d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δεν θα ξεπεράσει το W3 εγώ πιστεύω, το epic στοιχειο επικρατεί αυτή την εποχή λόγο GOT, το cyberpunk not so much, αλλα εννοείτε ποτε δεν ξες. Δεν ξερω ισως.. Απλα πιστευω οτι δουλευουν πολυ εξυπνα και κανουν build up το hype στην gaming community, λεγοντας τους αυτα ακριβως που θελουν να ακουσουν. Βεβαια εχουν κανει deliver μεχρι σημερα οποτε τους περνει, αλλα αν οντως παραδωσουν ενα διαμαντι τυπου W3 με αυτο, θα κανουν record launch sales αλλα και αργοτερα πιστευω.. 1
shadowlike Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Δεν ξερω ισως.. Απλα πιστευω οτι δουλευουν πολυ εξυπνα και κανουν build up το hype στην gaming community, λεγοντας τους αυτα ακριβως που θελουν να ακουσουν. το μπέρδεψες με το Star Citizen αδερφέ. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι.. Μπορει.. Οτι θελει ακουει κανεις αλλωστε.. Κοιτα φιλε στην διαδικασια συγκρισεων με αλλα παιχνιδια δεν θα μπω και ουτε πλεον θεοποιω πραγματα και εταιρειες.. Την ξεπερασα αυτη την ηλικια προ πολλου,τυφλη εμπιστοσυνη σε εταιρειες με σκοπο το κερδος δεν εχω ποτε.. Και ουτε φυσικα υπονοησα αυτο που καταλαβες .. Ενα τετοιο παιχνιδι αν αποδειχθει flop θα στειλει την εταιρεια στα ταρταρα κατευθειαν no questions asked.. Δυσκολο αλλα οχι απιθανο.. Eιναι το ονειρο ολων μας να ακουμε και ποσο μαλλον να βλεπουμε τετοια πραγματα, απλα κραταω μικρο καλαθι παντα για ολους και για ολα.. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από d4ydr33m3r
shadowlike Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 η διαφορά είναι ότι μιλάμε για μια εταιρία που έχει δείξει πολύ καλή συμπεριφορα στο player base της. Εγώ πιο πολύ θα ανυσηχούσα για το γεγονός ότι είναι πολύ φιλόδοξο σαν παιχνίδι αλλά πιστευω θα μας ενημερώσουν ακριβώς για το μέγεθος του κόσμου και τα limitations που ενδεχομένος θα υπάρχουν καθώς, κακά τα ψέματα ένας cyberpunk κόσμος είναι εκθετικά πιο απαιτητικός σε σχέση με ένα fantasy κόσμο σαν του witcher. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 13 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Ναι.. Μπορει.. Οτι θελει ακουει κανεις αλλωστε.. Κοιτα φιλε στην διαδικασια συγκρισεων με αλλα παιχνιδια δεν θα μπω και ουτε πλεον θεοποιω πραγματα και εταιρειες.. Την ξεπερασα αυτη την ηλικια προ πολλου,τυφλη εμπιστοσυνη σε εταιρειες με σκοπο το κερδος δεν εχω ποτε.. Και ουτε φυσικα υπονοησα αυτο που καταλαβες .. Ενα τετοιο παιχνιδι αν αποδειχθει flop θα στειλει την εταιρεια στα ταρταρα κατευθειαν no questions asked.. Δυσκολο αλλα οχι απιθανο.. Eιναι το ονειρο ολων μας να ακουμε και ποσο μαλλον να βλεπουμε τετοια πραγματα, απλα κραταω μικρο καλαθι παντα για ολους και για ολα.. Είναι ο πιο ασφαλής τρόπος αυτός να λειτουργείς και καλά κανεις, από εκεί και πέρα η εταιρία έχει μάθει να φτιάχνει rpg και έχει τον δημιουργό μαζί της οποτε υπάρχει ένα καλο safe point, εάν κάτι που δεν έχει η CDPR είναι το shooting, εκεί μπορεί να υστερεί λίγο το game πιστεύω και στον main protagonist όπως και έχω ξανά πει. Pre-order δεν πρόκειται να κάνω αλλα λογικά θα το αγοράσω retail day1 και digital gog όταν βγει GOTY. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δεν διαφωνω με τιποτα απο αυτα που γραφετε ειλικρινα και τα ενστερνιζομαι.. Το λεω αλλωστε.. Λεω απλα οτι ανεβασε η ιδια τον πηχυ με το hype και θα πρεπει να παραδωσει κατι πολυ καλο.. Γιατι πολυ σωστα οπως γραφει ο shadowlike ενας cyberpunk κοσμος ειναι πολυ πιο απαιτητικος .. 1
noFEARgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Αν δεν φτάσει τουλάχιστον την ποιότητα του the witcher 3 απλά δεν θα το κάνουν release δεν έχουν κάποιον πάνω από το κεφάλι της τους να τους πιέζει χρονικά. Παιχνίδια της CD project είναι τα μόνο που κάνω pre order με κλειστά μάτια με το που ανοίξουν. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εννοείτε δεν έχουν publisher αλλα σίγουρα έχουν επενδυτες, είδες και το W3 έκανε release ενώ χαλαρά χωρούσε ένα εξάμηνο delay ακόμα. Anyways όλοι κάνουν λάθη και όλοι μπορούν να fuck up και η CDPR δεν χρειάζεται βοήθεια πια μέσο του pre-order imho. Άμα βγει η TV σειρά καλή παίζει και οι πέτρες να μάθουν το Witcher. Προσωπικά ήλπιζα να δώσουν κάνα teaser για το άλλο rpg που κάνουν που λογικά θα είναι Witcher spin-off. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Χμμ οταν πληρωνεις εργατοωρες και εχεις εξοδα λειτουργικα που τρεχουν σαν εταιρεια μηνιαια και κανενα αγα να μην εχεις πανω απο το κεφαλι σου σιγουρα δεν εχεις απεριοριστο χρονο.. Σαφεστατα θα εχει πολυ καλο ποιοτικο ελεγχο φανταζομαι εκτος συγκλονιστικου απροοπτου παντως και σαφεστατα θα ειναι ΑΑΑ τιτλος. Τωρα ποσο καλος ας περιμενουμε να δουμε οταν θα εχουμε και κατι πραγματικο χειροπιαστο στα χερια μας.. Oλοι μας θελουμε το καλυτερο αυτο εξυπακουεται.. 1
noFEARgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Εννοείτε δεν έχουν publisher αλλα σίγουρα έχουν επενδυτες, είδες και το W3 έκανε release ενώ χαλαρά χωρούσε ένα εξάμηνο delay ακόμα. Anyways όλοι κάνουν λάθη και όλοι μπορούν να fuck up και η CDPR δεν χρειάζεται βοήθεια πια μέσο του pre-order imho. Άμα βγει η TV σειρά καλή παίζει και οι πέτρες να μάθουν το Witcher. Προσωπικά ήλπιζα να δώσουν κάνα teaser για το άλλο rpg που κάνουν που λογικά θα είναι Witcher spin-off. Δεν συμφωνώ ότι χρειαζόταν άλλο ένα εξάμηνο καθώς ειδικά σε open world παιχνίδια για να “πιάσεις“ τα οποία bugs υπάρχουν πρέπει να το τρέξεις το παιχνίδι σε χιλιάδες υπολογιστές με διαφορετικά συστήματά κτλπ για να εμφανιστούν κάτι που δεν γίνεται όσους beta testers και να έχεις .bugs σε ένα βαθμό πάντα θα υπάρχουν το θέμα είναι να μην παραγίνεται και να φτιάχνονται γρήγορα μόλις ανακαλυφθούν . Κάτι που έγινε με το w3 καθώς το ένα patch έβγαινε μετά από το άλλο.Παντως έχουν σχεδόν διπλασιάσει το υπαλλήλους που είχαν σε σχέση με το the w3 και ξέροντας τι quality control έχουν η λογική λέει ότι θα πρέπει να περιμένουμε κάτι πολύ καλό . Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από noFEARgr 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Έτσι είναι αλλα δεν αναφερόμουν στα bugs αλλα για ατέλειωτο υλικό που μπήκε με τα DLC και φυσικά το downgrade στο gameplay 1
Tobajara Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μην ξεχνάτε κάτι πάντως, η CDP έχει πλέον πλήρη εμπειρία από open world, συμπεριλαμβανομένων των σταδίων της παραγωγής, των αναγκών του QA, της οργάνωσης, του σχεδιασμού κλπ. Αυτό που αποτελεί ερωτηματικό είναι το shooting κομμάτι που όπως όλα δείχνουν θα υπάρχει. 1
noFEARgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Έτσι είναι αλλα δεν αναφερόμουν στα bugs αλλα για ατέλειωτο υλικό που μπήκε με τα DLC και φυσικά το downgrade στο gameplay Downgrade στο gameplay δεν νομίζω να υπήρχε ίσα ίσα , να μου πεις για τα γραφικά να πω ναι . Βέβαια με την συγκεκριμένη εταιρία αντικειμενικός δεν μπορώ να είμαι άρα δεν ξέρω κατά ποσό μετράει η γνώμη μου. 😛 Το shooting να είναι σαν του deus ex mankind divided και θα είναι οκ. Κάτι που φτιάχνεται πολύ εύκολα πιστεύω μιας και δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο. Το shooting το έχουν κουτσα στραβά όλα τα παιχνίδια πλέον εκεί που χάνουν είναι στο στορυ και στα quests που η cd project παίζει μόνη της μπάλα στον τομέα αυτόν. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από noFEARgr 1
InfinitySurfer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια, μην ανησυχείτε...το παιχνιδι δειχνει γ***το. Σιγουρα θα εχουμε διαφορα nit-picking να κάνουμε όπως και στο Witcher, αλλα η όλη εμπειρία θα είναι Δυνατή. Για να δούμε τώρα...θα διαρρεύσει κανα gameplay, απο αυτό που κάνανε και κλεισμένων των θυρών?....αυτο έχει σημασία προς το παρών. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από InfinitySurfer
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 12 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Downgrade στο gameplay δεν νομίζω να υπήρχε ίσα ίσα😛 Το μεγαλύτερο downgrade έπεσε στο gameplay buddy (εκτος άμα κανεις πλακα βάζοντας στο τέλος), υπήρχε μια πολύ μεγάλη λίστα με features από τα οποια ελάχιστα παράμειναν, κάποια φαίνονται στα παλιά E3 videos, μερικά που θυμάμαι είναι τα φίλτρα είχαν animation όπως στο δυο και τα έβλεπες επάνω σου, είχες τρία διαφορετικά combat stances όπως στο πρώτο, διαφορετικό evade system, τα σπαθιά ήταν σε θήκες δεμένες επάνω σου όπως στο 2, κτλ κτλ. Μέχρι και στο UI έπεσε downgrade.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα