psof Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Καινούργιο gameplay σε PS4 Pro και PS5. Ωραία γραφικά και δεν δείχνει να κολλάει κάπου ακόμη και στο PS4 pro αλλά δεν ξέρω αν τρέχει στα 60fps εκεί. Κανένα πλάνο απο τις vanilla last gen κονσόλες οπότε καταλαβαίνετε με λίγα λόγια πως θα τρέχει εκεί. 😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, psof είπε Καινούργιο gameplay σε PS4 Pro και PS5. Ωραία γραφικά και δεν δείχνει να κολλάει κάπου ακόμη και στο PS4 pro αλλά δεν ξέρω αν τρέχει στα 60fps εκεί. Κανένα πλάνο απο τις vanilla last gen κονσόλες οπότε καταλαβαίνετε με λίγα λόγια πως θα τρέχει εκεί. 😁 Εδώ δεν τρέχει (και ούτε καν σε 4k)άλλα και άλλα σε 60fps το pro, αυτό θα τρέξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 καταλαβαίνω ότι είναι κάτι τελείως υποκειμενικό, αλλά τι φάση με τη μουσική 4:08 - 5:24 στο αποπάνω βίντεο; ελπίζω να μπορούμε να την αλλάξουμε (αν είναι μόνο εντός αυτοκινήτου και παίζει σαν ράδιο - όπως στο GTA) γιατί είναι απαίσιο το είδος για τα γούστα μου. Κρίμα είναι να αναγκαστούμε να την κλείσουμε τελείως. Κάτι άλλα πριονίδια σε άλλα βίντεο ήταν πολύ καλά, αλλά αυτή η τραπομαλακία δεν ακούγεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, spirit)earth)aflame είπε καταλαβαίνω ότι είναι κάτι τελείως υποκειμενικό, αλλά τι φάση με τη μουσική 4:08 - 5:24 στο αποπάνω βίντεο; ελπίζω να μπορούμε να την αλλάξουμε (αν είναι μόνο εντός αυτοκινήτου και παίζει σαν ράδιο - όπως στο GTA) γιατί είναι απαίσιο το είδος για τα γούστα μου. Κρίμα είναι να αναγκαστούμε να την κλείσουμε τελείως. Κάτι άλλα πριονίδια σε άλλα βίντεο ήταν πολύ καλά, αλλά αυτή η τραπομαλακία δεν ακούγεται. Εχει πολλά είδη μουσικής στο radio αυτοκινήτου ή στο διαμέρισμά σου. Απο ραπ μέχρι κλασική τζαζ. Θα μπορείς να επιλέγεις ότι γουστάρεις όπως στο GTA. Φαντάζομαι μόνο στα διάφορα μπαρ, στριπιτζάδικα δεν θα έχεις επιλογή που είναι λογικό. Απο εκεί και πέρα έχει 10άδες ώρες ambient μουσικής/ήχου ανάλογα την περιοχή ή την ειδική κατάσταση που βρίσκεσαι για να σε βάζει στο κλίμα. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από psof 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmsamo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, psof είπε Εχει πολλά είδη μουσικής στο radio αυτοκινήτου ή στο διαμέρισμά σου. Απο ραπ μέχρι κλασική τζαζ. Θα μπορείς να επιλέγεις ότι γουστάρεις όπως στο GTA. Φαντάζομαι μόνο στα διάφορα μπαρ, στριπιτζάδικα δεν θα έχεις επιλογή που είναι λογικό. Απο εκεί και πέρα έχει 10άδες ώρες ambient μουσικής/ήχου ανάλογα την περιοχή ή την ειδική κατάσταση που βρίσκεσαι για να σε βάζει στο κλίμα. Ένα από τα πράγματα που θα κάνω στο free roam θα είναι να βάλω τα scores από Deus Ex HR/MD (μέγας Michael McCann!) και Daft Punk να παίζουν στο background. 😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Χαλαρά θα υπάρχει custom station στο PC, και άμα δεν υπάρχει δεν πειράζει, γιατί οι modders θα του αλλάξουν τα φώτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 https://www.dsogaming.com/videotrailer-news/cyberpunk-2077-pc-versus-ps4-pro-early-graphics-comparison-video/ Πολύ κακά τα textures στο PS4 και τα 3D Models. Όλα τα στρόγγυλα αντικείμενα είναι πολύγωνα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε https://www.dsogaming.com/videotrailer-news/cyberpunk-2077-pc-versus-ps4-pro-early-graphics-comparison-video/ Πολύ κακά τα textures στο PS4 και τα 3D Models. Όλα τα στρόγγυλα αντικείμενα είναι πολύγωνα.. Εγώ λέω ότι είναι μεγάλο θάμα που τρέχει καν σε τέτοιους κουβάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, LongTom είπε Εγώ λέω ότι είναι μεγάλο θάμα που τρέχει καν σε τέτοιους κουβάδες. Εντάξει αν χαμηλώσεις γραφικά παντού παίζουν όλα τα games. Το PS4 Pro έχει gpu σαν την RX580 στο περίπου αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι και τόοοοοσο χάλια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmsamo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, kosmsamo είπε 🤣 πάντως τρομακτικό που έχουν βγει 11 cod και 9 AC μέσα σε 7 χρόνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, kosmsamo είπε 🤣 Μεσα στην λίστα πρέπει να βάλουν Witcher 3 Wild Hunt 2015 Witcher 3 Hearts Of Stone 2015 Witcher 3 Blood and Wine 2016 Gwent: The Witcher Card Game 2018 Thronebreaker: The Witcher Tales 2018 Μετά το Blood and Wine άρχισαν να δουλεύουν για το Cyberpunk. To παραπάνω tease ήταν απλώς bait για να δουν αν υπάρχει ενδιαφέρον για το concerpt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ η θολούρα και το smoothness του PS4, δεν μου αρέσει το sharpness στην έκδοση για Pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στα μάτια μου δεν φαίνεται deal braker το downgrade των γραφικών εφόσον η ιστορία και το gameplay είναι σε υψηλά επίπεδα. Ούτως ή άλλως για τα 2 τελευταία θα το αγοράσω κάποια στιγμή (λέγε με GOTY) Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από Speculoos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα