Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δεν θα έχει και τίποτα ιδιαίτερο για PC πάντως, τουλάχιστον δεν έχει ακουστεί κάτι. Απλά θα προσπαθήσουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα με τις old-gen..
starmanwarz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Πλεον το παιχνιδι κοστιζει ενα 20αρικο. Απιστευτη πτωση τιμης σε σχετικα μικρο χρονικο διαστημα για εναν τοσο πολυαναμενομενο τιτλο...
aekoriginal21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Έχει πέσει γενικά κι ο ντόρος γύρω απο το παιχνίδι πλέον. Απο τις περιπτώσεις που το hype το χαντάκωσε στην γνώμη του κόσμου. Πούλησε παρ'όλα αυτά μια χαρά οπότε δεν είναι οτι δεν λειτούργησε το hype κι ούτε κακό game είναι απλά θεωρώ πως είναι Η περίπτωση τίτλου που έχει μέσα πολλά what ifs.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Έπρεπε να το κρατήσουν σε development κάνα χρόνο ακόμη. Το κακό με τα ΑΑΑ είναι ότι πιέζουν και οι publishers ενώ οι devs μπορεί να έχουν πράγματα που θέλουν να υλοποιήσουν. Επίσης για το θέμα των old-gen μια χαρά μπορούσε να βγει και να παίζει σωστά όπως έγινε και με το RDR2 το οποίο έχει καλύτερα γραφικά από το CP77 με RT OFF.. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2021 από Επισκέπτης
Acmilangr2 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Έχει φτιάξει το παιχνίδι; αξίζει να το ξεκινήσω η περιμένουμε και άλλα updates;
Arkin Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 10 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Έχει φτιάξει το παιχνίδι; αξίζει να το ξεκινήσω η περιμένουμε και άλλα updates; Σε λίγες μέρες βγαίνει το νέο μεγάλο patch 1.2 περίμενε αυτό και μετά ξεκίνησε το. 1
gatokoritso Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Έχει φτιάξει το παιχνίδι; αξίζει να το ξεκινήσω η περιμένουμε και άλλα updates; εξαρτάται για εμένα δεν είχα κανα τρελό bug που να μην με αφήσει να τελειώσω το παιχνίδι. Αλλά στο τελευταίο patch που είχε βγει είχα δει ότι quests που ήταν οκ πριν τώρα δεν λειτουργούσαν. Άρα ή το ξεκινάς με το νέο patch και ελπίζεις για το καλύτερο ή περιμένεις μια και καλή όταν θα βγει και κάνα dlc.
Balantakos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Ελα να ξυπναμε λιγο, στο καλυτερο παιχνιδι του γαλαξια, και λιγα λεω. https://www.cyberpunk.net/en/news/37768/whats-new-in-night-city-patch-1-2-development-insight 1
optimus prime Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Eλα μωρη ομαδα,παμε να παρουμε την πολη... Το βλεπω την Παρασκευη να βγαινει παλι.. 1
AntonisKo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Κρισημότατη ερώτηση: Spoiler την Panam την τρώμε ή το χειρίστηκα λάθος και την έχασα την ευκαιρία μου? 😁
>-Nosakos<- Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Αρα, φαίνεται να ασχολήθηκαν (εκτός απο bugs) με το AI της αστυνομίας και το driving. Πολύ καλά νέα! Για να δούμε στην πράξη τώρα... Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από >-Nosakos<-
_Theo_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 30 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Κρισημότατη ερώτηση: Απόκρυψη περιεχομένων την Panam την τρώμε ή το χειρίστηκα λάθος και την έχασα την ευκαιρία μου? 😁 Spoiler Ναι μύστη μου...😎 1
AntonisKo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 28 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ναι μύστη μου...😎 Άρα reload και πάλι από την αρχή, χαχα
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Άρα reload και πάλι από την αρχή, χαχα Την Panam και τα μάτια σου (στον πα...νάμ της)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα