Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι αίσχος κάτι τελείως προαιρετικό. Δυο φορες έχω παίξει το game, σε όλα ποτε δεν πήγα.

Από εκεί και πέρα δεν συμφωνώ σε μικρότερο main campaign γιατί μερικοί δεν τελειωσαν το καλύτερο RPG που έχει βγει ever. Συμφωνώ ότι Novigrad έκανε μια κοιλια, που απλά θα λυνόταν με μερικά quests να σε στέλναν έξω από την πόλη για λίγο. Μην παραπονιόμαστε για παραπάνω επιλογές, ας υπάρχουν, καλο είναι, κακό δεν είναι.

Επίσης ποιος είπε για fetch quests?! Fuck fetch quests, οποιος θέλει τέτοια παίζει AC και fetching μέχρι να γεράσει.

"I paid for the whole game so I'll play the whole game.." :P

+1 στα υπόλοιπα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

17 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι αίσχος κάτι τελείως προαιρετικό. Δυο φορες έχω παίξει το game, σε όλα ποτε δεν πήγα.

Από εκεί και πέρα δεν συμφωνώ σε μικρότερο main campaign γιατί μερικοί δεν τελειωσαν το καλύτερο RPG που έχει βγει ever. Συμφωνώ ότι Novigrad έκανε μια κοιλια, που απλά θα λυνόταν με μερικά quests να σε στέλναν έξω από την πόλη για λίγο. Μην παραπονιόμαστε για παραπάνω επιλογές, ας υπάρχουν, καλο είναι, κακό δεν είναι.

Επίσης ποιος είπε για fetch quests?! Fuck fetch quests, οποιος θέλει τέτοια παίζει AC και fetching μέχρι να γεράσει.

Ναί μεν προαιρετικό, αλλά δεν παύει να υφίσταται μέσα στο game. Για κάποιον που θέλει ή έχει τον ψυχαναγκασμό να εξερευνήσει καθή πτυχή του παιχνιδιού είναι κουραστικό και κακοσχεδιασμένο. Ενα απο τα πολλά ψεγάδια του open-world στοιχείου που θέλαν να εφαρμόσουν και εφάρμοσαν στο W3. Simple as that. Ένας απο τους λόγους που απέφυγα διά ροπάλου το AC Oddysey, ασχέτως αν το αγόρασα...

• Like 1

5 λεπτά πριν, fr4ntic είπε

Ναί μεν προαιρετικό, αλλά δεν παύει να υφίσταται μέσα στο game. Για κάποιον που θέλει ή έχει τον ψυχαναγκασμό να εξερευνήσει καθή πτυχή του παιχνιδιού είναι κουραστικό και κακοσχεδιασμένο. Ενα απο τα πολλά ψεγάδια του open-world στοιχείου που θέλαν να εφαρμόσουν και εφάρμοσαν στο W3. Simple as that. Ένας απο τους λόγους που απέφυγα διά ροπάλου το AC Oddysey, ασχέτως αν το αγόρασα...

Well fair enough από αυτή την μεριά, αλλα ο ψυχαναγκασμός του 100% δεν μου ακουγόταν ποτε healthy, και tbh νομίζω χαλάει το overall experience. Προσωπικά παω μονο σε εκείνα που περνάω έτσι κι αλλιώς για quests.

• Like 1

• Moderators

Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Να έχουν μπει πάρα πολλά στην αρχική περιοχή και μετά πολύ διάσπαρτα. (βλέπετε Dragon Age: Inquisition και "PSA: Please get out of the Hinterlands!")

15 hours ago, fr4ntic said:

Ο ψυχαναγκασμός λύνεται με αγωγή φίλε μου. Σε όποιον υφίσταται. Εφόσον θέλει ντε και καλά να κάνει κάτι που δεν του αρέσει μόνο και μόνο για το 100%, υπάρχουν φάρμακα αλλά μπορεί να ξεκινήσει με ψυχολόγο για αρχή, δεν είναι κακό (μάλλον απαραίτητο!).

• Sad 1

1 ώρα πριν, seithan είπε

Ο ψυχαναγκασμός λύνεται με αγωγή φίλε μου. Σε όποιον υφίσταται. Εφόσον θέλει ντε και καλά να κάνει κάτι που δεν του αρέσει μόνο και μόνο για το 100%, υπάρχουν φάρμακα αλλά μπορεί να ξεκινήσει με ψυχολόγο για αρχή, δεν είναι κακό (μάλλον απαραίτητο!).

Sigh

1 ώρα πριν, Alastor192 είπε

Αξιζει να μπειτε στο twitter του παιχνιδιου και να χαζεψετε τα screenshots, απλα πανεμορφο 

https://twitter.com/cyberpunkgame

Εδώ υπάρχουν πολλές official και από τα trailer σε 8κ . Πραγματικά τρομερές . 
https://www.netrunner2077.net/

• Like 4

5 ώρες πριν, fr4ntic είπε

Judy 🤤
Αν και έχουν ξαναδείξει πλάνα απο το συγκεκριμένο σημείο, είναι κομματάκι spoiler το footage..

Και έλεγα ότι δεν μου αρέσουν οι γυναίκες με ξυρισμένο κεφάλι. Θα μας κάνει μεγάλη ζημιά το το Cyberpunk.😪😁

29 λεπτά πριν, psof είπε

Και έλεγα ότι δεν μου αρέσουν οι γυναίκες με ξυρισμένο κεφάλι. Θα μας κάνει μεγάλη ζημιά το το Cyberpunk.😪😁

μαλλον δεν εχεις δει την δουλεια της Christy Mack 😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, KilliK είπε

μαλλον δεν εχεις δει την δουλεια της Christy Mack 😋

Με περισσότερα μαλλιά και την ίδια γκαρνταρόμπα θα ήταν καλύτερη. 😁

Επεξ/σία από psof

5 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Εδώ υπάρχουν πολλές official και από τα trailer σε 8κ . Πραγματικά τρομερές . 
https://www.netrunner2077.net/

Αντίο κοινωνική ζωή όταν κυκλοφορήσει...😎

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...