Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Το προβλημα μου ειναι οτι αυτοι λεγανε οτι δε θα το κανανε ποτε, και επισης οτι επeιδη το community τους θεωρει κατι διαφορετικο απο τους υπολοιπους και τους εχουν αγιοποιησει, θα περασει απαρατηρητο, ενω σε αλλες περιπτωσεις οπως εγραψα θα γινοταν μακελειο

Μάλλον δεν έχεις παρακολουθήσει τα γεγονότα, δεν είναι πρώτη φορα που το κάνει η CDPR, έχει ξανά γίνει dude και φυσικά είναι λάθος. Aπλά έχουν το ελαφρυντικό ότι είναι άψογοι προς τους καταναλωτές τους, το οποιο όπως βλέπεις παίζει σημαντικό ρολο σε σχέση με τις άλλες εταιρίες. Και φυσικά μιλάμε για το πιο hyped game του 2020, από τους δημιουργούς του καλύτερου ΤΡ epic RPG, όπως και αναφέρθηκε, οποτε καταλαβαίνεις ότι μέχρι και τύπος με μαστίγιο παίζει να κυκλοφορεί εκεί μέσα. :P Παραμένει λάθος αλλα όπως είπε και ο φίλος παραπάνω τα πράγματα στον ιδιωτικό τομέα πάνω κάτω έτσι είναι δυστυχώς παντού για τους εργαζομενους, τα αφεντικά είναι που γουστάρουν αυτή την περίοδο.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

9 ώρες πριν, najinblue3 είπε

δε διαβασα τι λεει το twit, αλλα θα δουλευουν + μια μερα το ΣΚ

αν το εκανε αυτο αλλη εταιρεια θα ειχε πεσει το κραξιμο της αρκουδας, αλλα δειχνει ποσο biased ειναι το gaming community

η naughty dog καποτε εφαγε απιστευτο πολεμο για παρομοιο περιστατικο

Eγω δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν καποιοι που τους υπερασπιζονται, μαλλον δεν εχουν γραψει κωδικα ποτε και δε ξερουν ποσο κουρασικο και τι stress προκαλει

Καλά κόψε κάτι, δεν πας στο ορυχείο με το γκασμά στο χέρι.

Δύσκολη μεν (ιδίως ανά καιρούς που πέφτουν όλες οι διορίες μαζί ή φεύγουν άτομα και πρέπει να αναλάβεις), πολλές βλακείες και αναποδιές, αλλά σε σχέση με άλλες είναι βόλτα στο πάρκο. 

|

Οι υπερωρίες και οι κακές συνθήκες είναι η νόρμα δυστυχώς στην βιομηχανία. Όσο μεγαλύτερη γίνεται, τόσο χειρότερα.

Είχε ακουστεί ότι η cd project δεν ήταν παράδεισος, αλλά ποτέ τίποτα τρελό. Πάντα στα όρια της βιομηχανίας.

Άλλο κλασσικό παράδειγμα η paradox που ακόμη και το σουηδικό γραφείο είναι ψιλοχάλια για τα δεδομένα της χώρας, αλλά έχουν πολλούς υποψηφίους λόγω χώρου. 

|

Φυσικά όποιος ειλικρινά πίστευε ότι δεν θα φάνε χώσιμο πριν το τέλος της διορίας δεν έχει δουλέψει σε ιδιωτική εταιρία. 

3 λεπτά πριν, LongTom είπε

Άλλο κλασσικό παράδειγμα η paradox που ακόμη και το σουηδικό γραφείο είναι ψιλοχάλια για τα δεδομένα της χώρας, αλλά έχουν πολλούς υποψηφίους λόγω χώρου. 

Δε ξερω γτ το λες αυτο, εγω οταν ειχα παει ειχα τρελαθει, σαν μωρο εκανα εκει μεσα :P Βεβαια μας ειχαν παει απο τη σχολη για να δουμε real-life action. Εχω ακουσει παντως οτι δε πληρωνει καλα, για τα δεδομενα Στοκχολμης. Γενικα το game dev δε πληρωνει καθολου καλα, αλλα δινει αλλα θετικα

6 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Γενικα το game dev δε πληρωνει καθολου καλα, αλλα δινει αλλα θετικα

Δεν ξέρω κατά ποσο ισχύει αυτό όταν το gaming είναι η πιο επιτυχημένη επιχείρηση στην διασκέδαση by far πια. Ειδικά το mobile gaming την έχει εκτoξευση.

22392.jpeg

2 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δεν ξέρω κατά ποσο ισχύει αυτό όταν το gaming είναι η πιο επιτυχημένη επιχείρηση στην διασκέδαση by far πια. Ειδικά το mobile gaming την έχει εκτoξευση.

Ξεχασα να αναφερω οτι μιλαω για pc-console gaming και εταιρειες που υπαρχουν εδω, paradox, EA, frostbite κτλπ. Κυριως απο το σουηδικο glassdoor που βλεπω ειναι ψιλοχαλι, με Σουηδους δε μπορεις να συζητησεις για μισθους και τετοια, γ αυτο λεω εχω ακουσει, δεν ξερω κατα ποσο ισχυει 100%. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/9/2020 στις 1:34 ΜΜ, Thresh είπε

120557162_3584395388293984_2647228380908

Ας το καθυστερησουν κι αλλο το game, δεν χαθηκε και ο κοσμος
εχουμε αλλα games να παιξουμε, καλυτερα ας του δωσουν μερικους μηνες ακομα να το "γυαλισουν"
και να φτιαξουν τα bugs παρα να ¨λιωσουν" τους εργαζομενους η να εχει προβληματα στο launch

( και το λεω εγω που το εχω προπαραγγείλει το game που σιχαίνομαι τα pre-orders και δεν εχω προπαραγγείλει ποτε game στην ζωη μου)

Επεξ/σία από Zengar Zombolt

21 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

εχουμε αλλα games να παιξουμε, καλυτερα ας του δωσουν μερικους μηνες ακομα να το "γυαλισουν"
και να φτιαξουν τα bugs παρα να ¨λιωσουν" τους εργαζομενους η να εχει προβληματα στο launch

( και το λεω εγω που το εχω προπαραγγείλει το game που σιχαίνομαι τα pre-orders και δεν εχω προπαραγγείλει ποτε game στην ζωη μου)

Το παιχνίδι έχει ξεκινήσει την marketing campaign στο full , δεν πρόκειται να καθυστερήσουν το παιχνίδι επειδή κάποιοι στο Twitter και Reddit προσβλήθηκαν περισσότερο από ότι οι ίδιοι οι developers . 
Απο το nba 

• Like 3

23 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Παιχνίδια σαν αυτό δεν έχουμε. Remakes Demon Souls, Dlc Spiderman, Remake AC Odyssey(Vikings) είναι για να περάσει κανένα 15ωρο και να τα ξεχάσεις.

Το παιχνίδι είναι τεράστιο και περίπλοκο. Και 5 χρόνια να το ξεψειρίζουν πάλι θα υπάρχουν bugs στο release γιατί ο κάθε ένας που το παίζει έχει διαφορετική εμπειρία.

Ας βγει έξω κι ας πάρουν το feedback απο όλο το κόσμο, απόλες τις κονσόλες και όλα τα είδη PC hardware και μετά ας κάτσουν να διορθώσουν τα reported bugs.  

• Like 2

22 λεπτά πριν, psof είπε

Παιχνίδια σαν αυτό δεν έχουμε. Remakes Demon Souls, Dlc Spiderman, Remake AC Odyssey(Vikings) είναι για να περάσει κανένα 15ωρο και να τα ξεχάσεις.

Το παιχνίδι είναι τεράστιο και περίπλοκο. Και 5 χρόνια να το ξεψειρίζουν πάλι θα υπάρχουν bugs στο release γιατί ο κάθε ένας που το παίζει έχει διαφορετική εμπειρία.

Ας βγει έξω κι ας πάρουν το feedback απο όλο το κόσμο, απόλες τις κονσόλες και όλα τα είδη PC hardware και μετά ας κάτσουν να διορθώσουν τα reported bugs.  

τι να σου πω εγω ειμαι με αυτο το σκεπτικο.
ενταξει ομως μην το κανουν και Star Citizen......

A delayed game is eventually good, but a rushed game is forever bad."  Shigeru Miyamoto - iFunny :) | Super funny memes, Funny memes, Memes

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είναι "rushed" ένα παιχνίδι με 5-6 χρόνια δουλειάς και 2 αναβολές τότε εγώ είμαι ο δημιουργός του Mario και του Zelda.

Ασε μας ρε πουθενά Μαγιαμοτε....😝

Επεξ/σία από psof

η Billy Eyelash ηταν στο τραγουδι στην διαφημιση; θαναι και στο παιχνιδι;

εντωμεταξυ, ο Keanu  τελειως βαριεστημενος, λες κα γύρισε την διαφημιση μολις σηκωθηκε απο το κρεβατι. 😁

2 λεπτά πριν, KilliK είπε

η Billy Eyelash ηταν στο τραγουδι στην διαφημιση; θαναι και στο παιχνιδι;

εντωμεταξυ, ο Keanu  τελειως βαριεστημενος, λες κα γύρισε την διαφημιση μολις σηκωθηκε απο το κρεβατι. 😁

Ο Keanu ήταν ανεκαθεν έτσι, σαν άνθρωπος ακούγεται ότι είναι πολύ καλός αλλά σαν ηθοποιός είναι κάτω του μετριου εξαρχής.  

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω τον θυμάμαι να τον μπουζουριαζουν  επειδη οδηγουσε μεθυσμενος  και να  ψέλνει γαλλικά  :P.... Δεν υπάρχει καλο παιδι στη show business . Τουλαχιστο μη μας παρει ο υπνος απο την ερμηνεία ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1

• Super Moderators
22 minutes ago, Mhlogiatros said:

Εγω τον θυμάμαι να τον μπουζουριαζουν  επειδη οδηγουσε μεθυσμενος  και να  ψέλνει γαλλικά  :P.... Δεν υπάρχει καλο παιδι στη show business . Τουλαχιστο μη μας παρει ο υπνος απο την ερμηνεία ...

Πριν 27 χρόνια? 😛

Edit: Την χρονιά που πέθανε ο κολλητός του.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...