Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Δεν σε πήραν τηλ το Σάββατο;

Μέχρι και για την απλή έκδοση πήραν τηλ.

nope ..γιατί πρέπει να μου κάνει εντύπωση όμως; στην Ελλάδα ήμαστε. Τους είχα πάρει εγώ και είπαν οτι θα επικοινωνήσουν μαζί μου επειδή έχω παραλαβή απο κατάστημα .Τους είπα αφου είναι κλειστά τα καταστήματα .. εε μου λέει είναι κόσμος εκεί και δουλευέι.

μόλις ξαναπήρα και μου λένε ότι δεν ξέρουν ακόμα τι γίνεται με το προιόν 🤪

Επεξ/σία από shadowlike
  • Like 1
  • Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 hour ago, makoylino said:

Γιατι να σταματήσουμε από κλειδαδικα? Για,σοβαρευτείτε λιγο και πατήστε στην γη

Εμένα γιατί ακριβώς με κάνεις quote? 

Που είπα εγώ σε οποιονδήποτε να σταματήσει να αγοράζει? 

Το σχόλιο με τη γη θα το προσπεράσω ως αστείο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eντάξει μονο 58 giga κατέβασμα ειναι, όχι πως ειναι λίγα (ούτε και πάρα πολλά βέβαια), αλλά κυκλοφορούσε ράδιο αρβύλλα για 120 gigabyte download.

Επεξ/σία από Anuminas
Δημοσ.

Καλά, το game δεν έχει δοθεί σε κανένα μέσο να γίνουν τα review πριν κυκλοφορήσει ή το έχουν δώσει και υπάρχει εμπάργκο μέχρι την ημέρα κυκλοφορίας; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakinen είπε

Ναι φίλος αλλά αν πατήσεις τώρα να αλλάξεις installation folder πχ σε ένα άλλο δίσκο F στο αφήνει σκέτο F:\

ε? φτιάξε έναν φάκελο εκεί που θες και επέλεξε τον, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα, επειδή μόνο του δεν επιλέγει όνομα :P

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Δεν σε πήραν τηλ το Σάββατο;

Μέχρι και για την απλή έκδοση πήραν τηλ.

Και εγω την απλη εκδοση ειχα βαλει κρατηση και ουτε το Σαββατο με πηραν τηλεφωνο,ουτε σημερα. Μαλιστα τους εστειλα και email ακυρωσης της παραγγελιας,στο οποιο δεν μου εχουν απαντησει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Anuminas είπε

Eντάξει μονο 58 giga κατέβασμα ειναι, όχι πως ειναι λίγα (ούτε και πάρα πολλά βέβαια), αλλά κυκλοφορούσε ράδιο αρβύλλα για 120 gigabyte download.

Εκείνο αν και μούφα ήταν για τελικό μέγεθος στον σκληρό και όχι το download. Αν κάνει unpackage ta 58 giga και ύστερα το day 1 patch υπάρχει περίπτωση να είναι πάνω απο 100 στο τέλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

ε? φτιάξε έναν φάκελο εκεί που θες και επέλεξε τον, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα, επειδή μόνο του δεν επιλέγει όνομα :P

Εμ δεν πρέπει το άτιμο να τα κάνει όλα μόνο του 2021 φτάσαμε :lol:

Επεξ/σία από liakinen
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

όσοι παρήγγειλαν από Π και θα τους σταλεί με φορτηγάκι του Π, οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 10/12. 

Ποιος στο ειπε?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Ποιος στο ειπε?

μίλησα τηλεφωνικά. σε όσους η παραγγελία ήταν μόνο το game και είναι εντός δικτύου για το δικό τους φορτηγάκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...