Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, liakinen είπε Αν η πηγή σου είναι το Nextgen αμφιβάλλω πάρα πολύ. Πουθενά αλλού δεν το έχω διαβάσει. Για πότε λένε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Για πότε λένε ; Σχεδόν πουθενά δεν υπάρχει σαφής απάντηση. Λεν ότι πολύ λίγα θα βγουν πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού (ελάχιστα review copies έχουν διατεθεί) και τα περισσότερα θα έρθουν μετά την κυκλοφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Σε κατι λιγοτερο απο 2 ωρες αρχιζει το preload απο GOG! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, starmanwarz είπε Σε κατι λιγοτερο απο 2 ωρες αρχιζει το preload απο GOG! Έτσι διαβάζω και εγώ. Επίσης θα ξεπεράσει λένε τα 70GB κατά πάρα πολύ. Δυστυχώς εγώ που το έκανα pre-order από κλειδάδικο με βλέπω να ξεκινήσω το κατέβασμα στην καλύτερη 9/12. Κανονικά αυτό που είχαν ανακοινώσει έχει δίκιο ο Psycho είναι για σήμερα το απόγευμα που λήγει το εμπάργκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, liakinen είπε Έτσι διαβάζω και εγώ. Επίσης θα ξεπεράσει λένε τα 70GB κατά πάρα πολύ. Γύρω στα 130 νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Άρα η φώτο που είχα ποστάρει με το game size δεν ήταν μούφα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Γύρω στα 130 νομίζω. Ναι έχω ανεβάσει πριν μερικές σελίδες φωτό από tweet reviewer που παίζει εδώ και λίγες μέρες .70 + περίπου 45 για ένα patch που κατέβασε και δεν είναι όμως το day one, δηλαδή 115 + το day one. 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Άρα η φώτο που είχα ποστάρει με το game size δεν ήταν μούφα ; Εκείνη Psysho δεν την βρήκα πουθενά σε official tweet μόνο στο Guru3d στο φόρουμ που υπήρξαν σχόλια ότι ήταν fake. Αυτά που γράφω είναι "official" αλλά η ουσία είναι η ίδια. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από liakinen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το Pre-Load έχει αρχίσει στο GOG..... 59GB μέγεθος. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από Dev1l Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 59GB! Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από starmanwarz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silenoz66 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Για όσους το πήραν Steam ξεκινάει στις 6 αν δεν κάνω λάθος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 όλο παραπληροφόρηση είστε γιαυτό να βάζετε links με τις πηγές σας! αλλιώς θα πειράξω όλες τις φώτος τα μεγέθη,specs, preload dates και θα σας τις ποστάρω! Here’s when you can pre-load and play Cyberpunk 2077 this week Μόλις τώρα, silenoz66 είπε Για όσους το πήραν Steam ξεκινάει στις 6 αν δεν κάνω λάθος! δεν κάνεις λάθος! Στις 18.00 σήμερα ξεκινάμε από steam! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 νομιζω 70 γιγα ειχαν πει στο συνολο και 40g day 1 patch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmsamo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πάνω που πάω κι εγώ να (ξανά)πάρω τηλέφωνο στο Πλαίσιο για τον κολέκτορα (μιας και στο e-mail δεν έχουν απαντήσει και το live chat δεν φαίνεται να δουλεύει) σκάει τηλεφωνάκι από Seven Spots. Από ό,τι μου είπε η κοπέλα, θα στείλουν Πέμπτη με ACS (😂). Για τα preorder bonus (steelbook κλπ) δεν ήξερε να μου πει. edit: Μετά και το 2ο τηλ στο Πλαίσιο, δεν έχω καταλάβει ακόμα τι θα γίνει με την CE από κει. Την Παρασκεύη μου έλεγαν δεν υπάρχει καν, τώρα μετά από κανα τεταρτάκι βρέθηκε η παραγγελία (παραξενεύτηκε επειδή ήταν από 13/6/2019 😄), αλλά θα πρέπει να ξαναπάρω τηλ στις 9/12 που βγαίνει το παιχνίδι (!!!). Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από kosmsamo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Αν αρχίσουμε πάλι για το πόσο μεγάλο είναι το Cyberpunk, στοιχεία και sources παρακαλώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε ναι,το έχω διαβάσει, όμως δεν έχει καμία σχέση το ποστ που έκανα και το tag που έφαγα . Άλλο να πάρουν +bonus και άλλο να πληρώνεσαι μόνο με ποσοστά! Ok είναι γνωστό αυτό που είπες απλά μιας και μιλάμε για CP77 αναφέρθηκε, γιατί όντως θα πάρουν ποσοστά από αυτό. Τουλάχιστον από τα pre-orders και από τις πωλήσεις του Δεκεμβρίου λογικά. 3 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Αν αρχίσουμε πάλι για το πόσο μεγάλο είναι το Cyberpunk, στοιχεία και sources παρακαλώ. Νόμιζα ότι ο player διαλέγει ποσο μεγάλο θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα