KilliK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 αρα καπου εκει συνειδητοποιησανε οτι δεν θα προλαβαινανε να εκπληρωσουν οτι ειχαν υποσχεθει, και υποβαθμισανε τις προσδοκιες των φανς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, KilliK είπε αρα καπου εκει συνειδητοποιησανε οτι δεν θα προλαβαινανε να εκπληρωσουν οτι ειχαν υποσχεθει, και υποβαθμισανε τις προσδοκιες των φανς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Πάντως ρε'σεις κάνεις κάτι random side quests και σε καθηλώνουν - κάνω τώρα αυτό με τον River και τις αγελάδες, ή το άλλο με το δολοφόνο που έγινε θρήσκος και ήθελε να εξαγνιστεί - no spoilers. Μαύρη μαυρίλα αν σκέφτεσαι και λίγο και δε θες μόνο πίου πίου. Aν δηλαδή δεις αυτή του τη πλευρά, σε συνδυασμό με τα γραφικά του, είναι πολύ ευχάριστη εμπειρία. Μη το γειώσετε όσοι δε το έχετε παίξει ακόμα γιατί δε *αμάει στα πάντα, έχει και στοιχεία που δεν βρίσκεις αλλού. Έ, έχει και μάπα-απόλυτο μηδέν μερικά, αλλά τα καλά είναι top. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 τί γεύση έχει η απογοήτευση? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Μοιάζει στον Justin Timberlake ο τυπάς ή ειναι ιδέα μου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis81 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα ! Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα για το παιχνίδι.Προχτες τελείωσα το main storyline του παιχνιδιού το οποίο ομολογουμένως ειναι πολύ μικρό.Θελω να ρωτήσω λοιπόν αν τα side missions του παιχνιδιού αξίζουν το κόπο γιατί παρ όλο που έχω διάθεση να τριγυρναω στους δρόμους της night city,πρέπει να σας πω ότι δε βρήκα (Εκτός από ελάχιστες μέχρι τωρα) κάποιο side quest που να με ενθουσίασε Το δεύτερο που Θέλω να ρωτήσω, ειναι αν στην αρχή του παιχνιδιού υπάρχουν επιλογές που να δίνουν τη δυνατότητα να παίξεις το παιχνίδι κάπως αλλιώς.Το ξέρω πως δε διατυπώνω με τον καλύτερο τρόπο αυτή την ερώτηση αλλά κάτι τέτοιο άκουσα από κάπου και δε το πολύ κατάλαβα Σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, vagelis81 είπε Καλησπέρα ! Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα για το παιχνίδι.Προχτες τελείωσα το main storyline του παιχνιδιού το οποίο ομολογουμένως ειναι πολύ μικρό.Θελω να ρωτήσω λοιπόν αν τα side missions του παιχνιδιού αξίζουν το κόπο γιατί παρ όλο που έχω διάθεση να τριγυρναω στους δρόμους της night city,πρέπει να σας πω ότι δε βρήκα (Εκτός από ελάχιστες μέχρι τωρα) κάποιο side quest που να με ενθουσίασε Το δεύτερο που Θέλω να ρωτήσω, ειναι αν στην αρχή του παιχνιδιού υπάρχουν επιλογές που να δίνουν τη δυνατότητα να παίξεις το παιχνίδι κάπως αλλιώς.Το ξέρω πως δε διατυπώνω με τον καλύτερο τρόπο αυτή την ερώτηση αλλά κάτι τέτοιο άκουσα από κάπου και δε το πολύ κατάλαβα Σας ευχαριστώ Μικρο δεν το λες εκτος αν εκανες rush. Ναι αξιζει. - Ναι εχεις 3 επιλογες μολις ξεκιναει το παιχνιδι, δεν γινεται να σου ξεφυγει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Βλέπω έχει πέσει αρκετά στα κλειδάδικα, λέω να το τσιμπήσω με το χρήμα απ' το mining Σε τι κατάσταση είναι από bugs; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Βλέπω έχει πέσει αρκετά στα κλειδάδικα, λέω να το τσιμπήσω με το χρήμα απ' το mining Σε τι κατάσταση είναι από bugs; Εφόσον άντεξες το πρώτο hype και δε το πήρες day1 άραξε.....έχει δρόμο ακόμα για να φτιαχτεί και να το απολαύσεις όπως πρέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Βλέπω έχει πέσει αρκετά στα κλειδάδικα, λέω να το τσιμπήσω με το χρήμα απ' το mining Σε τι κατάσταση είναι από bugs; Περιμενουμε και patch την αλλη βδομαδα λογικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Ξενέρωσα και ήμουν έτοιμος να το κοπανίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Ξενέρωσα και ήμουν έτοιμος να το κοπανίσω θα βγουν αρκετοι να σου πουν προχωρα....εγω λεω περιμενε κι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Ξενέρωσα και ήμουν έτοιμος να το κοπανίσω χτυπα το, και πατα install next week 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ θέλω να πάρω ένα game καινούργιο και δεν με ψήνει τίποτα άλλο.. Edit: Το χτύπησα στα 23,19 δεν άντεξα. Ε πόσο πιο κάτω να πάει.. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2021 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα