Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

31 λεπτά πριν, shadowlike είπε

πφφ το βλέπω για επόμενη γενιά κονσολών και τουμπανείρον PC.

Λένε για current gen, αλλά μάλλον είναι η μισή αλήθεια, μιας και οι ίδιοι είχαν υπονοήσει για next gen.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και για τις δυο θα βγει. Αρχικά για τις τωρινές και στην συνέχεια όπως το gta για τις καινούργιες. Ίσως δούμε λιγότερους npc στους δρόμους εκτός από τα κατώτερα γραφικά σε σχέση με το pc και τις next gen κονσόλες . 

3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Καθίστε μην φάει το downgrade του W3 και δεν έχει καμία σχέση με την παρουσίαση στην Ε3..

Για να τρεξει σε PS4 και X1 σιγουρα θα φαει "downgrade",το θεμα ειναι να κρατησουν 2 builds ας πουμε,ενα για current gen και ενα για next gen,αυτο που δεν μπορεσαν να κανουν με Witcher 3 δλδ. Αυτοι ειχαν ξεκινησει να φτιαχνουν το Witcher 3 χωρις να εχουν ιδεα για το hardware των κονσολων και τον ηπιαν.

Και θα βγαλουν και πολλα φραγκα οπως εκανε και η R* με το GTA,το κανεις release λιγο πριν αλλαξει η γενια,το αγοραζουν ολοι και μετα οσοι ειναι κονσολαδες το ξανααγοραζουν σε next gen γιατι η διαφορα θα ειναι πλεον εμφανης στα γραφικα

• Like 1

24 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

Για να τρεξει σε PS4 και X1 σιγουρα θα φαει "downgrade",το θεμα ειναι να κρατησουν 2 builds ας πουμε,ενα για current gen και ενα για next gen,αυτο που δεν μπορεσαν να κανουν με Witcher 3 δλδ. Αυτοι ειχαν ξεκινησει να φτιαχνουν το Witcher 3 χωρις να εχουν ιδεα για το hardware των κονσολων και τον ηπιαν.

Και θα βγαλουν και πολλα φραγκα οπως εκανε και η R* με το GTA,το κανεις release λιγο πριν αλλαξει η γενια,το αγοραζουν ολοι και μετα οσοι ειναι κονσολαδες το ξανααγοραζουν σε next gen γιατι η διαφορα θα ειναι πλεον εμφανης στα γραφικα

Δυστυχώς αυτά δεν γίνονται πια, δηλαδή όπως το Crysis που μετά έφαγε το downgrade για να βγει στο xbox. Επίσης μιλάτε για downgrade χωρίς καν να έχουμε δει κάτι και το demo ήταν playable στην E3, το pre-downgraded W3 στην τότε E3 ήταν trailer ;) Οποτε είναι σχεδόν απίθανο να πέσει downgrade στο βαθμό του W3. :)

ουτε εγω πιστευω θα πεσει downgrade,απλα λεω αν υπαρχει διαφορα μεταξυ PS4 και αυτου που δειξαν,θα ναι καθαρα γιατι το προετοιμαζουν για next gen και ηθελαν να δειξουν την καλυτερη εκδοχη του παιχνιδιου

4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

True true 

Πότε είπαν συγνώμη ; Εγώ θυμάμαι να λένε στα forum τους ότι δεν έχει γίνει downgrade και ότι θα δείχνει το παιχνίδι όπως στην Ε3 και όταν τελικά βγήκε ήταν full damage control..

• Like 1
  • Thanks 1

30 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πότε είπαν συγνώμη ; Εγώ θυμάμαι να λένε στα forum τους ότι δεν έχει γίνει downgrade και ότι θα δείχνει το παιχνίδι όπως στην Ε3 και όταν τελικά βγήκε ήταν full damage control..

Έχει γίνει post στο thread του W3 το άρθρο με την συνέντευξη και μπορείς να το βρείς σε διαφορες ιστοσελίδες. Επίσης στην Kaer Morhen υπάρχει ένα γράμμα που λένε συγγνώμη. Νομίζω ήταν κοντά στο portal.

1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δυστυχώς αυτά δεν γίνονται πια, δηλαδή όπως το Crysis που μετά έφαγε το downgrade για να βγει στο xbox. Επίσης μιλάτε για downgrade χωρίς καν να έχουμε δει κάτι και το demo ήταν playable στην E3, το pre-downgraded W3 στην τότε E3 ήταν trailer ;) Οποτε είναι σχεδόν απίθανο να πέσει downgrade στο βαθμό του W3. :)

Μακάρι να είναι όπως τα λες αλλά και το Deus Ex Mankind Divided είχε playable build στην E3 και μια χαρά έφαγε αρκετό downgrade σε shaders και φωτισμούς όταν τελικά κυκλοφόρησε.

Εγώ δεν πιστεύω τίποτα αν δεν δω την final build να τρέχει. Και είμαι 90% σίγουρος ότι θα υπάρξει downgrade (ειδικά σε φωτισμούς) απλά το ερώτημα είναι πόσο.

Θυμάμαι όταν είχαν δείξει το Witcher 3 το 2014, έλεγαν ότι μία 780Ti στα 1080p έπιανε 30 fps. Κάτι ανάλογο βλέπω ότι γίνεται κι εδώ... Η τελευταίας γενιάς top gpu 1080 Ti πιάνει 30 fps έστω και σε 4Κ ανάλυση (η οποία γίνεται σιγά σιγά standard). Αυτό σημαίνει ότι ούτε καν με checkerboarding δεν γλιτώνουν τα τωρινά Pro και Χ.

Και σιγά μη ρισκάρει η CDP με το μέγεθος που έχει τώρα, να κυκλοφορήσει δύο εκδόσεις στην αγορά οι οποίες θα είναι μέρα με τη νύχτα και να διχάσει το αγοραστικό της κοινό. Εγώ νομίζω ότι το παιχνίδι θα είναι downgraded και μάλιστα θα δείχνει αρκετά όμοιο σε όλες τις πλατφόρμες που θα κυκλοφορήσει (αυτό που γίνεται και τώρα δηλαδή). Φυσικά στο PC θα δείχνει καλύτερα από τις κονσόλες, αλλά αμφιβάλλω ότι θα πάρουμε το οπτικό αποτέλεσμα που είδαμε στην Ε3.

• Like 2

Ακούγεται πολύ λογικό να γίνει έτσι, από εκεί πέρα tbh δεν με απασχολεί καθόλου το visual downgrade, στο gameplay να μην γίνει και όλα καλά. Στην τελική στο pc έχουμε mods και μπορούμε να κάνουμε edit τα values από τα config μέχρι bsod. ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...