Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Half Evil συμφωνούμε.

Στις 10/12/2020 στις 9:55 ΠΜ, geovolara είπε

Παίδες μπορεί να με παραπέμψει κάποιος στο ποστ που είπε ένας φίλος ότι το πήρε με vpn είκοσι ευρώ και κάτι ψιλά ;

Θεωρώ πολύ λογικό να έχουν διαγραφεί αυτά τα πόστ.

Απορώ πώς δεν έχει σκεφτεί κάποιος μέχρι σήμερα να φτιάξει ένα site, στο οποίο να μπορείς να γράφεις το τί ψάχνεις μέσα σε ένα κουτάκι, και αυτό να σου βγάζει κάποια λίστα με αποτελέσματα.

Ένα τέτοιο site θα γινόταν σίγουρα ανάρπαστο.

• Like 4
Δημοσ.

Πολύ όμορφο το παιχνίδι, βεβαια ΔΕΝ είναι η κορυφή που γνωρίσαμε με το W3 που απλά δεν χορταίναμε τα γραφικά του (ακόμη ισχύει). Ενώ τα textures είναι υψηλής ανάλυσης (επιτέλους), οι NPC φαίνονται ψιλο-ψεύτικοι, το animation μετριο και ΜΗΔΕΝ interaction με αυτούς. Πέριμενα πολλά παραπάνω tbh. Ακόμη στην αρχή, μόλις έριξα τον πρώτο μου ύπνο στο υπερμέγιστο διαμερισμά μου.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 10/12/2020 στις 10:33 ΠΜ, hurin είπε

Τηλεφώνημα από Πλαίσιο, δεν βρήκε ο προμηθευτής τους την έκδοση με το metal case...

Μάλλον όλα τα ελληνικά site δεν θα έχουν ούτε metal case ούτε medallion ....

Πάρτε το κουτί κ αν σας αρέσει ένα πράγμα...

Δημοσ.

Όσο παίζω τόσο διαπιστώνω οτι το εισαγωγικό κομμάτι μάλλον είναι και το πιο

αδύναμο στο παιχνίδι ώς τώρα. Γίνεται πολύ καλύτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω κανει την πρωτη αποστολη, περαν του οτι τρεχει κομπλε στα ultra 50-60 fps (rx 5700xt, ryzen 3700x, 1080p)  εχει παρα πολυ ζουμι η υποθεση και γενικα το συμπαν του παιχνιδιου ειναι πολυ προσεγμενο, τα γραφικα ισως να μην ειναι ακριβως αυτο που περιμενα, αλλα ακομη πολυ καλα

bugs δεν εχω βρει πουθενα ακομη

Επεξ/σία από Nero55
Δημοσ.

Εγώ με 7700k και RX 580 παίζω σε low/medium settings 1080p με 50-60fps και σπάνια drops κάτω από 50. Δεν είναι άσχημα, αλλά μάλλον τρώω μεγάλο bottleneck από την gpu, γιατί βλέπω ότι ο 7700k παίζει στο 45-50% load, ενώ η gpu 100% (λογικό).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...