Dantε Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Προσωπικα του Metro τα γραφικα μου φανηκαν πολυ κατωτερα απο του 2077. Μιλαω χωρις RT.Στο metro ειχε κατι textures που ηταν nintento 64 η φαση... Τωρα που παιζω με τα παντα σχεδον τερμα και RT on,μπορω να πω οτι εχει αρκετα καλα γραφικα.Για τις επιδοσεις θα μπορουσε σιγουρα και καλυτερα αλλα gtp δεν ειναι σε καμια περιπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Αλλάζεις ρυθμίσεις σε κάποιο .ini αρχείο σχετικά με αυτό;; Αυτό χρειάζεται μόνο αν χρησιμοποιείς DLSS.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 18 λεπτά πριν, Dantε είπε Προσωπικα του Metro τα γραφικα μου φανηκαν πολυ κατωτερα απο του 2077. Μιλαω χωρις RT.Στο metro ειχε κατι textures που ηταν nintento 64 η φαση... Τωρα που παιζω με τα παντα σχεδον τερμα και RT on,μπορω να πω οτι εχει αρκετα καλα γραφικα.Για τις επιδοσεις θα μπορουσε σιγουρα και καλυτερα αλλα gtp δεν ειναι σε καμια περιπτωση. Θα με τρελάνετε. Δηλαδή αυτά τα γραφικά είναι καλύτερα από του Metro Exodus;; Περί ορέξεως... Δείχνω και τις ρυθμίσεις που παίζω. Παρατηρήστε εκεί που είναι τα βελάκια τους κόκκους (grain) που έχει. Αυτό το κάνει να φαίνεται άσχημο. Τώρα αν έχεις κάνα i9-10900k OC στα 5 GHz μαζί με μια RTX 3090 όλα στο full μπορεί να φαίνονται και να τρέχει καλύτερα υποθέτω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 συμφωνώ και εγώ, τα γραφικά χωρίς RT είναι απλά για τα μπάζα.... το grain ανυπόφορο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Το κακό είναι ότι έχει άπειρες επιφάνειες με reflections και είναι ακόμη πιο έντονο το grain. Σε εσωτερικούς χώρους είναι εντάξει.. 13 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Θα με τρελάνετε. Δηλαδή αυτά τα γραφικά είναι καλύτερα από του Metro Exodus;; Περί ορέξεως... Δείχνω και τις ρυθμίσεις που παίζω. Παρατηρήστε εκεί που είναι τα βελάκια τους κόκκους (grain) που έχει. Αυτό το κάνει να φαίνεται άσχημο. Τώρα αν έχεις κάνα i9-10900k OC στα 5 GHz μαζί με μια RTX 3090 όλα στο full μπορεί να φαίνονται και να τρέχει καλύτερα υποθέτω... Με RT είναι άλλο game σίγουρα. Πάντως και τα γραφικά του Exodus δεν είναι κάτι ιδιαίτερο χωρίς RT. Τα textures είναι από playstation 2 ξέρω 'γω και υπάρχει και light bleed αν δεν έχεις RT ON. Το πρόβλημα του CP77 χωρίς RT είναι τα screen space reflections σε εξωτερικούς χώρους, αλλιώς ωραίο δείχνει και χωρίς RT, όχι το καλύτερο ever αλλά αρκετά ωραίο.. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2021 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 To Exodus θα πάρει 4Κ textures τώρα με τη νέα έκδοση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 25 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε To Exodus θα πάρει 4Κ textures τώρα με τη νέα έκδοση. Νομίζω έχεις RTX 3080 σωστά; Ετοιμάσου για slideshow ακόμα και εσύ...😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Το μόνο σίγουρο για το patch 1.2 είναι ότι το θέμα οδήγηση έχει βελτιωθεί πάρα μα πάρα πολύ ακόμα και σε άτομα με χαμηλά fps 40 - 50. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michsof Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, _Theo_ είπε Θα με τρελάνετε. Δηλαδή αυτά τα γραφικά είναι καλύτερα από του Metro Exodus;; Περί ορέξεως... Δείχνω και τις ρυθμίσεις που παίζω. Παρατηρήστε εκεί που είναι τα βελάκια τους κόκκους (grain) που έχει. Αυτό το κάνει να φαίνεται άσχημο. Τώρα αν έχεις κάνα i9-10900k OC στα 5 GHz μαζί με μια RTX 3090 όλα στο full μπορεί να φαίνονται και να τρέχει καλύτερα υποθέτω... Για τους κόκκκους (grain ) βάλε το screen space reflections στο off και θα εξαφανιστούν . Επεξ/σία 1 Απριλίου 2021 από michsof Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 4 ώρες πριν, _Theo_ είπε Θα με τρελάνετε. Δηλαδή αυτά τα γραφικά είναι καλύτερα από του Metro Exodus;; Περί ορέξεως... Δείχνω και τις ρυθμίσεις που παίζω. Παρατηρήστε εκεί που είναι τα βελάκια τους κόκκους (grain) που έχει. Αυτό το κάνει να φαίνεται άσχημο. Τώρα αν έχεις κάνα i9-10900k OC στα 5 GHz μαζί με μια RTX 3090 όλα στο full μπορεί να φαίνονται και να τρέχει καλύτερα υποθέτω... Εκτός από το grain με RT έχεις περισσότερες και ακριβέστερες σκιάσεις. Ας πούμε κάτω από τα αυτοκίνητα, στις πτυχώσεις των ρούχων κτλ. Χωρίς RT είναι σαν να παίζεις με shadows off κάποιο άλλο game. Τη νύχτα η διαφορά είναι σχεδόν σε κάθε πηγή φωτός. Χωρίς RT τα νυχτερινά φώτα είναι απλά κάποια φωτεινά σημεία της οθόνης, χωρίς επίδραση στα γύρω αντικείμενα. Τα reflections είναι το λιγότερο. Στο ταβάνι και κάτω: RT off: RT on: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Χωρίς RT βλέπετε βελτίωση στα γραφικά γενικότερα του παιχνιδιού με το 1.2 ή είναι ιδέα μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 29 λεπτά πριν, michsof είπε Για τους κόκκκους (grain ) βάλε το screen space reflections στο off και θα εξαφανιστούν . Και για να μην κολλήσεις AIDs να μην κάνεις sex ποτέ Ε δεν είναι λύση αυτή αφού θα εξαφανιστούν και τα reflections και θα δείχνει ακόμη χειρότερο.. 5 λεπτά πριν, liakinen είπε Χωρίς RT βλέπετε βελτίωση στα γραφικά γενικότερα του παιχνιδιού με το 1.2 ή είναι ιδέα μου; όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 24 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Εκτός από το grain με RT έχεις περισσότερες και ακριβέστερες σκιάσεις. Ας πούμε κάτω από τα αυτοκίνητα, στις πτυχώσεις των ρούχων κτλ. Χωρίς RT είναι σαν να παίζεις με shadows off κάποιο άλλο game. Τη νύχτα η διαφορά είναι σχεδόν σε κάθε πηγή φωτός. Χωρίς RT τα νυχτερινά φώτα είναι απλά κάποια φωτεινά σημεία της οθόνης, χωρίς επίδραση στα γύρω αντικείμενα. Τα reflections είναι το λιγότερο. Στο ταβάνι και κάτω: RT off: RT on: Aν και εγω παιζω με rt on , σε αρκετες στιγμες με rt off δειχνει πιο ατμοσφαιρικο το παιχνιδι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Εκτός από το grain με RT έχεις περισσότερες και ακριβέστερες σκιάσεις. Ας πούμε κάτω από τα αυτοκίνητα, στις πτυχώσεις των ρούχων κτλ. Χωρίς RT είναι σαν να παίζεις με shadows off κάποιο άλλο game. Τη νύχτα η διαφορά είναι σχεδόν σε κάθε πηγή φωτός. Χωρίς RT τα νυχτερινά φώτα είναι απλά κάποια φωτεινά σημεία της οθόνης, χωρίς επίδραση στα γύρω αντικείμενα. Τα reflections είναι το λιγότερο. Στο ταβάνι και κάτω: RT off: RT on: Συμφωνώ, αλλά δεν έχουν όλοι RT κάρτες, ούτε είναι τόσο διαδεδομένο. Έπρεπε να είχαν δώσει βάση και σε αυτό. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2021 από _Theo_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 25 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Aν και εγω παιζω με rt on , σε αρκετες στιγμες με rt off δειχνει πιο ατμοσφαιρικο το παιχνιδι . Πως γκένεν αυτό; Εγώ με RT OFF παίζω και δεν έχω δει κάτι που δεν έχω ξαναδεί σε game. όχι ότι είναι κακό με rt off, μια χαρά είναι, απλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Επειδή το game έχει πολλούς εσωτερικούς χώρους με σκοτεινά σημεία, όταν είσαι με RT OFF αυτές οι γωνίες φωτίζονται εντελώς λάθος, από φως που κανονικά δεν έπρεπε να φτάνει σε εκείνο το σημείο. Ενώ με RT ON το φως έχει μια σταδιακή πορεία. Ας πούμε κάτω από μία σκάλα τα σημεία που είναι προς το φως είναι φωτισμένα και όσο πηγαίνεις προς τη γωνία το φως μειώνεται σωστά και φυσικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα