Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Είμαι με 5700XT , no DLSS. Επίσης βρήκα την πηγή του προβλήματος. Εχει να κάνει με το screen space reflection, στο OFF εξαφανίζεται το πρόβλημα , Επίσης όσο πιο χαμηλά είναι το setting τόσο το χειρότερο, α΄λλά και στο psycho να το βάλεις δεν μπορώ να πω οτι εξαφανίζεται τελείως. Δεν γίνεται όωμς να παίξεις χωρίς αυτό το setting, κάνει τεράστια διαφορά. Τα screen space reflections καθρεφτίζουν μόνο ότι βρίσκεται μέσα στην οθόνη γι' αυτό όταν κάνεις ζουμ και δεν φαίνονται αυτά τα κάγκελα πλέον τότε δεν θα φαίνεται και η αντανάκλασή τους στο δάπεδο. Με RT Reflections φαίνονται όλα, ειδικά στο game αυτό που έχει πολλές γυαλιστερές επιφάνειες κάνουν μπαμ τα screen space.. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silenoz66 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Τα screen space reflections καθρεφτίζουν μόνο ότι βρίσκεται μέσα στην οθόνη γι' αυτό όταν κάνεις ζουμ και δεν φαίνονται αυτά τα κάγκελα πλέον τότε δεν θα φαίνεται και η αντανάκλασή τους στο δάπεδο. Με RT Reflections φαίνονται όλα, ειδικά στο game αυτό που έχει πολλές γυαλιστερές επιφάνειες κάνουν μπαμ τα screen space.. Το θέμα δεν είναι αν φαίνονται ή οχι, αλλά η ποιότητα τους, να φανταστώ με RT δεν υπάρχει αυτό το ''noise'' που βλέπω εγώ. Οντως το RT ειναι ότι καλύτερο στο CB, αλλά να μην ξεχνάμε ότι όλο το παιχνίδι το ''βοηθάει'' να δείξει την δύναμη του (άπειρα leds κτλ κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Το θέμα δεν είναι αν φαίνονται ή οχι, αλλά η ποιότητα τους, να φανταστώ με RT δεν υπάρχει αυτό το ''noise'' που βλέπω εγώ. Οντως το RT ειναι ότι καλύτερο στο CB, αλλά να μην ξεχνάμε ότι όλο το παιχνίδι το ''βοηθάει'' να δείξει την δύναμη του (άπειρα leds κτλ κτλ) Αυτό το noise μπορεί να μην είναι noise από το rendering. Μπορεί η υφή του δαπέδου να είναι έτσι και να φαίνεται σαν κόκκοι, να μην είναι τελείως λείο δηλαδή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silenoz66 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Αυτό το noise μπορεί να μην είναι noise από το rendering. Μπορεί η υφή του δαπέδου να είναι έτσι και να φαίνεται σαν κόκκοι, να μην είναι τελείως λείο δηλαδή.. https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kazm06/screen_space_reflections_noise/ Εκανα ένα google και βρήκα αυτό που συζητάμε ακριβώς. Και θα συμφωνήσω με αυτό που λένε, ή το βάζεις Ultra/psycho(πάλι έχει αλλά δεν είναι ΤΟΣΟ χάλι) ή off.... Αυτό το Noise που έχει είναι άκρως ενοχλητικό . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, silenoz66 είπε https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kazm06/screen_space_reflections_noise/ Εκανα ένα google και βρήκα αυτό που συζητάμε ακριβώς. Έβαλε ο πέτσινος το χεράκι του να φτιάξουν επίτηδες σάπια τα screen space για να φαίνονται ακόμη καλύτερα τα RT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 το dlss το βαζουμε auto ή τα κάνει χειρότερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, ilos είπε Λοιπόν επανέρχομαι δριμύτερος για να σώσω Πασχάληδες, Βέγγους κλπ που δεν έχουν DLSS. Για κάποιο λόγο το game έχει περίπου το ίδιο performance στο medium preset σε σχέση με αυτά τα custom settings και φυσικά δείχνει πολύ χειρότερο. Στον κλειστό χώρο του corporate starting area είχα κάπου ~50 fps σε 1440p. Έπειτα ενεργοποίησα το gpu scaling με 35% sharpening με τα ίδια settings και το game τρέχει νεράκι σε 1080p και φυσικά δείχνει πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν. Δε πιάνει native 1440p, αλλά παίζεις σαν άνθρωπος με πολύ σπάνια drops κάτω από τα 50-55 fps. Σε κλειστούς χώρους έχω σχεδόν πάντα κλειδωμένα 72 που είναι και το ζητούμενο για το monitor μου. 2-3 settings είναι που κάνουν όλη την ζημιά δηλαδή σε high. Άψογος. Κάπως έτσι είναι 2 3 ρυθμισεις ρημαζουν τα FPS ένα όπως τα έβαλες το παιχνίδι δείχνει λίγο χειρότερο από ultra με 30 40% καλύτερο performance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, paularas είπε το dlss το βαζουμε auto ή τα κάνει χειρότερα? Το auto νομίζω ανεβοκατρωαζει το επίπεδο του dlss αυτόματα για να πιάσεις 60fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, paularas είπε το dlss το βαζουμε auto ή τα κάνει χειρότερα? Χειρότερα το κάνει,η καλύτερη επιλογή βάσει μεσου ορου συστημάτων ειναι το quality. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2020 από Sprou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 στα default το ειχε στο auto γι αυτο. τα 60fps με 2κ ultra τα εχει χωρις το performance αλλα δεν ξερω μετα πως το διαχειριζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, silenoz66 είπε https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kazm06/screen_space_reflections_noise/ Εκανα ένα google και βρήκα αυτό που συζητάμε ακριβώς. μα απο κει παίρνουμε ιδέες και τα γράφουμε και δω 2 ώρες πριν, Pakmanis είπε Δεν κορναρει να πας στην ακρη; 1 ώρα πριν, Parapas είπε Να φωνάζεις τον ΚΙΤ και όχι τον ΨΙΤ άντε ρε και οι δυο σας δεν έχω παρατηρήσει εαν κορνάρουν τα αμάξια πάντως Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2020 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, kostakis1978nov είπε Καλησπέρα σε όλους. Έχουν πει οι δημιουργοί του παιχνιδιού γιατί επέλεξαν να το φτιάξουν σε first person view mode; Επίσης, έχει αναφερθεί μήπως κάποια στιγμή δώσουν κανένα 3rd person view mode; Ευχαριστώ παλι καλα που ειναι first person!! - - Let's talk perspective! First Person only? Yes, First Person Perspective. Not a decision made easily, but at CDPR, story matters most. For CP2077, first person works best for the story they are going to tell us. V will be your character and hopefully, you will become V. If you're just dying to be able to see more of yourself as V, CDPR has been confirmed that there will be an inventory view, mirrors and that the game will have some form of photo-mode. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, silenoz66 είπε Είμαι με 5700XT , no DLSS. Επίσης βρήκα την πηγή του προβλήματος. Εχει να κάνει με το screen space reflection, στο OFF εξαφανίζεται το πρόβλημα , Επίσης όσο πιο χαμηλά είναι το setting τόσο το χειρότερο, α΄λλά και στο psycho να το βάλεις δεν μπορώ να πω οτι εξαφανίζεται τελείως. Δεν γίνεται όωμς να παίξεις χωρίς αυτό το setting, κάνει τεράστια διαφορά. Είναι κλασσικό θέμα αυτό, λες και σε τιμωρούν άμα παίζεις χωρίς RTX, το ίδιο θέμα είχε και το Control και δεν φτιάχτηκε ποτε αυτό το shimmering bug. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δεν είδα κανένα performance review και το δοκίμασα χθες με μισή καρδιά αφού ακόμα δεν έχει έρθει η 3080 και έχω ξεμείνει με την 2080Τi......and WOW Respect στους δημιουργούς του τίτλου, γραφικά που δεν έχω ξαναδεί ποτέ μιλάμε εμπειρία......το RT αλλού καμία σχέση με bf5, control, sotr, και metro exodus που έχω δοκιμάσει στο rig μου Το δοκίμασα χθες και κατέβασε Update και τον τελευταίο nvidia driver με το που μπήκα στο παιχνίδι στα settings όλα ήταν μαξαρισμένα και το rt ultra, την μόνη αλλαγή που έκανα ήταν το dlss σε performance, και το hdr στο hdr 10. Οπότε με την 2080Τi σε 4Κ@60hz μετά από 2 ώρες που άντεξα λόγω κούρασης είχα 32 fps το χαμηλότερο και γενικά έπαιζε από 35-44, καθόλου άσχημα και πλέον είμαι αρκετά ανυπόμονος να έρθει η 3080 ........ Δεν είναι bf5 και η εικόνα ακόμα και σε σκηνές μάχης ήταν σχετικά smooth σε σχέση με τον χαρακτήρα του παιχνιδιού, η ατμόσφαιρα καταπληκτική εθιστικό για τα γούστα μου δεν το περίμενα αλλά ο τεχνικός τομέας speechless.... ενδεικτικά πάνω σε γυάλινο τραπέζι είχαμε σκιά από τον χαρακτήρα του παιχνιδιού και αντανάκλαση της πάνω στο γυαλί τόσο φυσικά που......η γνώμη μου είναι φυσικά και σε όποιον αρέσει αλλά πλέον συμπεραίνω ότι ανεβήκαμε level..... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silenoz66 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω με αυτό το setting , OFF να πάρω όλα τα fps? psycho με άπειρο perf hit αλλά πολύ ανώτερο visual και λίγο θόρυβο? 15 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Είναι κλασσικό θέμα αυτό, λες και σε τιμωρούν άμα παίζεις χωρίς RTX, το ίδιο θέμα είχε και το Control και δεν φτιάχτηκε ποτε αυτό το shimmering bug. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με Control.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα