Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Στον κυκλικό κόμβο της πρώτης φώτο, μας έχουν ξεκαθαρίσει ποιός έχει προτεραιότητα? Αυτός που μπαίνει ή αυτός που είναι ήδη μέσα?

Προφανώς και αυτός που έχει το μεγαλύτερο street cred. :D

3 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Ήρθε η ώρα που θα ακολουθούμε τους κανόνες στον δρόμο και δεν θα πηγαίνουμε τσίτα τα γκάζια;

Αυτά μονο στο πρώτο Mafia και άμα. :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

40 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Προφανώς και αυτός που έχει το μεγαλύτερο street cred. :D

Αυτά μονο στο πρώτο Mafia και άμα. :D

Ήρθε ξανά η ώρα του. Μόνο μην το έχουν γεμίσει με bugs όπως την ανανεωμένη και μετά ξεχασμένη από τους devs έκδοση του δεύτερου της σειράς :(

Έκανα ένα quest σήμερα στο Wild Hunt στο Blood and Wine που πρέπει να φέρεις ένα witcher gear σε έναν armorer, δεν ξέρω τι παίζει με τα υπόλοιπα, εγώ διάλεξα το manticore. Μεγάλη ταλαιπωρία, πολύ backtracking από τη μία άκρη του χάρτη στην άλλη για ένα κωλοgear. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι χάρηκα όταν ανακοίνωσαν ότι το Cyberpunk θα είναι μικρότερο από το Witcher. Δεν χρειαζόμαστε filler υλικό, αλλά κάθε quest να είναι μοναδικό και καθηλωτικό.

11 λεπτά πριν, lebron15 είπε

Έκανα ένα quest σήμερα στο Wild Hunt στο Blood and Wine που πρέπει να φέρεις ένα witcher gear σε έναν armorer, δεν ξέρω τι παίζει με τα υπόλοιπα, εγώ διάλεξα το manticore. Μεγάλη ταλαιπωρία, πολύ backtracking από τη μία άκρη του χάρτη στην άλλη για ένα κωλοgear. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι χάρηκα όταν ανακοίνωσαν ότι το Cyberpunk θα είναι μικρότερο από το Witcher. Δεν χρειαζόμαστε filler υλικό, αλλά κάθε quest να είναι μοναδικό και καθηλωτικό.

Το quest που αναφέρεις είναι optional αν δεν κάνω λάθος . Side quests θα έχει και το cyberpunk . 

• Like 2

1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε

Το quest που αναφέρεις είναι optional αν δεν κάνω λάθος . Side quests θα έχει και το cyberpunk . 

Σίγουρα, αλλά έχει και side quests που είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Έχει και άλλα σαν αυτό που δεν παλεύονται. Έφαγα μία ώρα περίπου σε αυτό το quest και σιχτίρισα, για ποιον λόγο; για να λέμε ότι το Wild Hunt έχει 200 ώρες gameplay; Καλύτερα ουσία και μικρότερη διάρκεια παρά ποσότητα, για αυτό έχω να πάιξω κάτι χρόνια παιχνίδι της Ubi.

2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Τα side quests σχεδόν πάντα έτσι είναι, κάνεις θελήματα και τον delivera..

Αυτό είναι σχετικό, θυμάμαι το A greedy god ή ένα άλλο με έναν Werewolf στα Skellige. Ωραία quest που σου μένουν και σου τραβούν το ενδιαφέρον. Άσχετο με CD Project αλλά όποιος έχει παίξει Fallout 4 δεν γίνεται να μην θυμάται το the last voyage of the uss constitution. Αντάξιο, ίσως και καλύτερο πολλών quest του main story.

20 λεπτά πριν, lebron15 είπε

Αυτό είναι σχετικό, θυμάμαι το A greedy god ή ένα άλλο με έναν Werewolf στα Skellige. Ωραία quest που σου μένουν και σου τραβούν το ενδιαφέρον. Άσχετο με CD Project αλλά όποιος έχει παίξει Fallout 4 δεν γίνεται να μην θυμάται το the last voyage of the uss constitution. Αντάξιο, ίσως και καλύτερο πολλών quest του main story.

Είπα σχεδόν..

1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

Τα side quests σχεδόν πάντα έτσι είναι, κάνεις θελήματα και τον delivera..

Το συγκεκριμένο που αναφέρει δεν είναι καν side quest έχει να κάνει με το grandmaster gear . Προφανώς όταν μιλάμε για το top armor θα χρειαστεί ώρα μέχρι να το αποκτήσεις αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να το κανείς.

1 ώρα πριν, lebron15 είπε

Σίγουρα, αλλά έχει και side quests που είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Έχει και άλλα σαν αυτό που δεν παλεύονται. Έφαγα μία ώρα περίπου σε αυτό το quest και σιχτίρισα, για ποιον λόγο; για να λέμε ότι το Wild Hunt έχει 200 ώρες gameplay; Καλύτερα ουσία και μικρότερη διάρκεια παρά ποσότητα, για αυτό έχω να πάιξω κάτι χρόνια παιχνίδι της Ubi.

• Like 4
  • Thanks 1

11 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Το συγκεκριμένο που αναφέρει δεν είναι καν side quest έχει να κάνει με το grandmaster gear . Προφανώς όταν μιλάμε για το top armor θα χρειαστεί ώρα μέχρι να το αποκτήσεις αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να το κανείς.

Αυτό ακριβώς, δεν θεωρούνται ούτε καν in-game ως side quests αλλά treasure hunts που είναι το τέταρτο και τελευταίο tier διαθέσιμων quests.

Κι αυτός ήταν ένας ακόμα λόγος που το Witcher 3 ήταν εκπληκτικό. Από το πρώτο λεπτό ήξερες πώς μπορείς να φτιάξεις την περιπέτειά σου. Ήθελες το main story, τότε ακολούθαγες μόνο το main quest. Ήθελες (και καλά θα έκανες) να μάθεις περισσότερα για το lore και τους χαρακτήρες που συναντάς, τότε κάνεις τα side quests, άνετα μερικά ήταν ανώτερα από το main campaign. Αν μετά ήθελες να κανεις lvl up και να έχεις τη δυνατότητα να πάρεις rare equipment τότε κυνήγαγες τα witcher contracts, όπου τα περισσότερα ήταν σχεδιασμένα πάνω στο κλασικό go kill and fetch μοτίβο. Τέλος τα treasure hunts σου έδιναν τη δυνατότητα να ξεκλειδώσεις unique gear αν ήθελες να ταξιδέψεις παντού για να τα βρεις. Ορισμένα από αυτά ξεκίναγαν σε lvl6 και τελειώναν μετά το lvl30.

Δεν ξέρω πολλά για την ιστορία του Cyberpunk αλλά θα μου άρεσε να ξαναδώ έναν τέτοιο μηχανισμό στα διαθέσιμα quests.

• Like 3

44 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Αυτό ακριβώς, δεν θεωρούνται ούτε καν in-game ως side quests αλλά treasure hunts που είναι το τέταρτο και τελευταίο tier διαθέσιμων quests.

Κι αυτός ήταν ένας ακόμα λόγος που το Witcher 3 ήταν εκπληκτικό. Από το πρώτο λεπτό ήξερες πώς μπορείς να φτιάξεις την περιπέτειά σου. Ήθελες το main story, τότε ακολούθαγες μόνο το main quest. Ήθελες (και καλά θα έκανες) να μάθεις περισσότερα για το lore και τους χαρακτήρες που συναντάς, τότε κάνεις τα side quests, άνετα μερικά ήταν ανώτερα από το main campaign. Αν μετά ήθελες να κανεις lvl up και να έχεις τη δυνατότητα να πάρεις rare equipment τότε κυνήγαγες τα witcher contracts, όπου τα περισσότερα ήταν σχεδιασμένα πάνω στο κλασικό go kill and fetch μοτίβο. Τέλος τα treasure hunts σου έδιναν τη δυνατότητα να ξεκλειδώσεις unique gear αν ήθελες να ταξιδέψεις παντού για να τα βρεις. Ορισμένα από αυτά ξεκίναγαν σε lvl6 και τελειώναν μετά το lvl30.

Δεν ξέρω πολλά για την ιστορία του Cyberpunk αλλά θα μου άρεσε να ξαναδώ έναν τέτοιο μηχανισμό στα διαθέσιμα quests.

Έτσι θα είναι και στο cyberpunk , αυτό που έκαναν πιο μικρό είναι το main story ώστε να το τελειώσουν οι περισσότεροι . Αν και εμένα δεν με ενόχλησε μιας και λάτρεψα τους διαλόγους στο Witcher μπορώ να πω ότι στην Novigrad έπεσε ο ρυθμός και κάποιοι μπορεί να βαρέθηκαν σε αυτό το σημείο . Αυτό θέλουν να αποφύγουν. Συνολικά πιστευω το cyberpunk θα φτάσει η θα ξεπεράσει το μέγεθος του Witcher 3 , απλά το main campaign θα είναι λίγο πιο μικρό. 

• Like 1

Το αίσχος με τα ερωτηματικά (points of interest) της Skellige να μην έχει και ας βάλουν όσα fetch side quests θέλουν... Ο φόβος και ο τρόμος του απανταχού completionist.
Προσωπικά δεν άντεξα και τα έκανα όλα με teleport 🤪

4 λεπτά πριν, fr4ntic είπε

Το αίσχος με τα ερωτηματικά (points of interest) της Skellige να μην έχει και ας βάλουν όσα fetch side quests θέλουν... Ο φόβος και ο τρόμος του απανταχού completionist.

Τα ερωτηματικά των AC δεν τα φτάνει πάντως. Εκεί που λες άντε τέλειωσα, ανακαλύπτεις καινούργια περιοχή και σκάνε μύτη καμιά 25αριά ερωτηματικά ακόμη με στρατόπεδα και θησαυρούς..

3 ώρες πριν, fr4ntic είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι αίσχος κάτι τελείως προαιρετικό. Δυο φορες έχω παίξει το game, σε όλα ποτε δεν πήγα.

Από εκεί και πέρα δεν συμφωνώ σε μικρότερο main campaign γιατί μερικοί δεν τελειωσαν το καλύτερο RPG που έχει βγει ever. Συμφωνώ ότι Novigrad έκανε μια κοιλια, που απλά θα λυνόταν με μερικά quests να σε στέλναν έξω από την πόλη για λίγο. Μην παραπονιόμαστε για παραπάνω επιλογές, ας υπάρχουν, καλο είναι, κακό δεν είναι.

Επίσης ποιος είπε για fetch quests?! Fuck fetch quests, οποιος θέλει τέτοια παίζει AC και fetching μέχρι να γεράσει.

• Like 5
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...