seithan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 15 hours ago, Deep2deep said: Και που'στε, τα dlc μη ξεχασετε να αγορασετε... .. ναι, όοοοοπωωωωωωςςς και δήποτε, θα σπεύσω!
afragorn Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 16 ώρες πριν, Deep2deep είπε Και που'στε, τα dlc μη ξεχασετε να αγορασετε... Δε θα τα αγοράσουμε, δωρεάν θα είναι! 2
seithan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 20 minutes ago, afragorn said: Δε θα τα αγοράσουμε, δωρεάν θα είναι! Σίγουρα! Τα κοσμέτικς και τα σχετικά, ναι. Τα xpacs σίγουρα όχι.
Sprou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Deep2deep είπε Αντε περιμεντε τωρα 2 χρονια να στρωσουν τα μπαγκς,... Η αμήχανη στιγμή που κάποιος δεν περίμενε και εχει κλείσει ήδη 80 ωρες.. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από Sprou
noFEARgr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, seithan είπε Σίγουρα! Τα κοσμέτικς και τα σχετικά, ναι. Τα xpacs σίγουρα όχι. Αν κρίνουμε από το witcher τα expansions θα ειναι καλύτερα από το 90% των παιχνιδιών άρα φυσικά και θα τα αγοράσουμε 3
Speculoos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, noFEARgr είπε Αν κρίνουμε από το witcher τα expansions θα ειναι καλύτερα από το 90% των παιχνιδιών άρα φυσικά και θα τα αγοράσουμε Βέβαια και το witcher ήταν καλύτερο από το 99% των παιχνιδιών, για το CP77 μπορούμε να πούμε το ίδιο; 2
Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 18 ώρες πριν, belray είπε Μια ερώτηση, παίζω σαν στριτ κιντ, αν κάνω νεο ξεκίνημα σαν κορπο, θα εχει διαφορές η ιστορία ή τιποτα αξιόλογο; Εδω εισαι https://www.ign.com/wikis/cyberpunk-2077/Life_Path_Guide_and_Differences#What_Your_Life_Path_Changes What Your Life Path Changes Your life path choice isn't a frivolous element in the game. On the contrary, it can affects your social status and therefore how your story can unfold in a variety of ways: Starting destination The Prologue Prologue length Dialogue options Starting clothes Characters they meet What Your Life Path Doesn't Change That said, your life path won't give you any direct advantages in the following areas: Perks Leveling Attributes Romance Options Endings 22 ώρες πριν, Deep2deep είπε Αντε περιμεντε τωρα 2 χρονια να στρωσουν τα μπαγκς,... Και που'στε, τα dlc μη ξεχασετε να αγορασετε... Αν ειναι επιπεδου Witcher 3 ή και κεντρικων χαρακτηρων/side quests,σιγουρα θα τιμηθουν. Ειδικα μετα τα οσα εγιναν,πιστευω οτι θα δωσουν πολυ αξιολογα expansions. 3
Deep2deep Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Με λιγα λογια σας αρεσει να σας πουλανε ημιτελη προιοντα τα οποια τα βελτιωνουν σε βαθος χ χρονου, παρολο που τοχανε σε development 7 χρονια, οχι εμενα δε μαρεσει αυτο 2 1
Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 23 λεπτά πριν, Deep2deep είπε Με λιγα λογια σας αρεσει να σας πουλανε ημιτελη προιοντα τα οποια τα βελτιωνουν σε βαθος χ χρονου, παρολο που τοχανε σε development 7 χρονια, οχι εμενα δε μαρεσει αυτο Εχοντας αφιερωσει(συμφωνα με το steam)κοντα στις 90ωρες για 100%,δεν ενιωσα οτι μου πουλανε ημιτελες προιον οπως ενιωσα πχ παιζοντας το FF15 ας πουμε ή φυσικα την γνωστη περιπτωση του FF7remake. Τωρα εσυ που δεν το εχεις παιξει το παιχνιδι,κατι παραπανω θα ξερεις για να το λες. 8
belray Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Απο αυτά που εχω και αξίζουν, το shion coyote είναι μακράν το . 1
Herald Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Εχοντας αφιερωσει(συμφωνα με το steam)κοντα στις 90ωρες για 100%,δεν ενιωσα οτι μου πουλανε ημιτελες προιον οπως ενιωσα πχ παιζοντας το FF15 ας πουμε ή φυσικα την γνωστη περιπτωση του FF7remake. Τωρα εσυ που δεν το εχεις παιξει το παιχνιδι,κατι παραπανω θα ξερεις για να το λες. Τι *** κάνεις και εσύ 100 ώρες? Εγώ 71 έφτασα και τελείωσε, μαξ level και street kid και όλα τα quests εκτος από κανά δυο που buggaran με τους psycho.
Zengar Zombolt Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το Review που όλοι περιμέναμε !!!! Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2021 από Zengar Zombolt 3 1
nickk0kkav Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 7 ώρες πριν, Herald είπε Τι *** κάνεις και εσύ 100 ώρες? Εγώ 71 έφτασα και τελείωσε, μαξ level και street kid και όλα τα quests εκτος από κανά δυο που buggaran με τους psycho. Και τα μπλε σημάδια στο χάρτη των αστυνομικών? Γιατί και εμένα 100 ώρες πηρε σχεδόν νομίζω 97 λέει το save
seithan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 3 hours ago, Zengar Zombolt said: Το Review που όλοι περιμέναμε !!!! "You dont f* this up" Καιρό είχαν να τον ακούσω τόσο εκνευρισμένο αχαχαχα 2
Fulgore Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε Το Review που όλοι περιμέναμε !!!! O Angryjoe που πριν απο αυτη την γενια ηταν xbox(360)fanboy οπως ειχε πει ο ιδιος,που εχει υπολογιστη αξιας 3000+ευρω,που πηρε XboxSeriesX και ps5(τα εκανε και unboxing),και το επαιξε σε απλο Ps4 το Cyberpunk. Επισης μου βαζει στο ιδιο τσουβαλι ολες τις κονσολες ακομα και της επομενης γενιας που το παιχνιδι τρεχει πολυ καλυτερα. Ειναι κυριολεκτικα κριμα το πως καταντησε και αυτος,παρολο που πριν χρονια οντως ηταν απο τους Go To για ''σοβαρα''οσο γινεται review. 14 ώρες πριν, Herald είπε Τι *** κάνεις και εσύ 100 ώρες? Εγώ 71 έφτασα και τελείωσε, μαξ level και street kid και όλα τα quests εκτος από κανά δυο που buggaran με τους psycho. Για να λεω 100%,προφανως οτι υπαρχει στον χαρτη. Βασικα το παιχνιδι το εκλεισα οταν εκανα και το τελευταιο side quest του χαρτη. Τωρα οκ τοσο εγραψε το steam.Το κανονικο save ισως ειναι 80-84ωρες,δεν ξερω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα