Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Tobajara είπε

Ξερογλείφομαι με τις διαρροές.

Αν βρίσκεται τρίτο παιχνίδι στα σκαριά (Cyberpunk 2077 - Gwent τα άλλα δύο) πιθανότατα πρόκειται για κάτι πολύ πρώιμο σε φάση proof of concept ή κάποιες σεναριακές ιδέες. Με την πίεση για την κυκλοφορία του Cyberpunk μου φαίνεται τεράστια πολυτέλεια να αφιερώσουν 50 άτομα σε άλλο παιχνίδι μάλλον για 10 άτομα σε ένα γραφείο πρόκειται που κάνουν προπαρασκευαστική δουλειά.

Εδώ η Naughty Dog που θεωρείτε η καλύτερη εταιρία στο χώρο του gaming και έχει 400+ υπαλληλους, οποτε δεν einai far fetched όντως να δουλεύει και σε άλλο game. Επίσης Tobajara μην ξεχνάς αν όντως είναι Witcher έχουν ήδη άπειρο υλικό και αμφιβάλλω tbh να είναι σε τόσο πρώιμο στάδιο. Φυσικά μπορεί να μην ισχύει τίποτα από όλα αυτά αλλα ποτε δεν ξέρεις.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Εδώ η Naughty Dog που θεωρείτε η καλύτερη εταιρία στο χώρο του gaming και έχει 400+ υπαλληλους, οποτε δεν einai far fetched όντως να δουλεύει και σε άλλο game. Επίσης Tobajara μην ξεχνάς αν όντως είναι Witcher έχουν ήδη άπειρο υλικό και αμφιβάλλω tbh να είναι σε τόσο πρώιμο στάδιο. Φυσικά μπορεί να μην ισχύει τίποτα από όλα αυτά αλλα ποτε δεν ξέρεις.

απο ποιους θεωρειται? Γιατι να μην ειναι η Rockstar πχ?

Επεξ/σία από Alastor192
  • Like 2

6 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

απο ποιους θεωρειται? Γιατι να μην ειναι η Rockstart πχ?

Η Rockstart σίγουρα όχι, η Rockstar ίσως ;) Όσο περί ND το λέω αυτό γιατί το level of detail, animation, voice acting και ίσως και story telling είναι ένα level πιο πάνω από όλους και άμα είδες E3 φέτος νομίζω το πρόσφατο παράδειγμα του TLOU2 που έκανε τους πάντες να νομίζουν ότι είναι scripted gameplay ενώ δεν ήταν τα λέει όλα νομίζω. Μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτηση άμα θες στο άλλο forum ;)

Η CD Projekt Red ανακοίνωσε τις προδιαγραφές του PC που έτρεχε το Cyberpunk 2077 στην E3 2018.

Ο συγκεκριμένος υπολογιστής είναι και ένα δείγμα των προτεινόμενων απαιτήσεων του παιχνιδιού.

Δείτε το αναλυτικά:

CPU: Intel i7-8700K @ 3.70 GHz
Motherboard: ASUS ROG STRIX Z370-I GAMING
RAM: G.Skill Ripjaws V, 2x16GB, 3000MHz, CL15
Κάρτα γραφικών: GeForce GTX 1080 Ti
SSD: Samsung 960 Pro 512 GB M.2 PCIe
Τροφοδοτικό: Corsair SF600 600W

5 λεπτά πριν, captain gold είπε

Ο συγκεκριμένος υπολογιστής είναι και ένα δείγμα των προτεινόμενων απαιτήσεων του παιχνιδιού.

Κάτι τέτοια διαβάζω και σκέφτομαι τι τέρατα θα γραφτούν σε αυτό το thread για να περάσουμε τον καιρό μας μέχρι την κυκλοφορία...

Μηχάνημα σε Ε3, ειδικά τόσο μακριά από την κυκλοφορία και με τον τίτλο σε τόσο πρώιμο στάδιο, δεν είναι ενδεικτικά για τίποτα.

• Like 3

15 minutes ago, captain gold said:

Καμία σχέση, απλά ήθελαν να δείξουν το παιχνίδι σε 4K/30FPS και δεδομένου ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε σχετικά πρώιμο στάδιο ακόμη, η build είναι unoptimized οπότε χρησιμοποίησαν το καλύτερο δυνατό HW για gaming.

1 ώρα πριν, Tobajara είπε

Κάτι τέτοια διαβάζω και σκέφτομαι τι τέρατα θα γραφτούν σε αυτό το thread για να περάσουμε τον καιρό μας μέχρι την κυκλοφορία...

Μηχάνημα σε Ε3, ειδικά τόσο μακριά από την κυκλοφορία και με τον τίτλο σε τόσο πρώιμο στάδιο, δεν είναι ενδεικτικά για τίποτα.

Πραγματικα ομως. Και δυστυχως δεν ειναι μονο σε αυτο το thread το φαινομενο,αλλα σ'ολο το φορουμ. Υπαρχουν διαφοροι σε διαφορα θεματα που παραπληροφορουν τον κοσμο ειτε με πραγματα που τους κατεβαινουν εκεινη την ωρα στο κεφαλι η με αναφορες σε πηγες μηδενικης αξιοπιστιας

Εντάξει δεν αποκλείεται να ζητάει 1080Ti ή την τότε αντίστοιχη το παιχνίδι για 4Κ. Μην ξεχνάμε ότι πάει για 2020 κατά πάσα πιθανότητα και θα έχουμε τουλάχιστον μια γενιά νέων καρτών ως τότε. Τώρα χρησιμοποιήθηκε τέτοιο σύστημα για το λόγο που ανέφερα, ειδικά τα 32GB RAM, ίσως να έχει memory leak το τωρινό build.

Δεν ξέρω πόσοι από τους παλιούς θα θυμούνται το εν λόγω game, αλλά εμένα το trailer μου δίνει συνεχώς vibes B.A.T. II.

Ούτε GTA, ούτε Deus Ex.

πφφ το βλέπω για επόμενη γενιά κονσολών και τουμπανείρον PC. Νομίζω οτι θα προσπαθήσουν να πιάσουν και τα 2 gens για max profit, κάτι σαν αυτό που έκανε το GTAV. ΟΚ δεν είναι για κονσόλες το τοπικ αλλά και στο pc τις αναβαθμισούλες μας , μας βλέπω να τις κάνουμε προκειμένου να το απολαύσουμε σε full fledged graphics.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...