Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, ilos είπε

Ή θα παίξεις low ή θα κατεβάσεις resolution scaling. Δε μπορείς να πιάσεις 1080p60 σε medium settings με την 580. Εναλλακτικά μπορείς να κλειδώσεις και να παίξεις 1080p30 με τα περισσότερα high και κάποια low.

Ωχ κατάλαβα έγινε προχωράω και αν είναι τα κατεβάζω. Μπορώ να κλειδώσω και από τα setting του cyberpunk στα 30? Η να το κάνω από το amd tuning?εχει διάφορα? Θα δοκιμάσω καί το Gaming mode της tomahawk αν τα ανεβάσει λίγο και κάτι radeon boost που έχει στο μενού. Έτσι και αλλιώς μέχρι 60-65 βαθμούς πάει 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, Nero55 είπε

παιδιά με ποιον τρόπο βγάζετε χρήματα? 

Υπάρχουν αμάξια που κανουν 50κ+ 

Ειχα διαβασει για ενα κολπο με scraps απο vending machines και fast travel αλλα λεω μηπως υπαρχει κατι με περισσοτερο ενδιαφερον 

Hacking  το κεντρικό υπολογιστή που είναι κρυμμένος σε πολλες περιοχές. Υπάρχει κ skill που στον δείχνει τονισμενο. Περνεις επίσης craft items κ ελέγχεις κάμερες / turrets

Μια ιδέα, 50.000 δεν έχω δει ποτε μου 

24 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Παίδες με την φτωχή πλιν τίμια rx 580 8gb πιάνω στην εισαγωγή 40-50 μεσο όρο. Οκ στην αρχή μου ρθε λίγο ψιλοπονοκεφαλος αλλά συμβιβάστηκα και το συνηθίζω σιγά σιγά . Όλα medium. Βέβαια είμαι ακόμα στο εισαγωγικό story καμία ωρίτσα δεν έχω βγει στη πόλη και από ότι διαβάζω θα πέσουν και άλλο.... Τι να πειράξω από το μενού τι λέτε να κατεβάσω?? 

Με 30 που παιζω εγω λοκαρισμενος, παιζω σε high preset με καποια οφφ που εχουν ειπωθει πιο πισω, εχω ανεβασει σκριν τσεκαρε τα

2 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Ωχ κατάλαβα έγινε προχωράω και αν είναι τα κατεβάζω. Μπορώ να κλειδώσω και από τα setting του cyberpunk στα 30? Η να το κάνω από το amd tuning?εχει διάφορα? Θα δοκιμάσω καί το Gaming mode της tomahawk αν τα ανεβάσει λίγο και κάτι radeon boost που έχει στο μενού. Έτσι και αλλιώς μέχρι 60-65 βαθμούς πάει 

Μη πειράξεις το gaming  mode δεν είναι safe...  

• Like 1

3 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε

Hacking  το κεντρικό υπολογιστή που είναι κρυμμένος σε πολλες περιοχές. Υπάρχει κ skill που στον δείχνει τονισμενο. Περνεις επίσης craft items κ ελέγχεις κάμερες / turrets

Μια ιδέα, 50.000 δεν έχω δει ποτε μου 

55k συγκεκριμενα, μαλλον θελει πολυ μαζεμα για να τα βρεις

Screenshot_4-min.png

12 λεπτά πριν, Nero55 είπε

παιδιά με ποιον τρόπο βγάζετε χρήματα? 

Υπάρχουν αμάξια που κανουν 50κ+ 

Ειχα διαβασει για ενα κολπο με scraps απο vending machines και fast travel αλλα λεω μηπως υπαρχει κατι με περισσοτερο ενδιαφερον 

Αφοσιώσου κυρίως σε  side jobs και αποστολές για την αστυνομία.... και επίσης απ'ότι λέει το ατομο εδω στο βίντεο.. vending machines 😁

• Like 1

2 λεπτά πριν, Nero55 είπε

Screenshot_4-min.png

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Με 1 αμάξι και 2 μηχανές είμαι ότι μου έχει δώσει τσαμπα ως τωρα. Τα αμαξια έχουν διαφορά στο χειρισμό? Κάτι λίγα που έχω βουτήξει από εδώ κ εκει δε μου έκαναν εντυπωση 

Μόλις τώρα, nickk0kkav είπε

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Με 1 αμάξι και 2 μηχανές είμαι ότι μου έχει δώσει τσαμπα ως τωρα. Τα αμαξια έχουν διαφορά στο χειρισμό? Κάτι λίγα που έχω βουτήξει από εδώ κ εκει δε μου έκαναν εντυπωση 

εχω δει αισθητη διαφορα, πχ με το stock που σου δινει συγκριτικα με το supercar που μοιαζει με Bugatti(το βρισκεις downtown συνηθως), καμια σχεση σε ταχυτητα αλλα κ οδηγικα

• Moderators
8 λεπτά πριν, Nero55 είπε

Screenshot_4-min.png

Και 75 ή 77k περίπου το Quadra Type-66 Javelina που είναι το nomad version. Αν σου αρέσουν τα Quadra Type-66. Έχω βρει και πήρα τρία μοντέλα. Δεν ξέρω αν έχει κι άλλα του συγκεκριμένου αμαξώματος.

13 λεπτά πριν, giannis808 είπε

Με 30 που παιζω εγω λοκαρισμενος, παιζω σε high preset με καποια οφφ που εχουν ειπωθει πιο πισω, εχω ανεβασει σκριν τσεκαρε τα

Γιάννη συγνώμη λοκαρες στο μενού βίντεο στα 30 frames και παίζει σταθερά στα high????(με απενεργοποιημενα εννοείται τα κλασσικά grain/blur κτλ). Αυτό? Και επίσης το κάνει και στη night city ημέρα? Δεν πειράξες τπτ άλλο? Και επίσης τι cup έχεις? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Σε επίπεδο δυσκολίας Hard το βρίσκω αρκετά challenging. Να το κατεβάσω σε normal ή θα μου φανεί γελοίο;

Ευχαριστήσου το παιχνίδι μαν, αν σε δυσκολευει πολυ το hard απλα δοκιμασε νορμαλ

3 λεπτά πριν, zeniath είπε

1604989982_Cyberpunk2077Screenshot2020_12.13-00_28_07_77.png.3a621f1e21572f6dca16d79dda107ee4.pngΚαι έχει ακόμα...

εχω πολυ δρομο ακομα αχχαα, στην αποστολη που σου ζηταει 15κ χτικιασα

ενα easter egg για μερακληδες:

Spoiler

Screenshot_7-min.png

Επεξ/σία από Nero55

Ρωτάω περισσότερο για το αν έχει μεγάλη διαφορά το νορμαλ  και θα γίνει σούπα. Αν το hard παλεύεται δηλαδή με λίγη συνήθεια ή αν θα αρχίσω να κοπανάω το πληκτρολόγιο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...