noFEARgr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξεκίνησαν τα stream , 850κ viewers ήδη. https://m.twitch.tv/directory/game/Cyberpunk 2077 Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2020 από noFEARgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Σας ζηλευω ολους ρε που θα το ξεκινησετε την Πεμπτη.. Η πολη ειναι δομημενη για τρελο exploring. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simplemaths Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Άνοιξα λίγο στριμ, είδα το character creation και σταμάτησα. Θα περιμένω να έρθει το PS5, καλό σάπισμα σε όποιον το πήρε! Πείτε εντυπώσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Αύριο απόγευμα το ξεκινάω , σταμάτησα να βλέπω το οτιδήποτε , και γενικά πολύ προσοχή σε comment sections για spoilers . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Αύριο απόγευμα το ξεκινάω , σταμάτησα να βλέπω το οτιδήποτε , και γενικά πολύ προσοχή σε comment sections για spoilers . Καλά δεν είναι και TLOU2 από θέμα spoilers, ειδικά με τόσα διαφορετικά endings, το θέμα είναι να αποφύγεις να μάθεις για chars, και special appearances. Have fun bud (και υπόλοιποι), περιμενω εντυπώσεις. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2020 από {TDi}Dj2k..infc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 4 minutes ago, noFEARgr said: Αύριο απόγευμα το ξεκινάω , σταμάτησα να βλέπω το οτιδήποτε , και γενικά πολύ προσοχή σε comment sections για spoilers . Same here, αντέχω 1 μέρα χωρίς spoilers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε όμορφα πράγματα από mods μελλοντικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, donmanios είπε Δεν νομίζω, αν και αυτά συνήθως δεν είναι πολύ αξιόπιστα. Ας ελπίσουμε να φτιάξουν τουλάχιστον τα major bugs. Δεν είναι, αλλά θα βοηθούσε να υπάρχει για να δεις διαφορές στο performance ανάμεσα στα settings. Θα περιμένουμε Optimization Guide από Hardware Unboxed για αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Απο τωρα ξεκινανε οι τριπλες α λα Μεσι για αποφυγη spoilers μεχρι αυριο. Καλο κουραγιο σε ολους! Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2020 από starmanwarz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, SPANK είπε Τι lifepath θα ακολουθήσετε για πρώτο ? Εγώ σκεφτόμουν για street kid αλλα μάλλον θα πάω για nomad που φαίνεται να ειναι πιο vanilla φάση , δηλαδή ξεκινάς έξω απο την πόλη Street kid! Λιγότερο από 12 ώρες! Έχουμε και το patch ξέχασα... Άντε 14 ώρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elsoulas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά όσοι περιμένουμε Physical copy το παιχνίδι από επαρχία το βλέπω χλωμό για αύριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 δεν είναι review ακριβώς αλλά μπόλικο in game gameplay... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmsamo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, elsoulas είπε Παιδιά όσοι περιμένουμε Physical copy το παιχνίδι από επαρχία το βλέπω χλωμό για αύριο... Εμενα για collector's από Seven μου είπαν θα το στείλουν αύριο (so much for preordering, που λένε και στο χωριό μου 😆) από Θεσσαλονίκη για Αθήνα και… βλέπουμε πότε θα το φέρει η ACS. Δεν με πειράζει να έρθει κι από βδομάδα, αφού έχουν βαρέσει κόκκινο, αλλά αν δω στραπατσαρισμένο κουτί (έχοντας πετύχει κάτι εικόνες από, υποτίθεται, αποθήκες κούριες και το πώς "αποθηκεύουν" τα πακέτα, πλέον) ή το κλασσικό χαρτάκι απουσίας παραλήπτη, θα φρικάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, SPANK είπε Τι lifepath θα ακολουθήσετε για πρώτο ? Nomad, γιατί φέρνει σε Mad Max...νομίζω; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, SPANK είπε Τι lifepath θα ακολουθήσετε για πρώτο ? Εγώ σκεφτόμουν για street kid αλλα μάλλον θα πάω για nomad που φαίνεται να ειναι πιο vanilla φάση , δηλαδή ξεκινάς έξω απο την πόλη εγω corpo,με δευτερη επιλογη nomad. το street kid μου φαινεται το πιο αδιαφορο σε πρωτη φαση Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2020 από Alastor192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα