optimus prime Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ξεκινησες να παιζεις Tetris? Για να μπαινεις να γραφεις παπατζες μαλλον οχι ακομα... Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2021 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 57 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Το παιχνίδι είναι μια μπούρδα είτε σου αρέσει είτε όχι. Ακόμα περιμένω να βρεθεί κάποιος να καταρρίψει τα επιχειρήματα μου επ' αυτού που ανέφερα σε προηγούμενο πόστ. Τράβα τώρα ενεργοποίησε το RTX για να καυχηθείς πόσο σούπερ-ουάου δείχνει το παιχνίδι στον υπολογιστήρα σου και αν δεν σου αρέσουν αυτά που διαβάζεις υπάρχει και το "ignore". Δε θυμάμαι τι είχες γράψει σαν "επιχειρήματα " εντός ή εκτός εισαγωγικών αλλά δεν είναι λογικό να καθόμαστε να αναλυσουμε κ να σχολιάζουμε κάθε πραγμα που γραφεται για κάθε παιχνιδι, είτε συμφωνουμε είτε όχι Βασικά αυτό που μου κάνει εντύπωση (και για αυτό σχολιάζω ) είναι ότι επειδή δεν ασχολήθηκε κανεις να σου απαντήσει κατάλαβες ότι αυτά που εγραφες ειναι η αντικειμενική αλήθεια μ έτσι προκυπτει το "το παιχνιδι ειναι μια μπουρδα είτε σου αρέσει είτε όχι" Πάντως μαντευω ότι κ εσυ επαιξες 100 ώρες ένα παιχνίδι που δε σου αρέσει. Οπως το μισό internet. Δε καταλαβαίνω γιατί να τιμωρησει κάποιος τον εαυτό του (από τη στιγμή που δε περναει καλα ) απλά για να κραξει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 καλέ μη μαλώνετε για ένα παιχνίδι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Για οσους ειστε καινουργιοι στα θεματα των παιχνιδιων και σας κανουν εντυπωση τα διαφορα σχολια που γραφονται στο εδω θεμα,welcome to insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nickk0kkav είπε Πάντως μαντευω ότι κ εσυ επαιξες 100 ώρες ένα παιχνίδι που δε σου αρέσει. Οπως το μισό internet. Δε καταλαβαίνω γιατί να τιμωρησει κάποιος τον εαυτό του (από τη στιγμή που δε περναει καλα ) απλά για να κραξει Γιατί μου αρέσει το είδος του Cyberpunk και γιατί ότι αρχίζω το τελειώνω. Επίσης ήθελα να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Θέμα προτιμήσεων είναι όλα, απλώς με εκνευρίζουν οι υπερβολές τύπου "παιχνιδάρα", "το παιχνίδι της δεκαετίας κλπ". Δεν μπορεί σε ένα παιχνίδι στο οποίο γίνονται pop-up οι οντότητες του παιχνιδιού λίγα μέτρα από εσένα, που πετάγονται αυτοκίνητα από εδώ και από εκεί ή ανατινάσονται χωρίς λόγο να λες ότι είναι "παιχνιδάρα". Οπότε ή "τυφλός" είναι κάποιος ή απλά του αρέσουν οι "γραφικάρες με RTX". Εικάζω το δεύτερο. Επί τη ευκαιρία, αν και διαφορετικό είδος παιχνιδιού, ας κάνει κάποιος το κόπο να παίξει το Observer Remastered και μετά ας μου πει ποιο του δίνει καλύτερα την αίσθηση Cyberpunk. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2021 από _Theo_ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 1 hour ago, _Theo_ said: απλώς με εκνευρίζουν οι υπερβολές 2 hours ago, _Theo_ said: Το παιχνίδι είναι μια μπούρδα είτε σου αρέσει είτε όχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, NickTG είπε Σωστή επισήμανση, λάθος μου. Ήμουν υπερβολικός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ξεκίνησα το παιχνίδι μετά το 1.1 patch και ολοκλήρωσα το main story και αρκετά side quests στο very hard σε 88 ώρες. Έχω αφήσει αρκετό filler περιεχόμενο gigs, rides, δουλειές της αστυνομίας κλπ. -- Το παιχνίδι ενώ θα μπορούσε να αγγίξει την κορυφή, το κρατάνε πίσω η πολύ κακή ΑΙ αλλά και τα πολλά glitches, που χαλάνε την ατμόσφαιρα και το συνολικό immersion που δημιουργεί το παιχνίδι σεναριακά, εικαστικά αλλά και ηχητικά. Γενικά η καλλιτεχνική παρουσιάση είναι άριστη και το level design άρτιο και καθόλου επαναλαμβανόμενο. Στα θετικά του τεχνικού τομέα τα πολύ μικρά loading times αλλά και η σταθερότητα του παινχιδιού με κανένα crash to desktop σε 88 ώρες παιχνιδιού. Τα γραφικά τα βρήκα εντυπωσιακά, ενδεχομένως ότι καλύτερο έχω δει, δοκίμασα χωρίς rtx/dlss και θεωρώ ότι είναι αρκετά συμπαθητικά, σίγουρα πιο matte. Το gunplay είναι εντελώς arcade, τα boss fights είναι έντονα, χρειάζονται μια πιο τακτική προσέγγιση από τις απλές μάχες, ωστόσο δεν είναι εκνευριστικά δύσκολα. Τα side quests είναι αρκετά ενδιαφέροντα, επηρεάζουν το main story και ευτυχώς υπερτερούν πολύ σε ποιότητα από τα λεγόμενα fetch quests. Θα έλεγα ότι τα side quests είναι στα επίπεδα του Witcher. Για το μέλλον ελπίζω να βγουν ενδιαφέροντα dlc για να το ξαναπιάσω, θεωρώ ότι τα glitches θα διορθωθούν αργά η γρήγορα, δυστυχώς δεν νομίζω η AI να μπορεί να βελτιωθεί δραματικά, η επιλογή αυξημένου επιπέδου δυσκολίας μπορεί να αντιπαρέλθει κάπως την χαζομάρα των εχθρών. Ως έχει το παιχνίδι κατάφερε να μπει στο δικό μου πάνθεον των καλών rpg. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από DiaperCh@nger101 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Εγω δεν θα το ελεγα RPG παντως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Στις 10/2/2021 στις 4:26 ΜΜ, _Theo_ είπε Το παιχνίδι είναι μια μπούρδα είτε σου αρέσει είτε όχι Επειδή το λες εσύ στάνταρ όμως θα πάρουμε την προσωπική σου άποψη ως δεδομένο ως μέτρο σύγκρισης και ως θέσφατο....τι να το κάνω το ignore όταν προσφέρεις τόση ψυχαγωγία με τις παρόλες που ποστάρεις LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, starmanwarz είπε Εγω δεν θα το ελεγα RPG παντως. Εδώ λέμε το assassin's creed. Αυτό γιατί να μη το πούμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) oι hackers βγαζουν τον κλεμενο κωδικα σε πληστηριασμο. $7m δικος σας. Δεν μπορω να καταλαβω ομως, να τον αγορασει καποιος να τον κανει τι; Καποιος γνωστης εδω να εξηγησει; Cyberpunk and Witcher hackers claim they’ll auction off stolen source code for millions of dollars ωπα, πουληθηκε κιολας: Cyberpunk 2077 studio’s hacked data has reportedly been sold Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, starmanwarz είπε Εγω δεν θα το ελεγα RPG παντως. 48 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Εδώ λέμε το assassin's creed. Αυτό γιατί να μη το πούμε? Επίσημα το CP77 δεν είναι RPG, το ACV είναι. Μην ρωτάς τώρα τι και πως, τα official sites έτσι αποφάσισαν να τα χαρακτηρίσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 RPG ειναι το Cyberpunk 2077 αφου βασιζεται σε rpg tabletop παιχνιδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, KilliK είπε RPG ειναι το Cyberpunk 2077 αφου βασιζεται σε rpg tabletop παιχνιδι.. Έλα όμως που δεν είναι, check τα official sites των games, το CP77 officially είναι open-world action-adventure. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από {TDi}Dj2k..infc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα