Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

41 λεπτά πριν, Thresh είπε

120557162_3584395388293984_2647228380908

https://twitter.com/adambadowski/status/1311245204356304896?s=21

8 ώρες παραπάνω την βδομάδα τις οποίες θα τις πληρωθούν με bonus για 6 βδομαδες. Όπως πάντα ο συγκεκριμένος “δημοσιογράφος” έχει click bait τίτλους και σκέφτεται με βάση τι γίνεται στην Αμερική

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

55 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

8 ώρες παραπάνω την βδομάδα τις οποίες θα τις πληρωθούν με bonus για 6 βδομαδες. Όπως πάντα ο συγκεκριμένος “δημοσιογράφος” έχει click bait τίτλους και σκέφτεται με βάση τι γίνεται στην Αμερική

Και 10% από τα κέρδη του 2020, τα οποια υποθέτω είναι καλά μιας και το TV series πούλησε μπόλικα games.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό συμβαίνει σε όλα τα στούντιο πριν το release. Αν δεν συνέβαινε τότε δεν θα ενδιαφέρονταν και τόσο πολύ για το προϊόν τους στη πραγματικότητα.

Δεν υπάρχει πιο σημαντική στιγμή για ένα παιχνίδι.

Έχεις ένα μισοτελειωμένο παιχνίδι σαν το No Man's Sky. Το κάνεις μη τυχόν και σώσεις κάπως την κατάσταση.

Έχεις ένα τελειωμένο παιχνίδι και απλά ψάχνεις για bugs το τελευταίο μήνα; Πάλι το κάνεις για σιγουριά.

Επεξ/σία από psof

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα μπορουσαν βεβαια να καθυστερησουν την κυκλοφορια του παιχνιδιου για καμια εργασιμη βδομαδα, μεχρι να διορθωσουν ολα τα bugs.

φυσικα αυτο δεν θα βοηθουσε την μετοχη της εταιρειας, οπως αναφερει το αρθρο ηδη επεσε 3% στο ακουσμα της ειδησης για το crunch time.

επισης το chrunch time ειναι πολυ πιθανο να μην μεινει μονο στις 6 βδομαδες. 

Επεξ/σία από KilliK

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, noFEARgr είπε

https://twitter.com/adambadowski/status/1311245204356304896?s=21

δε διαβασα τι λεει το twit, αλλα θα δουλευουν + μια μερα το ΣΚ

αν το εκανε αυτο αλλη εταιρεια θα ειχε πεσει το κραξιμο της αρκουδας, αλλα δειχνει ποσο biased ειναι το gaming community

η naughty dog καποτε εφαγε απιστευτο πολεμο για παρομοιο περιστατικο

Eγω δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν καποιοι που τους υπερασπιζονται, μαλλον δεν εχουν γραψει κωδικα ποτε και δε ξερουν ποσο κουρασικο και τι stress προκαλει

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 4

3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

αν το εκανε αυτο αλλη εταιρεια θα ειχε πεσει το κραξιμο της αρκουδας, αλλα δειχνει ποσο biased ειναι το gaming community

Όλες οι μεγάλες εταιρίες το κάνουν απλά αν είσαι στην Αμερική/Κινα/Ιαπωνία είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Στην Πολωνία/Ευρωπαϊκή Ένωση υπάρχουν νόμοι υπέρ του εργαζόμενου. Σε άλλες "προηγμένες" χώρες σε κάνουν ότι θέλουν και μετά σε πετάν αν ανοίξεις το στόμα σου.

Αναφορά σε κείμενο

These last six weeks are our final sprint on a project we've all spent much of our lives on. Something we care for deeply. The majority of the team understands that push, especially in light of the fact we've just sent the game to cert and every day brings us visibly closer to shipping a game we want to be proud of. This is one of the hardest decisions I've had to make, but everyone is well compensated for every extra hour they put in. And, like in recent years, 10% of the annual profit our company generates in 2020 will be split directly among the team.

Ο κάθε ένας απο αυτούς που θα σκίζεται στη δουλειά για το πιο hyped παιχνίδι της τελευταίας 10ετιας εκτός απο το αστέρι στο βιογραφικό τους θα πάρει και ένα bonus 50 χιλιάρικα στο τέλος του χρόνου. Εγώ αν ήμουν στη θέση τους ειδικά μέσα στην πανδημία δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να δουλέψω παραπάνω στο πιο κρίσιμο σημείο ενός πρότζκετ 5-6 χρονών. Ειδικά με τέτοιο bonus στις επερχόμενες γιορτές.

Οι περισσότεροι δουλεύουν κι απο το σπίτι σήμερα άρα κλαιν μαιν στη τελική για 8 ώρες παραπάνω την εβδομάδα απο το νορμάλ 5x8=40ωρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

μαλλον δεν εχουν γραψει κωδικα ποτε και δε ξερουν ποσο κουρασικο και τι stress προκαλει

skyscraper1.jpg

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Eγω δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν καποιοι που τους υπερασπιζονται, μαλλον δεν εχουν γραψει κωδικα ποτε και δε ξερουν ποσο κουρασικο και τι stress προκαλει

Δεν ξέρω που δουλεύεις και αν δουλεύεις αλλά θα τύχει παρά πολλές φορές που θα χρειαστεί να δουλέψεις και Σάββατο . Και μιλάμε για 6 βδομαδες τις οποίες μέρες θα τις πληρωθούν με μεγαλύτερους μισθούς . Άσχετα φυσικά το 10% που θα μοιραστούν . 
H naughty dog δεν έχει καμία σχέση, το crunch ήταν για μήνες , ήταν στην Αμερική που εκεί είναι πολύ πιο πάνω από 8ωρο και τις πιο πολλές φορές δεν πληρώνονται κιόλας. 
Οι πιο πολλοί στην cdpr δουλεύουν από το σπίτι τους επίσης . Για πες μου ποσό κουραστικό είναι ...

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 6

3 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Δεν ξέρω που δουλεύεις και αν δουλεύεις αλλά θα τύχει παρά πολλές φορές που θα χρειαστεί να δουλέψεις και Σάββατο . Και μιλάμε για 6 βδομαδες τις οποίες μέρες θα τις πληρωθούν με μεγαλύτερους μισθούς . Άσχετα φυσικά το 10% που θα μοιραστούν . 
H naughty dog δεν έχει καμία σχέση, το crunch ήταν για μήνες , ήταν στην Αμερική που εκεί είναι πολύ πιο πάνω από 8ωρο και τις πιο πολλές φορές δεν πληρώνονται κιόλας. 
Οι πιο πολλοί στην cdpr δουλεύουν από το σπίτι τους επίσης . Για πες μου ποσό κουραστικό είναι ...

μονο που τους υπερασπιζεσαι δε θα κατσω να σου απαντησω, αυτο που κανουν ειναι unethical παει και τελειωσε

• Like 1

Μόλις τώρα, najinblue3 είπε

μονο που τους υπερασπιζεσαι δε θα κατσω να σου απαντησω, αυτο που κανουν ειναι unethical παει και τελειωσε

Μην αγοράσεις τότε το επόμενο smartphone , μην ξαναφάς σε εστιατόρια και μην αγοράσεις το νέο ps5 γιατί σε όλα τα παραπάνω και σε άλλο ένα εκατομμύριο περιπτώσεις συμβαίνει το ίδιο , κόσμος αναγκάζεται κάποιες φορές να δουλέψει παραπάνω . 
κανεναν δεν υπέρασπιζομαι απλά είμαι ρεαλιστής και ξέρω πως λειτουργεί ο κόσμος . 

• Like 1

3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

To θέμα είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που η CDPR δίνει τέτοια δικαιώματα. Αποδεικνύεται όμως για μια ακόμα φορά ότι αν δώσεις κάτι που θέλει ο κόσμος δεν πρόκειται κανείς να σε κράξει ακόμα και αν το παράγεις χρησιμοποιώντας την εργασία απλήρωτων τυφλών μωρών.

• Like 3

2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Μην αγοράσεις τότε το επόμενο smartphone , μην ξαναφάς σε εστιατόρια και μην αγοράσεις το νέο ps5 γιατί σε όλα τα παραπάνω και σε άλλο ένα εκατομμύριο περιπτώσεις συμβαίνει το ίδιο , κόσμος αναγκάζεται κάποιες φορές να δουλέψει παραπάνω . 
κανεναν δεν υπέρασπιζομαι απλά είμαι ρεαλιστής και ξέρω πως λειτουργεί ο κόσμος . 

Ξερεις γτ τσατιστηκα να σου πω την αληθεια, γτ ολοι τους θεωρουν τους αγιους και οτι κανουν εχουν λογο, ενω αλλες εταιρειες θα τρωγανε απιστευτο κραξιμο και οχι μονο. Φαντασου τωρα την ΕΑ να το κανει αυτο, τι θα γραφοταν στα social media, απο "δημοσιογραφους" τυπου kotaku κτλπ οπως γραψανε και για την naughty dog.

Στην ερωτηση σου που δουλευω αν δουλευω, ειμαι προγραμματιστης και δουλευω στην Σουηδια. Ναι εχει τυχει να κατσω πολλες παραπανω ωρες απο τις 40. Επισης δουλευω απο το σπιτι απο τα μεσα Μαρτιου, κατι που το θεωρω προσωπικα παρα πολυ κακο για πολλους λογους αλλα κυριως γτ ειμαι μακρια απο συναδελφους και πολλες φορες δε βγαινει ακρη μεσα απο zoom κτλπ. Το προβλημα μου δεν ειναι οτι θα υπαρξει crunch, γτ κακα τα ψεματα ολοι το περναμε πριν ενα μεγαλο project. 

Το προβλημα μου ειναι οτι αυτοι λεγανε οτι δε θα το κανανε ποτε, και επισης οτι επeιδη το community τους θεωρει κατι διαφορετικο απο τους υπολοιπους και τους εχουν αγιοποιησει, θα περασει απαρατηρητο, ενω σε αλλες περιπτωσεις οπως εγραψα θα γινοταν μακελειο

• Like 4

Χριστός κι Απόστολος. Πού ζείτε, παιδιά;

Στον ιδιωτικό τομέα -προφανώς όχι πάντα- δεν υπάρχουν ωράρια. Αν χρειαστεί, θα δουλέψεις και ΣΚ, και αργίες, και επιπλέον ώρες (πλέον, δηλαδή, του καθιερωμένου οκτάωρου).

Αν πρέπει να βγει η δουλειά, τι θα κάνεις; Εννοείται πως αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει επί μονίμου βάσεως. Αυτονόητο, επίσης, πως θα πρέπει να ανταμείβεσαι αναλόγως, καθώς δουλεύεις παραπάνω.

Δεν μιλάμε για συνθήκες γαλέρας, δεν μιλάμε για απλήρωτα τυφλά μωρά (καταδικαστέο, όπου συμβαίνει, αλλά δεν νομίζω η cd project red να βάζει μωρά να δουλεύουν στα project της).

Βρίσκω απολύτως λογική την πρακτική αυτή, καθώς επίκειται το launch του cyberpunk.

• Like 9
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...