FCastor Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Report: Cyberpunk 2077 Causes Seizure, Doesn’t Contain Prominent Warning [Update]
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Από gog Ρωσίας, το παιχνίδι κάνει 1999 ρούβλια (22.4€), όταν πας να το κάνεις gift πάει στα 4489 ρούβλια (50.3€) ο λόγος: Why is buying games as gifts is more expensive? η ερώτηση είναι, δοκίμασε κανείς να πάρει μέσω paypal? Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2020 από xtrmsnpr
nagapit Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Από gog Ρωσίας, το παιχνίδι κάνει 1999 ρούβλια (22.4€), όταν πας να το κάνεις gift πάει στα 4489 ρούβλια (50.3€) ο λόγος: Why is buying games as gifts is more expensive? η ερώτηση είναι, δοκίμασε κανείς να πάρει μέσω paypal? αν γίνει μέσω vpn η παραγγελιά?
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, nagapit είπε αν γίνει μέσω vpn η παραγγελιά? αυτό λεω προφανώς..γιατί για να αγοράσεις από Ρωσία χρειάζεσαι vpn. Αλλά έβαλε κανείς το paypal? Πχ η ίδια διαδικασία στο steam δεν περνάει γιατί θέλει ρωσικό paypal. 1
Zewer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Θα ξεκινησω με street kid, μετα corpo και μετα nomad. Με διαφορετικα οπλα σε καθε playthrough και γενικως διαφορετικες συμπεριφορες. Παιζει να εχει τεραστιο replayability... 1
psof Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Gamespot - Kallie Plagge "I.... couldn't see the point of doing quests" 7/10 1
Anuminas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dantε είπε Ενταξει ,αν οντως υπαρχει αυτο,ειναι θεοι οι τυποι 🤣 εάν δεν ειναι Photoshop, θεοι ειναι της Cloud Imperium που τους έδωσαν την άδεια, γιατι οι της CD Prokekt αποκλειεται να βαλαν ονομασια απο κανονικο παιχνιδι και ονομα εταιρειας μεσα στο παιχνιδι τους έτσι απο μόνοι τους εκτος και εάν θέλουν να μπλέξουν με δικαστήρια. θα το καναν με πλαγια ονομασια και οχι την κανονική Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2020 από Anuminas
psof Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, SPANK είπε Τι lifepath θα ακολουθήσετε για πρώτο ? Κυβερνοαλητεία 2077 απο την Sony Hellas Μονοπάτια ζωής: 1) Χωριάτης 2) Κάγκουρας 3) Απο Τζάκι
generalb31 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Από gog Ρωσίας, το παιχνίδι κάνει 1999 ρούβλια (22.4€), όταν πας να το κάνεις gift πάει στα 4489 ρούβλια (50.3€) ο λόγος: Why is buying games as gifts is more expensive? η ερώτηση είναι, δοκίμασε κανείς να πάρει μέσω paypal? Εγω πληρωσα με paypal κανονικα,και χτες εκανα και εγκατασταση το παιχνιδι να ειμαι ετοιμος.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Βγήκαν οι game ready drivers για το Cyberpunk από Nvidia. 460.79 7
psof Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Βγήκαν οι game ready drivers για το Cyberpunk από Nvidia. 460.79 Αναφορά σε κείμενο Game Ready for Cyberpunk 2077 This new Game Ready Driver provides the ultimate gaming experience for Cyberpunk 2077. To ιδιο και και για τους AMD drivers που βγήκαν χθες. Αντε να δούμε αν -DRM + Day 1 patch + game ready drivers θα κάνουν αισθητή διαφορά σε σχέση με το benchmark που έβγαλε και έσβησε το tomshardware.
peponas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Ειναι κανεις που πηρε απο πλαισιο και του το εχουν φερει ηδη? γιατι παλια καναν κατι τετοια ωραια αυτοι.Θεσσαλονικη συγκεκριμενα
giorgosmcg Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, peponas είπε Ειναι κανεις που πηρε απο πλαισιο και του το εχουν φερει ηδη? γιατι παλια καναν κατι τετοια ωραια αυτοι.Θεσσαλονικη συγκεκριμενα Εγώ προσωπικά ακόμα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο για να τους δώσω διεύθυνση επειδή ήταν παραλαβή από κατάστημα. 😂 Και το θέμα είναι οτι ακύρωσα και απο το Public που είχαν επικοινωνήσει ήδη γιατί ήταν 10 ευρώ φτηνότερο το πλαίσιο.
Zewer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ παρήγγειλα απο Κωτσόβολο στη Θεσσαλονίκη, η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης ήταν σήμερα αλλά ακόμα τίποτα... Ελπίζω για άυριο.
peponas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, giorgosmcg είπε Εγώ προσωπικά ακόμα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο για να τους δώσω διεύθυνση επειδή ήταν παραλαβή από κατάστημα. 😂 Και το θέμα είναι οτι ακύρωσα και απο το Public που είχαν επικοινωνήσει ήδη γιατί ήταν 10 ευρώ φτηνότερο το πλαίσιο. Εγω ειχα κανει preorder collector αλλα με πηραν και μου ακυρωσαν λογω διαθεσιμοτητας.Μου προσφεραν να παρω collector για PS4 και ειπα οχι και μου κανανε δωρο την απλη για PC.Και αναρωτιεμαι αν ισχυει τελικα και αν παρελαβε κανενας αλλος να ξερω να περιμενω η να το παρω απο ρωσους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα