greekfragma Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Προσπαθώ να θυμηθώ λίστα patch τόσο μεγάλη στο παρελθόν. Έκατσα και τα διάβασα όλα 1 προς 1. Άφησα εκτός διαβάσματος τα quest related γιατί παίζει spoiler. Αυτό που συνειδητοποιώ είναι το πόσα ΠΟΛΛΑ ήταν τα προβλήματα εκτός των γνωστών. Αυτό που δε μπορώ να αξιολογήσω ακόμα είναι αν δικαιολογείται λόγω μεγέθους του game τέτοια λίστα. Δείχνει δηλαδή οτι βγήκε το game ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΟΙΜΟ.... δε ξεκινάω τίποτα ακόμα. θα περιμένω να διαβάσω από άλλους πως είδαν το 1.2 και αν πλέον είναι playable. Όσο και να μου τη βαράει που το χω στο 10% progress έφυγε πλέον το hype με όσα έγιναν...αν δεν έφτιαξε σε μεγάλο βαθμό έχουμε καιρό μπροστά μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μπράβο τους 👍 με διέψευσαν πλήρως. Δεν περίμενα μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση να βγάλουν αυτού του μεγέθους patch. Ακόμα και τα προβλήματα που θα δημιουργήσει ένα patch γίγας είναι σίγουρο ότι θα διορθωθούν με μικρά σε σύντομο χρόνο. Μπορεί αυτό να δείχνει ότι το παιχνίδι βγήκε σε φάση beta / alpha αλλά πλέον βλέπω μόνο θετικά την όλη φάση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, greekfragma είπε Προσπαθώ να θυμηθώ λίστα patch τόσο μεγάλη στο παρελθόν. Έκατσα και τα διάβασα όλα 1 προς 1. Άφησα εκτός διαβάσματος τα quest related γιατί παίζει spoiler. Αυτό που συνειδητοποιώ είναι το πόσα ΠΟΛΛΑ ήταν τα προβλήματα εκτός των γνωστών. Αυτό που δε μπορώ να αξιολογήσω ακόμα είναι αν δικαιολογείται λόγω μεγέθους του game τέτοια λίστα. Δείχνει δηλαδή οτι βγήκε το game ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΟΙΜΟ.... δε ξεκινάω τίποτα ακόμα. θα περιμένω να διαβάσω από άλλους πως είδαν το 1.2 και αν πλέον είναι playable. Όσο και να μου τη βαράει που το χω στο 10% progress έφυγε πλέον το hype με όσα έγιναν...αν δεν έφτιαξε σε μεγάλο βαθμό έχουμε καιρό μπροστά μας. Όχι, δεν δείχνει η ίδια η λίστα ότι το παιχνίδι ήταν ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΟΙΜΟ. Το ίδιο το παιχνίδι δείχνει πόσο ανέτοιμο ήταν για όσους είχαν προβλήματα όταν το έπαιξαν. Όλα τα θέματα του patch δεν τα είχαν όλοι, και κάποια δεν είναι και πρωταρχικά show stopper προβλήματα αλλά δευτερεύοντα θέματα που πρόλαβαν και κοίταξαν μαζί με τα υπόλοιπα. Πολλά παιχνίδια έχουν μακροσκελή changelogs. Το Spellunky 2 πχ που σχεδόν από την κυκλοφορία του βγάζει ένα patch σε εβδομαδιαία βάση με μπόλικες αλλαγές, σίγουρα ξεπερνάει την παραπάνω λίστα αν συγκεντρώσεις τις αλλαγές στο ίδιο διάστημα. Ε το παιχνίδι ήταν απόλυτα playable και διασκεδαστικό από την αρχή. Σίγουρα έγινε καλύτερο αλλά μόνο το μήκος της λίστας αλλαγών δεν δίνει εικόνα για την ποιότητα του παιχνιδιού. Υπενθυμίζω, τα επόμενα μηνύματα να είναι αυστηρά on topic και, ει δυνατόν, πάνω στην εμπειρία σας με το παιχνίδι μετά το patch. Αν είναι να γράψετε κάτι που έχετε ήδη γράψει και ενδεχομένως δεν ισχύει κατόπιν patch, ξανασκεφτείτε το. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Το ξεκινάω. Τόσο καιρό δεν το έχω δοκιμάσει καν. Το ταξίδι ξεκινά. Ελπίζω να αξίζει 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Λίγο που το έβαλα after patch.. Στα του performance τα ίδια.. περίμενα κάποιο boost.. Κάποια από τα γνωστά προβλήματα της κοινότητας παραμένουν..(αιωρούμενα πτώματα,μετά το draw του launcher εξαφανίζονται τα όπλα κτλ..) Το παιχνίδι είμαι κοντά στις 90 ωρες στις προηγούμενες σελίδες το έχω εκθειάσει, δεν αντιμετώπισα σχεδόν τίποτα από αυτά που αναφέρει το σεντόνι αλλαγών ή απλά δεν τα έβλεπα ή τα έβλεπα και τα προσπερνούσα όπως τα ανωτέρω..(ναι ξέρω υποσχέθηκαν μπλα μπλα μαζί σας είμαι..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Το ξεκινάω. Τόσο καιρό δεν το έχω δοκιμάσει καν. Το ταξίδι ξεκινά. Ελπίζω να αξίζει Και εγω στην αρχη ειμαι,το ειχα αφησει για να το πιασω οταν θα εχει φτιαξει καπως. Μπηκα σμρ να δω πως παει με το patch και εκλεισα ενα 4ωρο χαλαρα χωρις να το καταλαβω... Eαν το βαλεις στην Oled θα παθεις κοκομπλοκο... Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2021 από optimus prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, optimus prime είπε Και εγω στην αρχη ειμαι,το ειχα αφησει για να το πιασω οταν θα εχει φτιαξει καπως. Μπηκα σμρ να δω πως παει με το patch και εκλεισα ενα 4ωρο χαλαρα χωρις να το καταλαβω... Eαν το βαλεις στην Oled θα παθεις κοκομπλοκο... Ε φυσικά στην oled θα παιχτεί (εξάλλου δεν έχω άλλο monitor πλέον) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Λίγο που το έβαλα με RT ON και DLSS είναι καλύτερα, μένει άνετα μέσα στο freesync range ενώ πριν γινότανε σφαγή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Και το ξανα ξεκινησα πριν καμια βδομαδα με το 1.12 καθως πιστευα οτι θα αργουσε η 1.2. Ειχα παιξει κανα 5ωρο και με την αρχικη εκδοση και στην 1.12 μου εκανε εντυπωση οτι συναντησα πολλα bugs που στην αρχικη δεν ειχα.Δηλαδη λες και το κανανε χειροτερο.Θα κατεβασω σημερα το 1.2 να δοκιμασω,να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Perfomance λιγο καλυτερο, ολα τερμα σε FHD. Gunplay το βλεπω και αυτο λιγο καλυτερο/πιο smooth. Οδηγηση μια χαρα..κατι μικρα delay ειδα π.χ στο ασανσερ οταν πατησα να παει στο γκαραζ αλλα κλαιν μαιν. Συνεχιζουμε.. - Διαβαζω και οτι ειναι καλυτερα τα πραγματα στις παλιες κονσολες, καποιοι αλλοι ακομα εχουν θεματα, αλλα ειναι πολλοι παραγοντες. Θα μας τα πει και ο digital foundry αυτα.. - Εχουν αλλαξει/φτιαξει και πραγματα που δεν ειναι στα patch notes. - Μιας και παιζω αρκετες ωρες μετα το patch...το παιχνιδι ειναι απιστευτο ηχος / ιστορια / κοσμος 10/10. Judge DREDD θα γινω. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2021 από Balantakos 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindphreak Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Έπαιξα 2 ώρες (εμένα το patch στο steam έλεγε 24.4GB και όχι 30-35 🤔) Δοκίμασα το Ray Tracing με 6800xt σε 1440p όλα Ultra, και το fps μου ειναι Average 31, highest 54, lowest 21, 1% 11 Την διαφορά την καταλαβαίνεις δεν έχω παραπονο αλλα σε πολλές σκηνές με 20-25 fps το game ειναι unplayable για μένα. Οσο κανω cruising και έχω σταθερά 40fps ειναι μια χαρά. Θα δοκιμάσω να δώ ποσο fps θα έχω αν ενεργοποιήσω το FidelityFX CAS "Dynamic". Πάντως υστερεί πολύ σε σύγκριση με το RT της NVIDIA Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2021 από mindphreak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Bγαλε off τα rt shadows να κερδισεις μερικα fps.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 39 λεπτά πριν, mindphreak είπε Έπαιξα 2 ώρες (εμένα το patch στο steam έλεγε 24.4GB και όχι 30-35 🤔) Δοκίμασα το Ray Tracing με 6800xt σε 1440p όλα Ultra, και το fps μου ειναι Average 31, highest 54, lowest 21, 1% 11 Έχεις τους τελευταίους drivers; Εγώ που το δοκίμασα χθες με το νέο patch είδα μια μικρή βελτίωση στις επιδόσεις τρέχει πιο smooth πλέον. Γενικά δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα το οποίο να χαλάει την εμπειρία του παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindphreak Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Έχεις τους τελευταίους drivers; Εγώ που το δοκίμασα χθες με το νέο patch είδα μια μικρή βελτίωση στις επιδόσεις τρέχει πιο smooth πλέον. Γενικά δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα το οποίο να χαλάει την εμπειρία του παιχνιδιού. Ναι πάντα με latest drivers, Ultra Settings και RT στο PSYCHO Δοκίμασες RT με rx6800xt σε 1440p? Aν ναι, ποσα fps είχες ? Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2021 από mindphreak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 52 λεπτά πριν, mindphreak είπε Ναι πάντα με latest drivers, Ultra Settings και RT στο PSYCHO Δοκίμασες RT με rx6800xt σε 1440p? Aν ναι, ποσα fps είχες ? Εγώ είμαι με μια ταπεινή GTX 1070 😛 . Αλλά διάβασα στο changelog του patch ότι έχει υποστήριξη ray tracing για AMD αλλά μόνο με τους τελευταίους drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα