shadowlike Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Δεν σε πήραν τηλ το Σάββατο; Μέχρι και για την απλή έκδοση πήραν τηλ. nope ..γιατί πρέπει να μου κάνει εντύπωση όμως; στην Ελλάδα ήμαστε. Τους είχα πάρει εγώ και είπαν οτι θα επικοινωνήσουν μαζί μου επειδή έχω παραλαβή απο κατάστημα .Τους είπα αφου είναι κλειστά τα καταστήματα .. εε μου λέει είναι κόσμος εκεί και δουλευέι. μόλις ξαναπήρα και μου λένε ότι δεν ξέρουν ακόμα τι γίνεται με το προιόν 🤪 Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από shadowlike 1
NickTG Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 1 hour ago, makoylino said: Γιατι να σταματήσουμε από κλειδαδικα? Για,σοβαρευτείτε λιγο και πατήστε στην γη Εμένα γιατί ακριβώς με κάνεις quote? Που είπα εγώ σε οποιονδήποτε να σταματήσει να αγοράζει? Το σχόλιο με τη γη θα το προσπεράσω ως αστείο.
Anuminas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Eντάξει μονο 58 giga κατέβασμα ειναι, όχι πως ειναι λίγα (ούτε και πάρα πολλά βέβαια), αλλά κυκλοφορούσε ράδιο αρβύλλα για 120 gigabyte download. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από Anuminas
liakinen Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 https://www.google.com/amp/s/gamerant.com/cyberpunk-2077-day-one-patch-size/amp/ Για κονσόλες μεν, αλλά επειδή είπαμε να βάζουμε τις πηγές. Τώρα αν αυτοί γράφουν ότι κατεβάσει η κεφάλα τους πάω πάσο. 1
AntonisKo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, seithan είπε Εν αναμονή το preload, λογικά μεθαύριο. Στο Epic ακόμα τίποτα πάντως.
lebron15 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Καλά, το game δεν έχει δοθεί σε κανένα μέσο να γίνουν τα review πριν κυκλοφορήσει ή το έχουν δώσει και υπάρχει εμπάργκο μέχρι την ημέρα κυκλοφορίας;
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, liakinen είπε Ναι φίλος αλλά αν πατήσεις τώρα να αλλάξεις installation folder πχ σε ένα άλλο δίσκο F στο αφήνει σκέτο F:\ ε? φτιάξε έναν φάκελο εκεί που θες και επέλεξε τον, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα, επειδή μόνο του δεν επιλέγει όνομα 1
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Δεν σε πήραν τηλ το Σάββατο; Μέχρι και για την απλή έκδοση πήραν τηλ. Και εγω την απλη εκδοση ειχα βαλει κρατηση και ουτε το Σαββατο με πηραν τηλεφωνο,ουτε σημερα. Μαλιστα τους εστειλα και email ακυρωσης της παραγγελιας,στο οποιο δεν μου εχουν απαντησει.
psof Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Anuminas είπε Eντάξει μονο 58 giga κατέβασμα ειναι, όχι πως ειναι λίγα (ούτε και πάρα πολλά βέβαια), αλλά κυκλοφορούσε ράδιο αρβύλλα για 120 gigabyte download. Εκείνο αν και μούφα ήταν για τελικό μέγεθος στον σκληρό και όχι το download. Αν κάνει unpackage ta 58 giga και ύστερα το day 1 patch υπάρχει περίπτωση να είναι πάνω απο 100 στο τέλος.
greekfragma Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 όσοι παρήγγειλαν από Π και θα τους σταλεί με φορτηγάκι του Π, οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 10/12.
liakinen Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε ε? φτιάξε έναν φάκελο εκεί που θες και επέλεξε τον, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα, επειδή μόνο του δεν επιλέγει όνομα Εμ δεν πρέπει το άτιμο να τα κάνει όλα μόνο του 2021 φτάσαμε Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από liakinen
Balantakos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε όσοι παρήγγειλαν από Π και θα τους σταλεί με φορτηγάκι του Π, οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 10/12. Ποιος στο ειπε?
greekfragma Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Balantakos είπε Ποιος στο ειπε? μίλησα τηλεφωνικά. σε όσους η παραγγελία ήταν μόνο το game και είναι εντός δικτύου για το δικό τους φορτηγάκι.
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Τώρα αυτό ισχύει? βρήκα και αυτά Comparison of the CP2077 map to GTA5 (with an attempt at matching scale) δηλαδή αυτά πρέπει να σας απασχολούν, όχι τα retail preorders σας που δεν θα τα πάρετε 10/12 αλλά στις 17
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα