Sprou Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Βρε @Coppermine δεν είναι θέμα ηλιθιότητας.. Μπορεί κάποιος να μη γνωρίζει καλά και του προτείνω απλά να μην το ρισκάρει για 5-10 fps που θα πάρει στο game.. επίσης η gigabyte από τα forum της δείχνει να έχει θέματα και ας έπραξαν όλοι σωστά τα βήματα.. Τέλος και από μένα το offtopic..
Balantakos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω μετα το πατς συνεχιζω και παιζω κανονικα, ακομα και αυτη την στιγμη, ολα πανε ρολοι. Εχω κολλησει και με το photomode. 😁 Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2021 από Balantakos
optimus prime Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Επαιξα αλλο ενα 4ωρο χθες βραδι,απο bugs δεν βρηκα κατι καραμπινατο,περα απο κατι npc αμαξια που τρωνε κατι σκαλωματα και σταματανε στην μεση του δρομου απο μονα τους και μερικους npcs που εμφανιζονται απο το πουθενα διπλα σου(οχι αστυνομια,πολιτες npcs).. Ουτε γραφικα να γκλιτσαρουν,παει πολυ καλα.. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2021 από optimus prime 2
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) it seems a long road... Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2021 από xtrmsnpr 1
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 CD Projekt has 'decided to reconsider' Cyberpunk 2077’s multiplayer
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Πάντως τα non-rt settings είναι γτπ. Δεν ξέρω αν το έκαναν επίτηδες για να αναδειχθεί περισσότερο το rt ή απλά δεν ασχολήθηκαν όσο έπρεπε αλλά είναι χάλια. Ακόμη οι απλές σκιές έχουν flickering ενώ τα screen space reflections είναι απαράδεκτα. Έχω παίξει ένα σωρό games με SSR αλλά τόσο πολύ grain δεν έχω ξαναδεί. Μόνο στο psycho αν το βάλεις είναι καλύτερα (αν και δεν εξαφανίζεται τελείως) αλλά είναι πολύ βαρύ..
Balantakos Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Πάντως τα non-rt settings είναι γτπ. Δεν ξέρω αν το έκαναν επίτηδες για να αναδειχθεί περισσότερο το rt ή απλά δεν ασχολήθηκαν όσο έπρεπε αλλά είναι χάλια. Ακόμη οι απλές σκιές έχουν flickering ενώ τα screen space reflections είναι απαράδεκτα. Έχω παίξει ένα σωρό games με SSR αλλά τόσο πολύ grain δεν έχω ξαναδεί. Μόνο στο psycho αν το βάλεις είναι καλύτερα (αν και δεν εξαφανίζεται τελείως) αλλά είναι πολύ βαρύ.. χμμμ δεν εχω παρατηρησει κατι, θες να μου πεις ακριβως τα settings που εννοεις να τσεκαρω?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 9 λεπτά πριν, Balantakos είπε χμμμ δεν εχω παρατηρησει κατι, θες να μου πεις ακριβως τα settings που εννοεις να τσεκαρω? τα screen space reflections από ultra και κάτω έχουν πάρα πολύ grain το καταλαβαίνεις αμέσως, ειδικά στους δρόμους στην πόλη..
_Theo_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Πάντως τα non-rt settings είναι γτπ. Δεν ξέρω αν το έκαναν επίτηδες για να αναδειχθεί περισσότερο το rt ή απλά δεν ασχολήθηκαν όσο έπρεπε αλλά είναι χάλια. Ακόμη οι απλές σκιές έχουν flickering ενώ τα screen space reflections είναι απαράδεκτα. Έχω παίξει ένα σωρό games με SSR αλλά τόσο πολύ grain δεν έχω ξαναδεί. Μόνο στο psycho αν το βάλεις είναι καλύτερα (αν και δεν εξαφανίζεται τελείως) αλλά είναι πολύ βαρύ.. Επιτέλους το είπε κάποιος. Σίγουρα το έκαναν για να αναδειχθεί το RT. Για αυτό έλεγα εξαρχής ότι τα γραφικά είναι γτπ...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 18 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Επιτέλους το είπε κάποιος. Σίγουρα το έκαναν για να αναδειχθεί το RT. Για αυτό έλεγα εξαρχής ότι τα γραφικά είναι γτπ... Εντάξει γτπ δεν είναι αλλά σίγουρα έχουμε δει πολύ καλές υλοποιήσεις reflections χωρίς RT (π.χ. Gears 5)..
_Theo_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 11 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Εντάξει γτπ δεν είναι αλλά σίγουρα έχουμε δει πολύ καλές υλοποιήσεις reflections χωρίς RT (π.χ. Gears 5).. Και όχι μόνο. Σκέψου το Metro Exodus. Γραφικάρες απλά και χωρίς RT. Για μένα αυτό το grain που υπάρχει είναι μεγάλη ξενέρα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Και όχι μόνο. Σκέψου το Metro Exodus. Γραφικάρες απλά και χωρίς RT. Για μένα αυτό το grain που υπάρχει είναι μεγάλη ξενέρα. Έχει και το Exodus θέματα όμως. Κάποια textures είναι πραγματικά απαράδεκτα. Στο Cp77 τα textures είναι εξαιρετικά..
Balantakos Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Εγω τα εχω ολα τερμα με DLSS στο Auto Film Grain / Chromatic aberation / motion blur / depth of field OFF. Και αυτα τα 2 Fidelity στο τελος OFF. 55+ fps. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Εγώ με τα settings του Digital Foundry, DSR σε 1440p, RT OFF (προφανώς ) και DLSS Quality έχω μονίμως πάνω από 60, με avg 70 και εικόνα κρύσταλλο χωρίς καθόλου aliasing. Έκανα και το κολπάκι με τα Negative LOD bias..
_Theo_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, Balantakos είπε Εγω τα εχω ολα τερμα με DLSS στο Auto Film Grain / Chromatic aberation / motion blur / depth of field OFF. Και αυτα τα 2 Fidelity στο τελος OFF. 55+ fps. Με τι PC ; Εγώ με της υπογραφής και Film Grain / Chromatic aberation / motion blur / depth of field OFF καθώς και τα γραφικά στο Medium και κάποια στο High, έχω min γύρω στα 50, max 80 και avg κάνα 65άρι. 2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Έκανα και το κολπάκι με τα Negative LOD bias.. Αλλάζεις ρυθμίσεις σε κάποιο .ini αρχείο σχετικά με αυτό;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα