InfinitySurfer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 ok...και κάποιο σαίνι στο youtube στο trailer, ειδε οτι ο tanky τύπος στο 0:40 φοράει μενταγιον Witcher (ισως...δεν φαίνεται καλα)....ε, ρε και να δούμε να σκάει μούρη καμια Ciri σε καμια γωνία, τι έχει να γίνει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 11/6/2018 στις 3:02 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Εννοείτε δεν έχουν publisher αλλα σίγουρα έχουν επενδυτες, είδες και το W3 έκανε release ενώ χαλαρά χωρούσε ένα εξάμηνο delay ακόμα. Anyways όλοι κάνουν λάθη και όλοι μπορούν να fuck up και η CDPR δεν χρειάζεται βοήθεια πια μέσο του pre-order imho. Άμα βγει η TV σειρά καλή παίζει και οι πέτρες να μάθουν το Witcher. Προσωπικά ήλπιζα να δώσουν κάνα teaser για το άλλο rpg που κάνουν που λογικά θα είναι Witcher spin-off. εγω το Witcher 3 το επαιξα στο release και ηταν μια χαρα. Τα πολλα patches ηταν λογω του συνεχομενου support και οχι αναγκαια γιατι το παχνιδι ειχε προβληματα. Παντως το CP2077 ειπαμε πως εχει σχεδιαστει στο χαρτι χρονια τωρα,τα καλουπια μπηκαν και τωρα το χτιζουν. Και αποτι φαινετε το βλεπω για late 2019 το game. Παω στοιχημα πως ο κοσμος θα ζηταει expansions μετα το release date γιατι θα καραγουσταρει και πιστευω θα βγαλουν εναδυο οπως με W3 Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από Alastor192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Όντως η Ciri είχε πει ότι ταξίδεψε σε έναν κόσμο που έμοιαζε με το Cyberpunk και κάποιοι έλεγαν που είναι η Ciri στο trailer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Καλά αυτός ο διάλογος ήταν ξεκάθαρη αναφορά στο cyberpunk , σίγουρα θα δούμε αρκετά Easter eggs από Witcher universe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Όντως η Ciri είχε πει ότι ταξίδεψε σε έναν κόσμο που έμοιαζε με το Cyberpunk και κάποιοι έλεγαν που είναι η Ciri στο trailer Στοιχημα οτι NPC θα αναφερει πως επαιζε VR σε κοσμο με monster hunters και συναντησε και μια νεαρη κοπελια με ασπρα μαλλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Το "Ciri trailer" μου άρεσε πολύ περισσότερο από το κανονικό. Τι σου κάνει η κατάλληλη μουσική και μοντάζ... Μια άλλη πιθανή αναφορά στο σύμπαν του Witcher είναι η κοπέλα που βάζει μακιγιάζ και της λείπει το στόμα, ή εν πάσει περιπτώσει δεν έχει βάλει το εξάρτημα. Για όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία, η Lydia von Bredevoort, γραμματέας του Vilgefortz, είχε παραμορφωθεί φρικτά από ένα μαγικό ατύχημα τόσο ισχυρό που δε μπορούσε να θεραπευτεί. Είχε χάσει όλο το κεφάλι από τη μύτη και κάτω συν το μπροστινό μέρος του λαιμού της. Τραχεία, λαιμός, σαγόνι κλπ όχι μόνο έλειπαν αλλά το μόνο που είχε μείνει ήταν κομμάτια σάρκας που κινούνταν από μόνα τους στον αέρα. Ο Vilgefortz είχε ρίξει πάνω της μια πανίσχυρη παραίσθηση που ελάχιστοι μπορούσαν να διαπεράσουν, και μπορούσε να επικοινωνήσει μόνο με τηλεπάθεια. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Αν ήταν οποιαδήποτε άλλη εταιρία θα μιλούσα για σύμπτωση αλλά η cdpr τα κάνει κάτι τέτοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Ελπίζω μόνο να βελτιώσουν το control του χαρακτήρα γιατί αν είναι σαν τα Witcher, ehm, not feeling it θα πω μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, Alastor192 είπε εγω το Witcher 3 το επαιξα στο release και ηταν μια χαρα. Τα πολλα patches ηταν λογω του συνεχομενου support και οχι αναγκαια γιατι το παχνιδι ειχε προβληματα. Παντως το CP2077 ειπαμε πως εχει σχεδιαστει στο χαρτι χρονια τωρα,τα καλουπια μπηκαν και τωρα το χτιζουν. Και αποτι φαινετε το βλεπω για late 2019 το game. Παω στοιχημα πως ο κοσμος θα ζηταει expansions μετα το release date γιατι θα καραγουσταρει και πιστευω θα βγαλουν εναδυο οπως με W3 Τι σχέση έχει αυτό με το post μου που έκανες quote μονο εσύ ξέρεις 5 ώρες πριν, mindtrapper είπε Ελπίζω μόνο να βελτιώσουν το control του χαρακτήρα γιατί αν είναι σαν τα Witcher, ehm, not feeling it θα πω μόνο. Την άλλη μέρα θα υπάρχει mod Έτσι κι αλλιώς το πρόβλημα δεν ήταν στην αρχή αλλα μετά που αφαίρεσαν τα transitions με κάποιο patch. FYI υπάρχει mod που λέγεται "immersive motion" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Να κάνω μια ηλίθια ερώτηση;Ο λόγος που παρουσιάστηκε από την ms ποιός είναι; Υπάρχει κάποιο παρασκήνιο που έχω χάσει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Όχι απλά το pc θεωρείτε Microsoft platform. Δεν φαίνεται πουθενά κάτι παραπάνω, ίσως να κάνουν το distribution της retail idk. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε FYI υπάρχει mod που λέγεται "immersive motion Ευχαριστώ θα το τσεκάρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόνο εμένα μου προκάλεσε τελείως διαφορετικό feeling σε σχέση με το πρώτο τρέιλερ; Αρκετά πιο dark το φανταζόμουν. edit: Ναι τώρα παρατήρησα ότι το είπαν και άλλα παιδιά. Συγκεκριμένα, ό,τι είπε ο @Tobajara : "Είμαι λιγότερο του cyber και περισσότερο του noir/punk,θέλω φώτα νέον, ομίχλες και μακριά παλτά. Το trailer ήταν πιο κοντά στο ιαπωνικό στοιχείο τύπου Ghost in the Shell και άλλα που τα ξέρετε πολύ καλύτερα, εγώ είμαι του δυτικού, του πρώτου trailer ". Και το φως της ημέρας δεν ταιριάζει καθόλου με αυτή την αισθητική, μάλλον γι'αυτό ξενέρωσα, ανάμεσα σε σκοτεινά σοκάκια και πανύψηλους φωτεινούς ουρανοξύστες θέλω να τριγυρνάω. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από vocals_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα