Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Επίσης μην ξεχνάμε ότι ο original δημιουργός δουλεύει πάνω στο game. Το μοναδικό θέμα που ίσως να υπάρχει είναι ότι αυτό θα είναι το πρώτο shooter της CDPR. Ας ελπίσουμε προσέλαβαν κάποιον σχετικό για αυτό.

ε για αυτο το σχεδιαζουν και 6 χρονια. Αν κατι μ'αρεσει πολυ σε αυτην την εταιρεια,ειναι πως δεν μασανε απο "deadlines". 9 μηνες delay στο Witcher καναν για να βγει οπως πρεπει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλά 6 χρονια δεν το δουλεύει full team, άμα το δούλευε θα είχε ήδη βγει ;) Φυσικά μετά από κάποιο καιρό αφού έγινε release το Witcher έπεσαν όλοι με τα μούτρα αλλα μην ξεχνάς ότι θα βγάλουν δυο rpg, αυτό και ένα που δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα, οποτε η ομάδα είναι πάλι χωρισμένη. Τώρα με το "when it's ready" που λένε και εγώ συμφωνώ αλλα και πάλι είδες το W3 είχε τα θέματα του.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαγραφείς ένα game από τις καλύτερες εταιρίες στον χώρο χωρίς καν να έχεις δει gameplay επειδή είναι fps?! Anyways διάβασε καλύτερα ;)

Με πρόλαβε ο Tommy. ;)

p.s. Ειλικρινά πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που προτιμάει να παίξει sp shooter game σε 3rd person άμα έχει την επιλογή για 1st.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2

Και εμένα με "ξένισε" λίγο, όταν είδα για FPS, αλλά, διάβασα λίγο καλύτερα και όλα δείχνουν ότι θα είναι hybrid η φάση. Δηλαδή και να μην ήταν, δεν θα το διέγραφα από τη λίστα μου :) 

Περιμένουμε να δούμε τι θα δούμε :) 

• Like 1

8 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Διαγραφείς ένα game από τις καλύτερες εταιρίες στον χώρο χωρίς καν να έχεις δει gameplay επειδή είναι fps?! Anyways διάβασε καλύτερα ;)

Με πρόλαβε ο Tommy. ;)

p.s. Ειλικρινά πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που προτιμάει να παίξει sp shooter game σε 3rd person άμα έχει την επιλογή για 1st.

γιατι ρε, υπαρχει πολυς κοσμος που απεχθανεται την fps οπτικη...και εγω αναμεσα τους...

μονο το portal εχω παιξει τα τελευταια χρονια.

• Like 1

Δεν αμφιβάλλω Xavier απλά μιλάω για όταν έχεις την επιλογή και των δυο όπως και είπα, το fpp είναι για shooters το tpp για cover shooters, αν και μερικά games όπως το Deus Ex το κάναν καλά αυτό το part. ;)

Στο Cyberpunk στοιχείο πιστεύω πάει πιο πολύ το fps.Δεν νομίζω να κάνουν να διαλέγεις τι από τα δύο θες λογικά σε ορισμένες μόνο περιπτώσεις θα το γυρνάει σε TPP

και τα Half Life fps ήτανε...

άρα η ουσία είναι πόσο ζωντανός είναι ο κόσμος και πόσο δυνατό το σενάριο, και imho καλύτερα fpp γιατί βλέπεις μέσα από τα μάτια του πρωταγωνιστή, ενώ το tpp πάντοτε εμπεριέχει ένα βαθμό αποξένωσης από τον χαρακτήρα που χειρίζεσαι σαν puppet

• Like 1

Νομίζω αυτό είναι καθαρά προτίμηση. Και γω προτιμώ τα Tpp με κλειστά μάτια. Αλλά οτι και να κάνουνε, τους έχω εμπιστοσύνη οτι θα υλοποιηθεί σωστά... οπότε χαλάλι :P 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Athanasios2104 είπε

και τα Half Life fps ήτανε...

άρα η ουσία είναι πόσο ζωντανός είναι ο κόσμος και πόσο δυνατό το σενάριο, και imho καλύτερα fpp γιατί βλέπεις μέσα από τα μάτια του πρωταγωνιστή, ενώ το tpp πάντοτε εμπεριέχει ένα βαθμό αποξένωσης από τον χαρακτήρα που χειρίζεσαι σαν puppet

Βασικά technically μονο το fpp μπορεί να θεωρηθεί immersive όπως λες, κανένα άλλο perspective. Επειδή όμως θα είναι rpg είμαι σχεδόν σίγουρος θα έχει free fpp/tpp και αυτό γιατί ο κόσμος θέλει να "βλέπετε". Άμα κοιτάξεις mods για παράδειγμα τα περισσότερα είναι εμφανισιακά, ανούσιο i know but it is what it is.

9 ώρες πριν, >-Nosakos<- είπε

Νομίζω αυτό είναι καθαρά προτίμηση. Και γω προτιμώ τα Tpp με κλειστά μάτια. Αλλά οτι και να κάνουνε, τους έχω εμπιστοσύνη οτι θα υλοποιηθεί σωστά... οπότε χαλάλι :P 

Εννοείτε είναι γούστο αλλα fpp με κλειστά ματια λόγο ποσο πιο natural είναι το aiming/shooting. Άμα είναι cover shooter και εγώ προτιμώ tpp.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

Το FPP είναι πιο immersive και σε βάζει μέσα στην καρδιά της δράσης. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να βλέπεις τον Geralt από το διάστημα, σαν μυγάκι, όταν αρχίζει μια μάχη.

Για να χαρείς όμως το FPP πρέπει να παίζεις είτε με virtual surround ακουστικά(όχι τα gaming gimmicks) είτε με ηχοσύστημα που να έχει πίσω ηχεία ώστε να αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται γύρω σου. Απ'ότι έχω δει πολλοί gamers υποβαθμίζουν τη σημασία του ήχου και ίσως να είναι αυτός ο λόγος που τους βλέπεις να δυσανασχετούν με FPP καταστάσεις. Το βλέπω και από μένα. Στα περισσότερα FPP αισθάνομαι τυφλός αν δεν έχω σφαιρική κάλυψη σε ήχο.

Επειδή αναφέρθηκε προηγουμένως, το gunplay των fallout είναι πολύ εθιστικό και δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει τόση απέχθεια. Ειδικά στο 4 σε survival mode, όπου ο χρόνος εξόντωσης του εχθρού καθορίζεται περισσότερο από τη δεξιοτεχνία σου, αν σκοπεύεις σε ευαίσθητα σημεία(κεφάλι), παρά από το level του. Είναι μια πανέξυπνη τακτική που ισορροπεί το rpg στοιχείο(εκεί που μόνο τα στατιστικά μετρούν και ο εχθρός δεν "νιώθει" ούτε από πυρηνικά αν έχει μεγάλο level) με το ρεαλιστικό FPS(εκεί όπου το headshot μεταφράζεται σε ακαριαίο θάνατο).

Ας το κάνουν τουλάχιστον υβριδικό όπως τα fallout. Είναι κρίμα εν έτει 2018 να παίζουμε rpg με προοπτική WoW του 2000 και να χάνουμε όλη τη μαγεία των γραφικών και των σκηνικών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...