί δίπλα στον μπουρκουμέ.😁

Judy I Love You Reaction GIF

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

είναι με medium και χωρίς RT και σε 1080p. Τι σχέση έχει αυτό με RT ON, 4K και όλα τέρματα; Αν έχεις το rig να μπορείς να το παίζεις στο τέρμα είναι άλλο game, δεν το συζητάμε καν, δεν υπάρχει game σαν αυτό..

Το ανέφερα και παραπάνω ότι πιθανόν σε πιο ισχυρούς υπολογιστές να δείχνει καλύτερα. Στο μέσο PC όμως μάλλον όχι.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Το ανέφερα και παραπάνω ότι πιθανόν σε πιο ισχυρούς υπολογιστές να δείχνει καλύτερα. Στο μέσο PC όμως μάλλον όχι.

Ε είναι πολύ βαρύ game ρε συ και εγώ και εσύ έχουμε midrange κάρτα από 2 χρόνια πριν, ε εντάξει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, ilos είπε

In other news όπως αναμενόταν τώρα που άνοιξε το RT γίνεται η σφαγή του Δράμαλη σε RDNA2 μόνο με shadows και reflections...

index.php?ct=articles&action=file&id=710

Το περίμενα ότι είναι χάλια. Τόσο χάλια όμως δεν περίμενα. Ίσως να στρώσει λίγο με patches, γιατί αμά η σκουπιδό 3060 βρίσκεται χέρι χέρι με 6800xt καληνύχτα και ο τελευταίος να σβήσει τα φώτα.

Και φυσικά το αντίστοιχο του DLSS όπως και δήποτε γιατί τα διαγράμματα είναι και λίγο deceptive χωρίς το DLSS. 

Επεξ/σία από Herald
  • Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Judy I Love You Reaction GIF

Panam ftw  😛

Αν παίξεις όλα τα main και τα side quest(Τα μη gigs δηλαδή) θα καταλάβεις ότι η cdpr παίζει μπάλα μόνη της σε αυτόν τον τομέα.  

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Panam ftw  😛

Αν παίξεις όλα τα main και τα side quest(Τα μη gigs δηλαδή) θα καταλάβεις ότι η cdpr παίζει μπάλα μόνη της σε αυτόν τον τομέα.  

Ναι και Panam δύναμη, αλλά η Judy είναι έρωτας με την πρώτη ματιά :P

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Herald είπε

Το περίμενα ότι είναι χάλια. Τόσο χάλια όμως δεν περίμενα. Ίσως να στρώσει λίγο με patches, γιατί αμά η σκουπιδό 3060 βρίσκεται χέρι χέρι με 6800xt καληνύχτα και ο τελευταίος να σβήσει τα φώτα.

Και φυσικά το αντίστοιχο του DLSS όπως και δήποτε γιατί τα διαγράμματα είναι και λίγο deceptive χωρίς το DLSS. 

Το πρόβλημα αυτό είναι με το RDNA2, θα γεράσουν τελικά πιο γρήγορα αυτές οι κάρτες από τις Ampere λόγω χαμηλού RT performance. Και ας έχουν την διπλή vram.😁 Θα πρέπει με το RDNA3 να γίνουν σοβαρά βήματα προόδου.

Η σύγκριση μια χαρά είναι btw. Apples to Apples comparison στα ίδια settings. Όταν βγει το Fidelity FX super resolution πως θα το λένε μπορεί να μην ταιριάζει το internal resolution του με κάποιο από τα DLSS profiles ή να είναι και dynamic και να παίζει συνέχεια. Άσε που λογικά θα έχει χειρότερο IQ σαν solution μάλλον, οπότε τα nvidia fanboys θα θέλουν να το συγκρίνουν με πιο aggresive DLSS profiles / πιο χαμηλές internal resolutions και θα υπάρχει θέμα. Ούτε ψύλλος στον κόρφο των reviewers όταν βγει να μου το θυμάσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...