Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ολοι αυτοι που λενε ότι δεν τους αρεσουν γενικως τα FPP μπορουν να μου εξηγησουν γιατι?Πραγματικα δεν καταλαβαίνω γιατι γινεται τοσο θεμα....

Ασε που 99 της εκατο θα βγει mod συντομα μετα την κυκλοφορια

Εεεε τωρα και εσυ....ποτε θα μαθεις οτι ακομα και τελειο να ειναι, κατι θα βρουν μερικοι να κραξουν.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν τω μεταξύ ο Τύπος έχει χαζέψει με το παιχνίδι, έχουν αρχίσει οι υπερβολές. Παιδιά κόψτε κάτι δε βγει σε καλό, λίγη αυτοσυγκράτηση καλό θα μας κάνει.

Για τα περί πρώτου\ τρίτου προσώπου η ίδια κουβέντα έγινε στο ίδιο θέμα πριν λίγο καιρό και πραγματικά δε βγάζει πουθενά. Σεβαστές οι προτιμήσεις και ιδιοτροπίες του καθενός αλλά δεν είναι απαραίτητα και επιχειρήματα, ούτε "υπέρ" ούτε "κατά".

35328491_10156464467738739_1437700088557207552_n.png.25cb76200de17ceefd3eb8d7159f6a5b.png

Επεξ/σία από Tobajara
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Tobajara είπε

Εν τω μεταξύ ο Τύπος έχει χαζέψει με το παιχνίδι, έχουν αρχίσει οι υπερβολές. Παιδιά κόψτε κάτι δε βγει σε καλό, λίγη αυτοσυγκράτηση καλό θα μας κάνει.

Απόκρυψη περιεχομένων

35328491_10156464467738739_1437700088557207552_n.png.25cb76200de17ceefd3eb8d7159f6a5b.png

[\spoiler]

Εχουν χαζεψει γιατι ειδαν gameplay, εμεις δεν εχουμε δει τιποτα και λεμε παπαρολογιες.

Και μονο το trailer που ειδα βασικα, μου αρκει για να πω ουαου!

Επεξ/σία από Balantakos
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ολοι αυτοι που λενε ότι δεν τους αρεσουν γενικως τα FPP μπορουν να μου εξηγησουν γιατι?Πραγματικα δεν καταλαβαίνω γιατι γινεται τοσο θεμα....

Τελείως προσωπικά, η απάντηση είναι μονολεκτική: ηλικία. Παίζω FPP πολλά χρόνια (να το παίξουμε χιπστέρια, από simulators όπως το F15 Strike Eagle II) και από το 1999 μέχρι πριν 5 χρόνια δεν υπήρχε FPP, είτε FPS είτε RPG που δεν είχα λιώσει, ειδικά ό,τι είχε να κάνει με TES και Bioshock series. 

Mετά από ένα σεβαστό διάλειμμα από τα FPP και τo gaming αγόρασα το Dishonored 2. Δεν μπόρεσα να βγάλω το prologue και το πρώτο chapter. Όλα μου φαινόντουσαν ότι πάνε υπερβολικά γρήγορα, ζαλιζόμουν, δεν το χαιρόμουν το παιχνίδι όπως θα ήθελα. Ίσως γέρασα και ο εγκέφαλος δεν μπορεί να επεξεργαστεί τόσο γρήγορα την πληροφορία. Το τελευταίο καιρό παίζω 1-2 ώρες κάθε μέρα το W3 και το ευχαριστιέμαι.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω τώρα... όσοι τα έχετε πάρει εντελώς με το FPP του Cyberpunk 2077 δεν σας άρεσε καθόλου και μισείτε εντελώς το πρώτο Deus Ex και τα πρώτα Ultima Underworld. Αν ναι, τότε πάω πάσο. Όχι τίποτα άλλο, αλλά υπάρχει προϊστορία με πάρα πολύ δυνατά FPP RPGs στο PC.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδια τοσα εκατονταδες παιχνιδια υπαρχουν στο pc,παιξτε και τιποτα και αφηστε το cyberpunk πρωτα να κυκλοφορησει και μετα βλεπουμε.

Το παρον θεμα δεν ειναι για να γραφει ο καθενας τον πονο του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ ξενέρωσα οταν ακουσα για 1st person. Προτιμώ τα 3rd person..αλλα με over the shoulder camera....να ειναι κοντά στον χαρακτήρα....ουτε του Witcher 3 μου άρεσε η κάμερα έτσι όπως ήταν, γι'αυτό και έβαλα Mod, και τον έφερα πιο κοντά στην κάμερα.
Μην ξεχνάτε, οτι πολλά άτομα έχουν motion sickness απο το 1st person view, και δεν μπορουν να παίξουν...δεν ειναι θέμα προτίμησης απο πολλούς, αλλα θέμα ικανότητας.
Το ίδιο ειχα πάθει και εγω στο Half Life, και δεν μπορεσα να το τελειώσω...ενω με άλλα παιχνίδια όπως το Deus Ex (το πρώτο), To Vampire the Masquerade, ή το Wolfenstein π.χ..., δεν είχα κανένα προβλημα.

Τώρα, παρόλα αυτά, και μετα απο τις συνεντεύξεις που έχω δει, καταλαβαίνω καλύτερα τον λόγο που επέλεξαν να ειναι μόνο 1st. 
Δεν είναι χαζοί οι άνθρωποι....σιγουρα έγιναν δοκιμές και σε 1st και σε 3rd.
Και απότι φαινεται για να αποδοθεί καλύτερα το παιχνίδι το κάνανε σε 1st.
Ενας απο τους λογους πιστεύω ειναι το HUD.

Στο HUD θα βλέπουμε τον κόσμο μεσα απο τα μάτια μας. Οποτε οταν προσθέτουμε Cybernetic ματια, και διάφορα implants, θα αλλάζει και το HUD.
Μπορει να βλέπουμε γραμμες κώδικα να κατεβαίνουν οταν χακάρουμε πράγματα κλπ.....κατι που προφανώς δεν μπορει να αποδοθεί σωστά σε 3rd person.

Επίσης ειναι και το περιβάλλον....κλειστοί χώροι....verticality, κλπ..όπως ειπαν και άλλοι. Ελέγχεται πιο καλα σε 1st person....

Γι'αυτο και εχώ χαλαρώσει πιο πολύ τώρα, και τους έχω εμπιστοσύνη οτι διαλέξανε το καλυτερο που ταιριάζει για την εμπειρία.

Αναμένουμε gameplay τώρα.... για να καταλάβουμε καλύτερα τι παίζει.

Επεξ/σία από InfinitySurfer
  • Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ασε που 99 της εκατο θα βγει mod συντομα μετα την κυκλοφορια

γιατι FPP=Call of Duty,ολοι το ξερουμε αυτο

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, InfinitySurfer είπε

Μην ξεχνάτε, οτι πολλά άτομα έχουν motion sickness απο το 1st person view, και δεν μπορουν να παίξουν..\

Παιζεις με το FOV slider - Problem solved.

Επεξ/σία από Balantakos
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Παιζεις με το FOV slider - Problem solved.

Ασχετο αλλα ειχε FOV slider το Half life?

Παντως και εγω εχω παιξει απειρα games με το Half Life και τωρα προσφατα με το Dayz Standalone εχω θεμα και με πιανει ναυτια.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tetsu0 είπε

Ασχετο αλλα ειχε FOV slider το Half life?

Παντως και εγω εχω παιξει απειρα games με το Half Life και τωρα προσφατα με το Dayz Standalone εχω θεμα και με πιανει ναυτια.

Το Standalone σιγουρα εχει.

Δημοσ.

Ειναι και θέμα ιδιοσυγκρασίας και ανεκτικότητας του κάθε ατόμου.
Σε πολλους...οτι και FOV να βάλεις...το παιχνίδι αναποδα να γυρίσεις.....δεν κάνει τίποτα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...