spirit)earth)aflame Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 35 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Αλλά το πιο μεγάλο ξενέρωμα ήταν τα life paths. Δεν έχουν καμία επίδραση στο game, πέρα από κάτι απαντήσεις σε διαλόγους. Εγώ το είχα στο μυαλό μου ότι αναλόγως τι θα διαλέξεις θα έχει και διαφορετική αρχή και γενικά θα προσεγγίζεις την κάθε αποστολή διαφορετικά ή θα έπρεπε να κάνεις διαφορετικά πράγματα σε κάθε life path. Υπερβολικά αισιόδοξο ε; αυτό είναι και για μένα, είχα πιστέψει ότι θα δεις την όλη ιστορία από άλλη σκοπιά, με άλλους npcs, σε άλλα quest line. αυτό και η AI στην κίνηση της πόλης. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πάντως με τους ανθρώπους στην πόλη δεν καταλαβαίνω που προβληματίζονται οι περισσότεροι. Ε εντάξει άπλα άγνωστος κόσμος είναι που περπατάει στην πόλη. Τι έπρεπε να κάνουν δηλαδή; Να σου πιάνουν κουβέντα; Ούτε στην πραγματικότητα δεν γίνεται αυτό. Bugs στην πόλη έχω δει μία φορά έναν πολίτη να περνάει πετώντας από μπροστά μου με την ταχύτητα του ήχου και ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο να μην πατάει στο έδαφος αλλά να αιωρείται. Από perf καλά θα έλεγα. Σίγουρα έχει frame drops κάτω από τα 60 αλλά είναι λόγω gpu αφού είναι θεόβαρυ το game, αλλά αφού είναι μέσα στο g-sync/freesync είναι μια χαρά playable. Δεν έχει stuttering από cpu που είναι το πιο σημαντικό, και η gpu είναι μονίμως στο 99% παρόλο που έχω μόνο έναν Ryzen 2600. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2021 από Επισκέπτης
NickTG Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 10 hours ago, yiannis1991 said: Εδώ που τα λέμε όμως, και το RDR2 έχει γραφικάρες αλλά παίζει μια χαρά στις old-gen. Στο Xbox One που το έπαιξα είναι στα 864p και πάλι δεν κρατάει 30fps. Προσωπικά δεν είχα κάποιο θέμα ούτε μου φάνηκε πουθενά unplayable απλά το αναφέρω για να ξέρουμε που βρίσκεται.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Έχουν πει πότε έρχεται το μεγάλο patch Φεβρουαρίου ; 1
noFEARgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Έχουν πει πότε έρχεται το μεγάλο patch Φεβρουαρίου ; Η λογική λέει Παρασκευή 1
Speculoos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, noFEARgr είπε Η λογική λέει Παρασκευή Σωστά, γιατί μετά θα λέγεται patch Μαρτίου. 2
KilliK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, Speculoos είπε Σωστά, γιατί μετά θα λέγεται patch Μαρτίου.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Πόσο βαρετά παίζει να είναι τα main quests; Μέχρι και μνημόσυνο βάλανε, έλεος Ελπίζω να βελτιωθούν στην συνέχεια..
_Theo_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 33 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Πόσο βαρετά παίζει να είναι τα main quests; Μέχρι και μνημόσυνο βάλανε, έλεος Ελπίζω να βελτιωθούν στην συνέχεια.. Μίλα στο παπά γιατί σου δίνει quests...
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Λίγο που έπαιξα στην αρχή δεν πιάνει τη μαγεία του Witcher ούτε στον ύπνο του αλλά είναι πολύ νωρίς να κρίνω. Περιμένω το μεγάλο patch του μήνα να συνεχίσω. 6
liakinen Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Λίγο που έπαιξα στην αρχή δεν πιάνει τη μαγεία του Witcher ούτε στον ύπνο του αλλά είναι πολύ νωρίς να κρίνω. Περιμένω το μεγάλο patch του μήνα να συνεχίσω. Κράτα πολύ μικρό καλάθι για το "μεγάλο" patch. Το μεγάλο βάρος το έχουν ρίξει στο performance για τις κονσόλες και όσο περισσότερα bug fixes μπορούν να φτιάξουν στο ενδιάμεσο. Επίσης μην το δένεις κόμπο ότι θα έρθει μέσα στον μήνα. Το παιχνίδι για εμάς (που ήμαστε η πλειοψηφία όπως και να το κάνουμε) που περιμέναμε - περιμένουμε να στρώσει αλλά και να γίνει το παιχνίδι που έπρεπε να είναι στην κυκλοφορία του δεν σώζεται με ένα δύο patch. Αν είναι να φτιαχτεί θέλει μισό με ένα χρόνο στην καλύτερη. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από liakinen 4
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτό. Τι μπορεί να γίνει με το patch δηλαδή; Να αποκτήσουν ουσία τα life paths; Να βάλουν καλύτερα main quests; Όχι. Bug fixes θα είναι λογικά με το βάρος να το ρίχνουν στο να συμμαζέψουν το χάλι των old gen.. Όσο περισσότερο παίζω τόσο αρχίζω και βλέπω glitches. Αυτοκίνητα ξεφυτρώνουν από το έδαφος, περαστικοί και οχήματα εμφανίζονται και εξαφανίζονται και άλλα τέτοια. Τουλάχιστον δεν έχω βρει κάτι game breaking (ακόμη;). Ειδική εκεί που είσαι σε ένα dinner και μιλάς πρώτα με έναν από τους Ιάπωνες και μετά με τον Keanu εμφανίστηκε μια περαστική μέσα απ' το τραπέζι και περπάτησε για 2 μέτρα και μετά εξαφανίστηκε πάλι Και η σερβιτόρα απ' το δίπλα τραπέζι έπαιρνε παραγγελία επί 1 ώρα ξέρω 'γω. Όση ώρα διαρκεί η συνομιλία σου και με τους δύο η σερβιτόρα εκεί. Επίσης τις screen space reflections επίτηδες τις έκαναν τόσο σάπιες για να φαίνονται οι RT πολύ ανώτερες; Έχουν ΑΠΕΙΡΟ θόρυβο ακόμη και στο ultra να τις βάλεις, δεν το έχω ξαναδεί σε game αυτό, τόσο πολύ. Στο Gears 5 είναι τέλειες και στο Outer Worlds είναι μια χαρά. Εδώ είναι κομπλέ στο Witcher 3 λολ. Καλά με RT ON γίνεται πανωλεθρία στο Μιλάνο που λογικά είναι λόγω vram αλλά όταν έχει τις πτώσεις η vram είναι στα ~5GB, δεν θα έπρεπε να χτυπάει 6; Και αν κάνω restart στην ίδια σκηνή είναι μια χαρά. Ίσως είναι κάποιο memory leak γιατί και στο reddit αναφέρουν κάποιοι ότι σκότωσαν κάποιους εχθρούς και μετά από ώρες gameplay ξαναγύρισαν στο ίδιο σημείο και οι εχθροί ήταν ακόμη εκεί (οι σωροί τους δηλαδή ). Και εγώ έχω παρατηρήσει ότι με RT (reflections και lighting medium) είμαι στα 50-60 fps αλλά αν αλλάξω περιοχή πέφτει στα 30 και πέφτει και το power draw πολύ. Ίσως δεν κάνει σωστά free την μνήμη στις προηγούμενες περιοχές, γιατί με restart στρώνει όπως είπα. Γενικά θέλει δουλειά, δεν έπρεπε να το βγάλουν έτσι αλλά delay στο delay θα τους έκραζαν τελείως, πίεζε και ο πέτσινος λογικά για να βγει κοντά με τις Ampere.. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από Επισκέπτης
Balantakos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 https://steamdb.info/app/1091500/history/ Μετα απο 8 μερες υπαρχει κινηση...οποτε ερχεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Το internal_qa έγινε updated. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγει σήμερα το update. Άσε που μπορεί να βρουν κανένα bug της τελευταίας στιγμής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα