Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Όχι ρε συ, πρέπει να αστειεύεσαι. Το παιχνίδι είναι κορυφή. Δεν έχεις δει τι γαμάτα γραφικά που έχει;; :rolleyes:

είναι το μόνο πράγμα που δε μπορώ να μιλήσω, να πω ότι με ενοχλεί δηλαδή, γιατί δεν με ενοχλεί. Με το σύστημα που παίζω τα παίζω όλα low/off, αυτό το ήξερα πριν βγει το παιχνίδι και δε με πειράζει. Έχω δει videos και τα βρίσκω μια χαρά ωραία σε δυνατότερα συστήματα, δεν είναι αυτό το πρόβλημα του παιχνιδιού πάντως.

9 ώρες πριν, Sprou είπε

@xtrmsnpr και @_Theo_

Τι εγινε γατακια?

😛😂

μπα δε ψηφίζω,τα τελευταία χρόνια δεν βγαίνει καν ανακοίνωση του παιχνιδιού που ψηφίζουμε, οπότε μποϊκοτάζ! Αν είδες, δεν έδωσα καν υποψηφιότητες εφέτο, νιαου να πω :P

Επίσης κλάιν τι θα ψηφίσει ένα φόρουμ στον κόσμο για το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς... εδώ καλά καλά είχε εξαιρεθεί το παιχνίδι για το GOTY 2020 αφού δεν πρόλαβε τις ημερομηνίες, αλλά μεις στο insomnia το βάλαμε γιατί μπορούμε :P τί να λέμε, νιάου ξανά!

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Αν μας προσλάβει για τα GOTY awards o Keighley, τότε ναι, να κάνουμε official πράγματα. :P

Αναφορά σε κείμενο

Επίσης υπενθυμίζω ότι η διαδικασία αυτή (όπως και η ψηφοφορία) έχει χαλαρό χαρακτήρα και την κάνουμε για την πλάκα μας. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ξεκινήσουν τσακωμοί για τις υποψηφιότητες ή τα όποια αποτελέσματα.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Αν μας προσλάβει για τα GOTY awards o Keighley, τότε ναι, να κάνουμε official πράγματα. :P

άσε μας να κάνουμε λίγο πλάκα μωρέ, αφού βλέπεις ότι με πειράζουν να μην τους πειράξω και γω? Απλώς μιλάω την αλήθεια τι να κάνουμε 😛

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

CDProjektReD-leak-2048x531.jpg

ρε μήπως αυτοί το έκαναν? το ίδιο τους το πλοίο βυθίζουν ?

κακό συνήθειο που χεις να μη βάζεις πηγές

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο κρατάνε τόσο σημαντικά αρχεία online..

και γω τις εργασίες μου, τις κρατάω backup στο cloud

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

CDProjektReD-leak-2048x531.jpg

Witcher 3 Enhanced Edition?! Υποτίθεται ότι δούλευαν σε τελείως καινούργιο Witcher. Μιλάμε για τρελή 180 μοίρες στροφή η CDPR άμα είναι αλήθεια. Όχι ότι με χαλάει εννοείτε, αλλα αρχίζω και νιώθω Bethesda vibes. Ελπίζω να κάνω λάθος. Anyways λάθος thread.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Witcher 3 Enhanced Edition?! Υποτίθεται ότι δούλευαν σε τελείως καινούργιο Witcher. Μιλάμε για τρελή 180 μοίρες στροφή η CDPR άμα είναι αλήθεια. Όχι ότι με χαλάει εννοείτε, αλλα αρχίζω και νιώθω Bethesda vibes. Ελπίζω να κάνω λάθος. Anyways λάθος thread.

Έχουν ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι θα βγει enhanced edition του W3 με RT για next-gen consoles και PC.

The Witcher 3 Next-Gen Versions Announced for PS5, Xbox, and PC

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Έχουν ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι θα βγει enhanced edition του W3 με RT για next-gen consoles και PC.

The Witcher 3 Next-Gen Versions Announced for PS5, Xbox, and PC

Aρα μιλάμε για απλά visual enhancements. Απαρατήρητο μου πέρασε. Κρίμα, εγώ φανταστικά θα περνάμε το Witcher 3 της τότε E3 χωρίς κομμένα gameplay features. Καλά μου μύρισε Bethesda φάση Skyrim Special Edition. ☹️

• Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε

Aρα μιλάμε για απλά visual enhancements. Απαρατήρητο μου πέρασε. Κρίμα, εγώ φανταστικά θα περνάμε το Witcher 3 της τότε E3 χωρίς κομμένα gameplay features. Καλά μου μύρισε Bethesda φάση Skyrim Special Edition. ☹️

Στην Ε3 είχε άλλο renderer, σιγά μην το αλλάξουν αυτό..Ειδικά τώρα με τα θέματα που έχουν με το CP 2077 βλέπω να αργεί αυτή η έκδοση του W3.

Δημοσ.
Στις 9/2/2021 στις 3:19 ΠΜ, xtrmsnpr είπε

είναι το μόνο πράγμα που δε μπορώ να μιλήσω, να πω ότι με ενοχλεί δηλαδή, γιατί δεν με ενοχλεί. Με το σύστημα που παίζω τα παίζω όλα low/off, αυτό το ήξερα πριν βγει το παιχνίδι και δε με πειράζει. Έχω δει videos και τα βρίσκω μια χαρά ωραία σε δυνατότερα συστήματα, δεν είναι αυτό το πρόβλημα του παιχνιδιού πάντως.

Προσωπικά έπαιζα σε Medium ρυθμίσεις (χωρίς RT) και μου φαίνονταν ΧΑΛΙΑ. Πέρα από αυτό (που είναι και θέμα προτιμήσεων) το είπα ειρωνικά γιατί για πολλούς καλό παιχνίδι=σούπερ-ουάου γραφικά...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, _Theo_ είπε

το είπα ειρωνικά γιατί για πολλούς καλό παιχνίδι=σούπερ-ουάου γραφικά...

Μιλάμε για παιχνίδι (όσο σοβαρή μπορεί να χαρακτηριστεί μια τέτοια ασχολία) που έχει ένα μόνο σκοπό την ψυχαγωγία οπότε όσο εσένα δεν ενδιαφέρουν τα γραφικά άλλο τόσο μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιον ρο σενάριο ή να θέλει να την παίξει με την panam ένας τρίτος, άσε λοιπόν τις ειρωνείες σχετικά με το τι θέλει ο καθένας και αν δεν έχεις να προσθέσεις κάτι σοβαρό μην παστάρεις βλακείες άσχετες με το παιχνίδι 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Coppermine είπε

Μιλάμε για παιχνίδι (όσο σοβαρή μπορεί να χαρακτηριστεί μια τέτοια ασχολία) που έχει ένα μόνο σκοπό την ψυχαγωγία οπότε όσο εσένα δεν ενδιαφέρουν τα γραφικά άλλο τόσο μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιον ρο σενάριο ή να θέλει να την παίξει με την panam ένας τρίτος, άσε λοιπόν τις ειρωνείες σχετικά με το τι θέλει ο καθένας και αν δεν έχεις να προσθέσεις κάτι σοβαρό μην παστάρεις βλακείες άσχετες με το παιχνίδι 

Το παιχνίδι είναι μια μπούρδα είτε σου αρέσει είτε όχι. Ακόμα περιμένω να βρεθεί κάποιος να καταρρίψει τα επιχειρήματα μου επ' αυτού που ανέφερα σε προηγούμενο πόστ. Τράβα τώρα ενεργοποίησε το RTX για να καυχηθείς πόσο σούπερ-ουάου δείχνει το παιχνίδι στον υπολογιστήρα σου και αν δεν σου αρέσουν αυτά που διαβάζεις υπάρχει και το "ignore".

• Like 1
  • Confused 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...