Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδες το παιχνιδι το εχετε ηδη προπαραγγειλει ή περιμενετε οσο πλησιαζει να δειτε πως θα παει και μετα απο  τα bug fix να το παρετε ?

στο Skroutz εχει 54-55 ευρω και απο κλειδαδικο δεν εχει κατι ιδιαιτερο ειναι λογαριασμος GOG τα φθηνα

Λετε να πεσει η τιμουλα πριν βγει σαν προσφορα κατι ? ισως στα κλειδαδικα βγαλουν κατι αλλα γιατι να παρω με 60 το digital και οχι απο φυσικο καταστημα στο skroutz 54 με το κουτακι του κομπλε ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Δεν πρόκειται να πέσει η τιμή αυτού του παιχνιδιού πριν κυκλοφορήσει, μιλάμε για τον πλέον αναμενόμενο τίτλο της χρονιάς. Εδώ, σε σχέση με το Πλαίσιο, λ.χ., παίζουν στο 10% διαφορά τα μικρά αν περάσεις από εκεί, και το κέρδος είναι ακόμη λιγότερο αν βάλεις μέσα και τα μεταφορικά. Δυόμισι ευρώ διαφορά, και αν;

Τώρα, όποιος εμπιστεύεται κλειδάδικο, ας κάνει ό,τι τον φωτίσει ο Βούδας. Προσωπικά, δεν θα συμβούλευα κανέναν να πάει σε κλειδάδικο για αυτό τον τίτλο, για διάφορους λόγους.

• Like 3

Νομιζω και γω δεν αξιζει σε κλειδαδικο αλλα να σου πω την αληθεια με εχει ξενερωσει η red που λεει το αγοραζεις απο steam ή  απο epic δινεις 60 και διπλα λεει αγορασετο κατευθειαν απο εμας και ολα τα λεφτα πανε στην red project Και παλι λεει 60. εεεεε Ασταδιαλα 

απο σκρουτζομαγαζο εχει 54 με τη θηκουλα του 

• Confused 1

• Super Moderators

Δυστυχώς, κάτι τέτοια άρθρα και, κυρίως, το επιδερμικό, άκριτο έως και στρατευμένο αναμάσημα πληροφοριών από πλήθος άλλων μέσων, που ανάθεμα κι αν έχουν καταλάβει πραγματικά αυτοί που αναμασούν και ανασυνθέτουν την αρχική πηγή (με αποτέλεσμα ένα διεθνές σπασμένο τηλέφωνο) είναι που προσφέρουν πολεμοφόδια σε όσους επιχειρούν να απαξιώσουν γενικότερα τη δημοσιογραφία, με αποτέλεσμα να αποτελεί πλέον κυρίαρχο όρο στο δημόσιο διάλογο το fake news.

Προφανώς και πρέπει να ασκείται δημόσιος έλεγχος στα πεπραγμένα των εταιριών, προφανώς και οι δημοσιογράφοι καλούνται να παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Όμως, εξίσου σημαντικό είναι να ελέγχεται και το τι παράγουν οι δημοσιογράφοι.

Είναι φαιδρό να εξετάζεις μια απόφαση, υπαγορευμένη από μια πρωτοφανή κατάσταση (χωρίς ορατό τέλος, δυστυχώς), στο στενό πλαίσιο του "α! υποσχέθηκαν και δεν το τήρησαν".

Η εργατική νομοθεσία της Πολωνίας είναι σαφής. Εφόσον η εταιρία την παραβιάσει, να τους τρέξουν και οι δημοσιογράφοι και -κυρίως- οι αρχές μέχρι τέλους.

Αλλά, έως τότε, το δεδομένο είναι πως οι υπερωρίες βρίσκονται εντός του νομοθετημένου πλαισίου, ενώ εκτός της νόμιμης αποζημίωσης η εταιρία διανέμει και το 10% των κερδών στους εργαζομένους.

Αυτά, φυσικά, οι "αντικειμενικοί" δημοσιογράφοι τα ξεχνάνε, θυσία στο κυνήγι των κλικς.

• Like 6
  • Thanks 1

• Super Moderators

Να σου πω από την πλευρά μου τι δεν είναι σίγουρα ηθικό;

Να έχεις μια παγκόσμια πανδημία που έχει διαλύσει τα πάντα, να έχεις μια εταιρία που πληρώνει κανονικά τις υπερωρίες και επιπλέον να μοιράζει κέρδη στους εργαζομένους, κι ο δημοσιογράφος να παρουσιάζει μια αποσπασματική εικόνα, χωρίς κανένα πλαίσιο, σαν να ξύπνησε μια μέρα η εταιρία και ενώ όλα ήταν όπως πριν, αυτή να υπαναχώρησε. 

Να σου πω και τι άλλο δεν είναι ηθικό;

Να συγκρίνεις μια εταιρία που τηρεί τη νομοθεσία με μία που κάνει καουμποΐλίκια, και να τις κοτσάρεις στο ίδιο άρθρο, για να πουλήσεις φτηνές εντυπώσεις και να μαζέψεις κλικ.

Αυτό σίγουρα δεν είναι ηθικό.

Αν εμφανιστεί κάποιος με τεκμηριωμένο ρεπορτάζ πως η εταιρία τους κρατάει υπερωριακά και δεν τους πληρώνει, ή τους κρατάει παραπάνω από ό,τι ορίζει ο νόμος, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να την επικρίνω.

• Like 12
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, spilios6 είπε

Νομιζω και γω δεν αξιζει σε κλειδαδικο αλλα να σου πω την αληθεια με εχει ξενερωσει η red που λεει το αγοραζεις απο steam ή  απο epic δινεις 60 και διπλα λεει αγορασετο κατευθειαν απο εμας και ολα τα λεφτα πανε στην red project Και παλι λεει 60. 

Σε ολα τα αλλα παιχνιδια/εταιρειες που ειναι ιδια περιπτωση με το cyberpunk ισχυει αυτο,τι ακριβως σε ξενερωνει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, spilios6 είπε

περιμενα εστω ενα κατι να δωσει για preorder

Αναφορά σε κείμενο

Finally, if you preorder Cyberpunk 2077 at GOG.com, you'll receive an exclusive digital booklet about the game, an additional set of wallpapers and avatars, and a print-quality Cyberpunk 2077 posters.

https://www.gamespot.com/articles/cyberpunk-2077-preorder-guide-all-bonuses-collectibles-and-deals/1100-6459539/

Το κλειδί που αγοράζεις από IG ,για παράδειγμα, για GOG είναι.

Επίσης πόσες εταιρίες δίνουν τόσα extra σε standard editions?

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Off topic  : Κανεις δεν λεει οτι οι υπερωριες ειναι κατι καλο κλπ κλπ.. Εγω δουλευω απο το σπιτι ( home office  στην εταιρεια που ειμαι τωρα εδω και 4 + χρονια και παραπανω εχω δουλεψει και επιλογη on call  ,  και εχω δουλεψει και 12 ορο σερι extra  ( παιρνωντας μονο για αυτο ομως γυρω στα 140 euro εξτρα στη τσεπη ) , οποτε ευχαριστως θα δουλευα και το κανω αν χρειαστει οταν ξερω οτι ολα θα τα πληρωθω , δουλευω απο το σπιτι και  προσωπικο οφελος θα εχω και για την εταρεια ..

Δεν ειμαι υπερ της καταστασης οταν αυτη γινεται με το μαχαιρι στο λαιμο και χωρις πληρωμη η αναγνωριση ολων αυτων...  το παιχνιδι το εχω προπαραγγηλει απο τοτε που ανοιξαν  τα  preorders  γιατι θεωρω οτι το αξιζουν και περιμενω οτι θα παρω αξιολογο παιχνιδι και προιον που δεν θα με κοροιδευει ...

Επεξ/σία από enable_your_mind

35 λεπτά πριν, spilios6 είπε

περιμενα εστω ενα κατι να δωσει για preorder

Αμα θελεις εξτρα για pre order και για GOG,τσιμπας την κουτατη εκδοση 

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/titloi-paixnidion/cd-projekt-red-cyberpunk-2077-pc_3235521

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...