Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

Κάποιος ρώτησε πιο πίσω αν είναι playable πλέον το παιχνίδι ώστε να το αγοράσει και του απάντησα να δούμε και το 1.12

Still Waiting GIF

ας δούμε και το 1.13.

Μου φαινεται δεν παρακολουθεις το παιχνιδι..

Εχει βγει roadmap εδω και καιρο.

Cyberpunk-2077-roadmap.jpg.dc925b5ca9a9d60508b1c873b25d0b85.jpg

Οπως βλεπεις λοιπον παραπανω πριν το πρωτο DLC υπαρχει το patch 1.2.

Aυτο σημαινει οτι για να βγαλουν το DLC πρεπει να εχουν σκοτωσει τα περισσοτερα bugs/glitches που υπαρχουν εως τωρα.

Αυτο θα γινει στο 1.2 και μετα θα βγαλουν κανα 2 hotfix επειδη σιγουρα κατι αλλο θα σπασει με το patch αυτο..

Επεξ/σία από optimus prime
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Μου φαινεται δεν παρακολουθεις το παιχνιδι..

Εχει βγει roadmap εδω και καιρο.

Cyberpunk-2077-roadmap.jpg.dc925b5ca9a9d60508b1c873b25d0b85.jpg

Οπως βλεπεις λοιπον παραπανω πριν το πρωτο DLC υπαρχει το patch 1.2.

Aυτο σημαινει οτι για να βγαλουν το DLC πρεπει να εχουν σκοτωσει τα περισσοτερα bugs/glitches που υπαρχουν εως τωρα.

Αυτο θα γινει στο 1.2 και μετα θα βγαλουν κανα 2 hotfix επειδη σιγουρα κατι αλλο θα σπασει με το patch αυτο..

Πάντως είναι ότι πιο γενικό, ραντομ roadmap που έχει δείξει εταιρεία...ίσα ίσα να ηρεμήσει το πλήθος. Μετά το 1.2 το χάος...ούτε ημερομηνίες, ούτε άλλες εκδόσεις, στο " κάποτε" ή όποτε το πούνε. Τέσπα, ας φτιάξει κάποτε έστω, μήπως δούμε ότι είχαν υποσχεθεί-δείξει!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 2

6 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Πάντως είναι ότι πιο γενικό, ραντομ roadmap που έχει δείξει εταιρεία...ίσα ίσα να ηρεμήσει το πλήθος. Μετά το 1.2 το χάος...ούτε ημερομηνίες, ούτε άλλες εκδόσεις, στο " κάποτε" ή όποτε το πούνε. Τέσπα, ας φτιάξει κάποτε έστω, μήπως δούμε ότι είχαν υποσχεθεί-δείξει!

Δεν ειναι mmo το παιχνιδι ουτε game as a service για να σου βγαλει κατι παραπανω..

@optimus prime @xtrmsnpr

Έχω σταματήσει το game κάνα μήνα πίσω νομίζω πλέον. διέγραψα από μνήμης τα πάντα μετά την απογοήτευση και προφανώς ναι μιλάω για 1.2 και 1.3 (αν υπάρξει τέτοιο)

Ναι το roadmap είναι απλά ένα φλου διάγραμμα. Αν δεν βγει κάνα συνταρακτικό νέο εντός του επόμενου μήνα πάω για refund να το ξαναγοράσω ΟΤΑΝ θα είναι έτοιμο...στην ΤΟΤΕ τιμή.

Και μια γενική διαπίστωση...Όταν ακόμα και οι καλής φήμης εταιρίες που προμοτάρουν μάλιστα και την καλή τους φήμη και το μοτίβο οτι νοιάζονται, καταλήγουν 2μήνες μετά την κυκλοφορία να μην μπορούν να δώσουν πειστικές απαντήσεις, τι να περιμένεις γενικότερα στο τομέα του gaming τα επόμενα χρόνια. Δε ξέρω τι σκέφτεστε οι υπόλοιποι αλλά παίζει να καταλήξουμε τις δεκαετίες του gaming σα τη μουσική.

Μετά τα 90's και 2000's η κατηφόρα είναι συνεχής.

• Like 3

1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

@optimus prime @xtrmsnpr

Έχω σταματήσει το game κάνα μήνα πίσω νομίζω πλέον. διέγραψα από μνήμης τα πάντα μετά την απογοήτευση και προφανώς ναι μιλάω για 1.2 και 1.3 (αν υπάρξει τέτοιο)

Ναι το roadmap είναι απλά ένα φλου διάγραμμα. Αν δεν βγει κάνα συνταρακτικό νέο εντός του επόμενου μήνα πάω για refund να το ξαναγοράσω ΟΤΑΝ θα είναι έτοιμο...στην ΤΟΤΕ τιμή.

Και μια γενική διαπίστωση...Όταν ακόμα και οι καλής φήμης εταιρίες που προμοτάρουν μάλιστα και την καλή τους φήμη και το μοτίβο οτι νοιάζονται, καταλήγουν 2μήνες μετά την κυκλοφορία να μην μπορούν να δώσουν πειστικές απαντήσεις, τι να περιμένεις γενικότερα στο τομέα του gaming τα επόμενα χρόνια. Δε ξέρω τι σκέφτεστε οι υπόλοιποι αλλά παίζει να καταλήξουμε τις δεκαετίες του gaming σα τη μουσική.

Όχι ρε συ, πρέπει να αστειεύεσαι. Το παιχνίδι είναι κορυφή. Δεν έχεις δει τι γαμάτα γραφικά που έχει;; :rolleyes:

• Like 1

Υπαρχει και το Tetris και το candy crush για οσους δεν θελουν παιχνιδια τυπου Cyberpunk.

Ειδικα το candy crush βγαινει σε απειρες εκδοχες,υπαρχει υλικο για πολυ καιρο,δεν θα απογοητευσει..

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Υπαρχει και το Tetris και το candy crush για οσους δεν θελουν παιχνιδια τυπου Cyberpunk.

Ειδικα το candy crush βγαινει σε απειρες εκδοχες,υπαρχει υλικο για πολυ καιρο,δεν θα απογοητευσει..

Αυτά δεν έχουν τόσο καλά γραφικά όμως...

Μόλις τώρα, _Theo_ είπε

Όχι ρε συ, πρέπει να αστειεύεσαι. Το παιχνίδι είναι κορυφή. Δεν έχεις δει τι γαμάτα γραφικά που έχει;; :rolleyes:

Θα σου απαντήσω...για να ξεκαθαρίσω τουλάχιστον τι πιστεύω γιατί τις πρώτες μέρες ήμουν υπέρμαχος οτι το παιχνίδι είναι κορυφή και ότι η αρχική κριτική ήταν υπερβολική και άγουρη.

Ακόμα πιστεύω οτι εξαρχής το παιχνίδι έχει κορυφαία γραφικά, κορυφαίο storyline κορυφαίο soundtrack και γενικά είναι πολύ προσεγμένο εικαστικά, καλλιτεχνικά (ανατρέξτε και στο βίντεο για την αρχιτεκτονική κτιρίων ανάλογα την περιοχή)

Προφανώς επηρεαζόμενος από την καλή φήμη της CDPR και επειδή στον ίδιο πλανήτη ζούμε που το τελικό αποτέλεσμα το καθορίζουν οι μέτοχοι και οι μανατζαρέοι και όχι οι αφανείς ήρωες υπάλληλοι των departments,  game designers-programmers, έλεγα οτι θα υπάρξει σοβαρή βελτίωση στα λάθη που πλασαρίστηκε το παιχνίδι νωρίτερα από αυτό που μπορούσε το σύνολο των ανθρώπων που εργάζονταν πάνω στο project Cyberpunk2077.

Τελικά όμως αυτό που μετράει είναι το κατά πόσο στηρίζεις τις επιλογές σου ή ακόμα και αν είναι λανθασμένες πόσο συγκεντρώνεσαι να διορθώσεις τα λάθη. Σε αυτό το τομέα λοιπόν η CDPR με απογοήτευσε όχι γιατί καθυστερεί....αλλά γιατί φαίνεται (Φλεβάρη πλέον) τα απολογητικά βίντεο να είναι απλά διακοσμητικά για να χρυσώσουν το χάπι. Αν ήταν ειλικρινείς θα έλεγαν σωστά κύριοι...τα ΣΚΑΤΩΣΑΜΕ και δώσαμε παιχνίδι πριν την ώρα του και θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ το τίμημα. Να μας έλεγαν δηλαδή οτι ούτε με 2 major patches δε γίνεται δουλειά αλλά θα χρειαστούν ένα 6μηνο minimum.

Θεωρώ εν κατακλείδι οτι θα γίνει παιχνιδάρα κάποια στιγμή εντός του 2021 (θέλω να πιστεύω). Μέχρι τότε το απίστευτα γελοίο Α.Ι. και το να εμφανίζονται εξαφανίζονται οι οντότητες όταν γυρνάς το κεφάλι σου (είτε άνθρωποι είτε αυτοκίνητα είτε κτίρια-τοίχοι) είναι απλά....α-π-α-ρ-α-δ-ε-κ-τ-ο για release date.

• Like 4

2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

@optimus prime @xtrmsnpr

Εντάξει βλέποντας και κάνοντας. Θα δούμε τι θα κάνει η εταιρεία. Είναι και το πρώτο της λάθος. Θα δείξει αν το μπαλωσει ή το αφήσει.

• Like 1

1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

Μέχρι τότε το απίστευτα γελοίο Α.Ι. και το να εμφανίζονται εξαφανίζονται οι οντότητες όταν γυρνάς το κεφάλι σου (είτε άνθρωποι είτε αυτοκίνητα είτε κτίρια-τοίχοι) είναι απλά....α-π-α-ρ-α-δ-ε-κ-τ-ο για release date.

Έτσι ακριβώς είναι. Τέτοια πράγματα έχω καιρό να δω σε παιχνίδι. Προσωπικά αμφιβάλλω ότι θα γίνει αυτό που περιμέναμε ή έστω κάτι κοντά σε αυτό.

3 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Τα εχω λιωσει γιατι το Cyberpunk ειναι μουφα και το μποικοταρω..

Κακώς. Παίξε και κάνα σοβαρό παιχνίδι (πχ Red Dead 2 ) για να ισιώσεις. Βέβαια αυτό δεν έχει RTX οπότε μάλλον δεν έχει νόημα... 

• Like 1

5 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Κακώς. Παίξε και κάνα σοβαρό παιχνίδι (πχ Red Dead 2 ) για να ισιώσεις. Βέβαια αυτό δεν έχει RTX οπότε μάλλον δεν έχει νόημα... 

Ναι βεβαια μαλακια μου γιατι το read οταν κυκλοφορησε ηταν αψεγαδιαστο και ετρεχε σε ολους μας ρολοι,ειδικα τους πρωτους μηνες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...