Herald Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Το αγορασα σημερα ,rx 580 16 gb ddr4 - r5 2600 ..Εχω δει κατι settings απο ενα παιδι εδω με ιδια καρτα και θα τα αντιγραψω..θα παιχτει αυριο Το παιχνιδι ειναι καλο?Θελετε δηλαδη να πατε σπιτι να παιξετε η το βγαζετε με το ζορι..Δεν ειμαι ανρθωςπος που θα πεσουν σε ενα σημειο τα frames και θα αρχισω να κλαιω η αληθεια ειναι ,ουτε θελω να δω τα γραφικα που θα μου πεσουν τα σαγονια.Να ειναι βεβαια καλα αλλα να φτιαξω υπολογιστη 2500 κ για να πω τι ομορφια ειναι αυτο δεν με ενδαιφερει,τα παιχνιδια τα παιζω για το στορυ και το gameplay εθισμο τους,αν θελω ομορφια βλεπω καμια ταινια επιστημονικης φαντασιας 4 κ να γουσταρω..Οσο καλα και να ειναι τα γραφικα αν το μεσα ειναι μαπα θα παιχτει 3 ωρες και θα παρει πουλο.. Για αυτο ρωταω,σαν παιχνιδι αξιζει?Στορυ-εθισμο-gameplay? Αν απλά παίξεις το main story, είναι απτά καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών, αν όχι το καλύτερο. Αν ασχοληθείς με τα περαιτέρω, ψιλοπάσχει σαν open world μιας και έχει πολλές ελλείψεις. 1
InfinitySurfer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, vins είπε Παιδια αν κάποιος παίζει nomad, πως κανετε κατανομή των attributes? Υπάρχει κανα guide? Όλα παίζουν... απλα πρεπει να αποφασίσεις πρωτα πως θέλεις να παίξεις. Αν θέλεις, stealthy, με hacking, ή απλα brute με όπλα... και επισης τι οπλα προτιμας να χρησιμοποιείς...μετά επενδύεις στα ανάλογα Attributes kai Perks. Aπλα προσοχή στα Attributes γιατι είναι μόνιμα... μόνο τα perks μπορεις να κανεις respec.. αλλα για το respec θέλει πολύ χρήμα απ'οτι είδα.. (προσωπικα θα παίξω Nomad, και θα πάω πιστόλι και Sniper για favorite weapons, με Tech κατηγορία, γιατι τα Tech δεν χρειάζονται Cybernetic Mods για να τα χρησιμοποιήσεις σωστά, όπως θέλουν τα Smart και Power Weapons.. που πρέπει να ξοδέψεις χρήμα για να εξοπλιστείς με Μods κλπ) 1
aekoriginal21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 23 minutes ago, vins said: Παιδια αν κάποιος παίζει nomad, πως κανετε κατανομή των attributes? Υπάρχει κανα guide? Δεν νομίζω οτι παίζει ιδιαίτερο ρόλο, βάλτε τα όπως θέλετε να προχωρήσετε εσείς το game. Κι απ'οτι καταλαβαίνω πέρα απο τα αρχικά 20 λεπτά παίζει πολύυ μικρό ρόλο το path σου που είναι μεγάλο κρίμα. Εγώ εστιάζω σε stealth (αν και είναι της πλάκας το stealth στο παιχνίδι), handguns, blades και hacking. 1
liakinen Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, aekoriginal21 είπε Ακριβώς, όσοι λέμε τα προβλήματα του game, δεν σημαίνει οτι ξαφνικά δεν παίζεται ή οτι είναι χάλια. Κάποια πράγματα όμως για ένα game που υπόσχεται τόσα και δεν κάνει ούτε το 1/3 πρέπει να ειπωθούν. Τα bugs, τα t-pose, το clipping θα φτιαχτούν τα πιο πολλά. Τέτοια AI την βρίσκεις σε παιχνίδι PS2 χωρίς υπερβολές. Δεν ξέρει κι ίδια η CDProject αν κυκλοφόρησε RPG ή action παιχνίδι, αλλά με τα όσα έχω δει στις 24 ώρες που έχω παίξει δείχνουν οτι είναι ξεκάθαρα το 2ο με κάποια στοιχεία του 1ου. Θα του δώσω πολλές ευκαιρίες ακόμα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και περιμένω αρκετά να αλλάξουν τους επόμενους μήνες. Με την καμία όμως δεν φτάνει αυτό που ένιωσα τις πρώτες στιγμές όταν πάτησα το play στο Witcher 3 (και σε άλλα απλά αναφέρω το W3 γιατί είναι το προηγούμενο δικό τους). Κάτι άσχετο σχετικό αλλά ακόμα και στο character creation το να έχει πουλιά, βυζιά, μεγάλα μικρά, να φτιάχνεις κοριτσάκια με πουλάκια ή αγοράκια με βυζάκια το θεωρώ μια μεγάλη βλακεία που προσφέρει το απόλυτο τίποτα. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από liakinen 3
polonos1313 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, Herald είπε Ναι, CPU bottleneck. Aνέβα ανάλυση ή settings μέχρι να μην πιάνεις πλέον 32-45 και σταματά εκεί. Η κάρτα έχει να σπρώξει και άλλο, αλλά ο CPU την κόβει Να ανεβάσω settings μέχρι να μην πιάνω 32-45 ? Δεν σε πιάνω...
aekoriginal21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 1 minute ago, liakinen said: Θα του δώσω πολλές ευκαιρίες ακόμα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και περιμένω αρκετά να αλλάξουν τους επόμενους μήνες. Με την καμία όμως δεν φτάνει αυτό που ένιωσα τις πρώτες στιγμές όταν πάτησα το play στο Witcher 3 (και σε άλλα απλά αναφέρω το W3 γιατί είναι το προηγούμενο δικό τους). Κάτι άσχετο σχετικό αλλά ακόμα και στο character creation το να έχει πουλιά, βυζιά, μεγάλα μικρά, να φτιάχνεις κοριτσάκια με πουλάκια ή αγοράκια με βυζάκια το θεωρώ μια μεγάλη βλακεία προσφέρει το απόλυτο τίποτα. Εννοείται θα του δώσουμε ευκαιρίες κι εννοείται οτι θα βελτιωθεί. Αυτό με τα πουλάκια είναι απλά ένα τρικ για να σε κάνει να νομίζεις οτι έχεις πολύ customization ενώ τελικά λέει δεν παίζει πουθενά ρόλο. Γενικά έχει πολλά πράγματα απλά για να τα έχει. Εμένα αυτό που μου έχει αρέσει αρκετά είναι το shooting κομμάτι και δεν ξέρω αν έκανα καλά που επένδυσα στα blades.
noFEARgr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, aekoriginal21 είπε Εννοείται θα του δώσουμε ευκαιρίες κι εννοείται οτι θα βελτιωθεί. Αυτό με τα πουλάκια είναι απλά ένα τρικ για να σε κάνει να νομίζεις οτι έχεις πολύ customization ενώ τελικά λέει δεν παίζει πουθενά ρόλο. Γενικά έχει πολλά πράγματα απλά για να τα έχει. Εμένα αυτό που μου έχει αρέσει αρκετά είναι το shooting κομμάτι και δεν ξέρω αν έκανα καλά που επένδυσα στα blades. To shooting ειναι το τελευταιο που θα μου αρεσε στο cyberpunk και εν τελη ειναι η εκπληξη του παιχνιδιου. Για μενα η ποιοτητα του θυμιζει περισσοτερο καποιο καθαροαιμο fps παρα rpg. Κατι fallout ειναι πολυ πιο κατω. 1
vins Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, InfinitySurfer είπε Όλα παίζουν... απλα πρεπει να αποφασίσεις πρωτα πως θέλεις να παίξεις. Αν θέλεις, stealthy, με hacking, ή απλα brute με όπλα... και επισης τι οπλα προτιμας να χρησιμοποιείς...μετά επενδύεις στα ανάλογα Attributes kai Perks. Aπλα προσοχή στα Attributes γιατι είναι μόνιμα... μόνο τα perks μπορεις να κανεις respec.. αλλα για το respec θέλει πολύ χρήμα απ'οτι είδα.. (προσωπικα θα παίξω Nomad, και θα πάω πιστόλι και Sniper για favorite weapons, με Tech κατηγορία, γιατι τα Tech δεν χρειάζονται Cybernetic Mods για να τα χρησιμοποιήσεις σωστά, όπως θέλουν τα Smart και Power Weapons.. που πρέπει να ξοδέψεις χρήμα για να εξοπλιστείς με Μods κλπ) Κι εγώ πιστόλι/sniper με βλέπω, ωραιο το τιπ για τα tech, θενξ! Παρεπιπτοντως κάτι που θα ήθελα να έχει στα μαγαζιά είναι να επιβεβαιώνεις πριν αγορασεις/πουλήσεις κάτι και όχι απευθείας με κλικ γτ γίνονται χαζομάρες! Εγώ πχ το έμαθα με άσχημο τρόπο αγοράζοντας ένα πανάκριβο sniper στην αρχή που δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω 😂😂😂
polonos1313 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 And 10 points are going to.........REFUND !!!! Hotfix 1.04 έχει τρελαθεί να κρασάρει.....
Herald Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, polonos1313 είπε And 10 points are going to.........REFUND !!!! Hotfix 1.04 έχει τρελαθεί να κρασάρει..... Eμένα τίποτα, 1 crash πρίν το patch, κανένα μετά.
aekoriginal21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Εμένα αν κάτι άλλαξε μετά το patch είναι οτι έχω περισσότερα glitch (όχι άλλο κάρβουνο), κανένα crash παρ'όλα αυτά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, aekoriginal21 είπε Εμένα αυτό που μου έχει αρέσει αρκετά είναι το shooting κομμάτι και δεν ξέρω αν έκανα καλά που επένδυσα στα blades. Εγώ πάλι no regrets για τα blades. Όπως είπα όμως, πιστόλι και καραμπίνα για διάφορες φάσεις. Mix and match ή κάνεις τον Wolverine με mantis blades και ανάλογα blade perks.
aekoriginal21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, GhostRiderLSOV said: Εγώ πάλι no regrets για τα blades. Όπως είπα όμως, πιστόλι και καραμπίνα για διάφορες φάσεις. Mix and match ή κάνεις τον Wolverine με mantis blades και ανάλογα blade perks. Ναι όσο αναποτελεσματικό κι αν είναι να χώνεις παντού πόντους, μ'αρέσει που δεν πάω για ένα προκαθορισμένο build κι όπου με βγάλει. Έχει παρατηρήσει κανείς οτι όσο περισσότερη ώρα παίζεις πέφτουν αρκετά τα FPS ειδικά όπου έχει φουλ κόσμο ή είναι ιδέα μου; Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από aekoriginal21 1
Herald Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, aekoriginal21 είπε Έχει παρατηρήσει κανείς οτι όσο περισσότερη ώρα παίζεις πέφτουν αρκετά τα FPS ειδικά όπου έχει φουλ κόσμο ή είναι ιδέα μου; Μπά, εμένα μόνιμα χαμηλά είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα