seithan Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, panos_0079 said: το βλεπω να βγαινει το 2077... Ανοιξη με φθινοπωρο '19 λογικά Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από seithan
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, panos_0079 είπε το βλεπω να βγαινει το 2077... Πριν ή μετά το Star Citizen;
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 43 λεπτά πριν, panos_0079 είπε το βλεπω να βγαινει το 2077... χαχχααχ
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, panos_0079 είπε το βλεπω να βγαινει το 2077... Στις 11/20/2017 στις 10:22 ΠΜ, Malthador είπε Κι αν με το «2077» στον τίτλο εννοούν το έτος κυκλοφορίας του game;;; Στις 6/10/2017 στις 7:47 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Παίζει να το καθυστερήσουν μέχρι το 2077 για λόγους marketing Χλομό για E3 το κόβω. 1
tommybertsen Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) http://comicbook.com/gaming/2018/04/23/cyberpunk-2077-first-person-shooter-cd-projekt-red/ Έχει πέσει τόσο hype γενικότερα που αρχίζω και φοβάμαι... Μακάρι να είναι έπος μεγατόνων... Δεν ξέρω αν θα μπορώ να το παίξω βέβαια, όντας γέρος όταν βγει Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από tommybertsen
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 99% δεν θα είναι χειρότερο από το W3 και αυτό φτάνει, δεν χρειάζεται να είναι καλύτερο σαν σύνολο, σίγουρα θα είναι καλύτερο στα ήδη δουλεμένα parts. Από την στιγμή που τα παλικαρια καταφέρανε να φτιάξουνε ένα open-world που να μην βαριέσαι και να μην θες να τελειώσει δεν νομίζω υπάρχει λόγος για φόβο. Απλά είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει τόσο δέσιμο με τον main char όπως έγινε με τον Geralt μιας και θα είναι λίγο πιο sandbox με character creation, classes, κτλ. Στην τελική το μονα που έχει να συναγωνιστεί είναι Fallout και Deus Ex τα οποια είναι νεκρά για μένα. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 3
noFEARgr Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 fallout δεν ειναι καν cyberpunk μονο deus ex εχει να συναγωνιστει το οποιο με square enix καταντησε ενα αστειο δυστυχως. Βασικα ο μονος συναγωνισμος ειναι με το ιδια τους τα παιχνιδια εχουν να φτασουν η να ξεπερασουν το the witcher 3 που κακα τα ψεμματα δεν ειναι ευκολο , αλλα πιστευω θα τα καταφερουν 1
panos_0079 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 εγω βλεπω ενα πεπλο μυστηριου να καλυπτει το συγκεκριμμενο τιτλο. Πρακτικα δε ξερουμε τιποτα για το παιχνιδι και δεν εχουμε δει ουτε καν teaser
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, noFEARgr είπε fallout δεν ειναι καν cyberpunk μονο deus ex εχει να συναγωνιστει το οποιο με square enix καταντησε ενα αστειο δυστυχως. Βασικα ο μονος συναγωνισμος ειναι με το ιδια τους τα παιχνιδια εχουν να φτασουν η να ξεπερασουν το the witcher 3 που κακα τα ψεμματα δεν ειναι ευκολο , αλλα πιστευω θα τα καταφερουν Ναι το ξέρω ότι δεν είναι αλλα παρόλα αυτά είναι ότι πλησιέστερο καθώς είναι open-world rpg, το Deus Ex δεν είναι open world ούτε full blown rpg. Βασικά imho ο μονος συναγωνισμός της CDPR είναι (ήταν) η Bethesda με τα TES και Fallout. 5 ώρες πριν, panos_0079 είπε εγω βλεπω ενα πεπλο μυστηριου να καλυπτει το συγκεκριμμενο τιτλο. Πρακτικα δε ξερουμε τιποτα για το παιχνιδι και δεν εχουμε δει ουτε καν teaser Υπάρχει teaser dude διάβασε καμια προηγουμενη σελίδα, επίσης ξέρουμε πολλά πράγματα για το game και δεν είναι το πρώτο game της CDPR. Επίσης τέτοιου είδους reveals γίνονται σε μεγάλες εκθέσεις όπως E3. Στην τελική δεν βλέπω κανέναν να παραπονιέται για την Rockstar που βγάζει gameplay trailer ένα μηνα πριν το official release. 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω παλι πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που δεν θελω αυτο τον καταιγισμο απο teasers/trailers/gameplay trailers που σε κανουν να μαθαινεις σχεδον καθε πτυχη του παιχνιδιου πριν το παρεις.. Ειναι καλο να υπαρχει αυτο το μυστηριο και ναι ετσι ακριβως ειναι αυτα τα παιχνιδια εμφανιζονται σε μεγαλες εκθεσεις οπως η E3. Και στο 80% του επιπεδου του W3 να ειναι παντως και παλι επαρκει για να μιλησουμε για ενα monumental game. Και καλυτερα να βγει οταν ειναι να βγει και να αποτελει ενα παιχνιδι σταθμο παρα να βγαλουν κατι μισοτελειωμενο.. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από d4ydr33m3r 4
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Επίσης μην ξεχνάμε ότι ο original δημιουργός δουλεύει πάνω στο game. Το μοναδικό θέμα που ίσως να υπάρχει είναι ότι αυτό θα είναι το πρώτο shooter της CDPR. Ας ελπίσουμε προσέλαβαν κάποιον σχετικό για αυτό.
noFEARgr Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 trailer θα δουμε , gameplay θα δουν τα site και οι δημοσιογραφοι αλλα θα ειναι κλειστων θυρων για το κοινο , ετσι ειχαν κανει και με το the witcher .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα