Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, panther_512 είπε

60 days and at least 3 months για αυτούς που ξέρουν ότι το καλό κρασί θέλει το χρόνο του να ωριμάσει.

Προσωπικά θα περιμένω τουλάχιστον 3 μήνες πρίν το αγγίξω.

Σε τέτοια παιχνίδια με πολλαπλές διαδρομές και αποτελέσματα ούτε που με νοιάζουν τα bugs. Day 1 θα παίξω ένα Corporate (evil)run σαν cyberware class. Μερικούς μήνες μετά στην bug free edition θα αρχίσω ένα Nomad (good) ranged class και όταν βγουν όλα τα Dlc θα παίξω ένα Street Kid (σχιζοφρενή) buffαρισμένο melee με ότι καλό mod κυκλοφορεί.

Επεξ/σία από psof
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Good for you. Είναι ωραίο να βλέπεις κόσμο έτσι ενθουσιασμένο. Εφόσον θα κάνεις πολλαπλά playthroughs, σίγουρα η αρχική του κατάσταση δεν θα σε επηρεάσει πολύ.

Εγώ θα προτιμήσω να περιμένω, όπως έκανα και με το Witcher 3.

Ούτως ή άλλως θέλω να δώ το performance analysis σε PC και κονσόλες για να δώ τί θα κάνω. Αν θα στήσω νέο gaming rig, για το οποίο είχα ενημερώσει τη σύζυγο και αποταμίευα από το 2017, ή αν τελικά η αγορά ενός XBOX ή PS5 είναι πιό λογική αγορά. Που δεν το πιστεύω διότι στον πυρήνα μου είμαι PC gamer.

Θα έχει πλάκα το παιχνίδι να παίζει αξιοπρεπώς στο υφιστάμενο σύστημα (3570Κ@4.4GHz, 980Ti), οπότε θα μείνουν και τα λεφτά στην άκρη.

• Like 1

16 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Good for you. Είναι ωραίο να βλέπεις κόσμο έτσι ενθουσιασμένο. Εφόσον θα κάνεις πολλαπλά playthroughs, σίγουρα η αρχική του κατάσταση δεν θα σε επηρεάσει πολύ.

Εγώ θα προτιμήσω να περιμένω, όπως έκανα και με το Witcher 3.

Ούτως ή άλλως θέλω να δώ το performance analysis σε PC και κονσόλες για να δώ τί θα κάνω. Αν θα στήσω νέο gaming rig, για το οποίο είχα ενημερώσει τη σύζυγο και αποταμίευα από το 2017, ή αν τελικά η αγορά ενός XBOX ή PS5 είναι πιό λογική αγορά. Που δεν το πιστεύω διότι στον πυρήνα μου είμαι PC gamer.

Θα έχει πλάκα το παιχνίδι να παίζει αξιοπρεπώς στο υφιστάμενο σύστημα (3570Κ@4.4GHz, 980Ti), οπότε θα μείνουν και τα λεφτά στην άκρη.

Με βάση τα requirements  που έβγαλαν θα παίζει άνετα . Ωστόσο αν θες τα πάντα ultra και το παιχνίδι σε όλο του το μεγαλείο λογικά μια αναβάθμιση την χρειάζεσαι . 

Θα δείξει. Την 980Ti την αγόρασα για το Witcher 3 τότε, για Max details 1080p/60fps.

Αν το Cyberpunk χρειαστεί new gaming rig τότε θα το φτιάξουμε.

49 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Με βάση αυτά που έχουν πει άνετα. Δε ξέρω, και το ένστικτό μου λέει ότι θα είναι σχετικά ελαφρύ εκτός και αν βάλεις RT...🙄

Τα (κονσολο)req's που βγάλαν προχτές, αναφέροντε σε 1080p αναλύσεις με low (min) & high (rec) στα settings. FPS δεν αναφέρει πουθενά, αλλά μάλλον επειδή μας πέρασαν για τίποτα φτωχομπινέδες κονσολάκιδες, λογικά 30. Γνώμη μου για όποιον έχει καβάτζα/λεφτά για αναβάθμιση και θέλει το κάτι τις παραπάνω, πάτε τουλάχιστον σε σειρα RTX 2xxx, ώστε και δύναμη να έχετε και να εκμεταλευτείτε το DLSS 2.0 ή μέτα σε next gen console.

Είπαν επίσης οτι θα βγάλουν reqs και για 4K, RTX κτλ πιο κοντά στο release. Απο κεί πιστεύω θα καταλάβουμε καλύτερα τις απαιτήσεις που έχει το παιχνίδι.

https://support.cdprojektred.com/en/cyberpunk/pc/sp-technical/issue/1556/cyberpunk-2077-system-requirements

15 ώρες πριν, panther_512 είπε

Θα έχει πλάκα το παιχνίδι να παίζει αξιοπρεπώς στο υφιστάμενο σύστημα (3570Κ@4.4GHz, 980Ti), οπότε θα μείνουν και τα λεφτά στην άκρη

Θα είναι περίεργο να μην τρέχει μια χαρά με κάποιες μάλλον ανούσιες υποχωρήσεις. Προσωπικά ποτε δεν έκανα upgrade rig/OS για game. Από εκεί και πέρα νομίζω μετά από τόσο delay το game θα είναι πολύ πιο "final" από όλα τα προηγούμενα τους games. Επίσης είπανε ότι θα στείλουν βδομάδες πριν review codes, οποτε θα ξέρουμε πάνω κάτω τι παίζει νωρίτερα. FPS στο PS ούτε με σφαίρες πάντως. :D

• Like 1

10 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Θα είναι περίεργο να μην τρέχει μια χαρά με κάποιες μάλλον ανούσιες υποχωρήσεις. Προσωπικά ποτε δεν έκανα upgrade rig/OS για game.

Θα δούμε. Γενικά έρχονται ωραία πράγματα (Νέοι Ryzen, Κάρτες γραφικών, κονσόλες) μαζί και το game, οπότε για μένα έχει νόημα να δώ το συγκεκριμένο παιχνίδι που με ενδιαφέρει τόσο πολύ, ώς ένα άτυπο benchmark, βάσει του οποίου θα καθορίσω τις επόμενες επιλογές μου.

• Like 1

9 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Θα δούμε. Γενικά έρχονται ωραία πράγματα (Νέοι Ryzen, Κάρτες γραφικών, κονσόλες) μαζί και το game, οπότε για μένα έχει νόημα να δώ το συγκεκριμένο παιχνίδι που με ενδιαφέρει τόσο πολύ, ώς ένα άτυπο benchmark, βάσει του οποίου θα καθορίσω τις επόμενες επιλογές μου.

Καλά οι νέοι Ryzen δεν θα λένε κάτι για το gaming. Αν έχεις ήδη εναν 2600 ή 3600 όπως όλος σχεδόν ο κόσμος θα είσαι καλυμμένος για αρκετά χρόνια ακόμα νομίζω.

Επίσης καλό το Ray Tracing  αλλά για μένα οι 3070 και 3080 είναι πανάκριβες  και δεν ξέρω αν θα αξίζει να ρισκάρεις με amd στα πρώτα μοντέλα τους με αυτή την τεχνολογία ακόμα κι αν βγάλουν μια gpu vfm για το μετριο budget όπως η RX 5700 που έχω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω και δεν αγχώνομαι. Με το καλό να βγεί το παιχνίδι, να βγούν οι CPUs και οι κάρτες γραφικών, να βγούν και οι κονσολίτσες και εδώ θα είμαστε να δούμε τα διάφορα performances και να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Και έχω ακόμα λίγο καιρό να αποφασίσω αν θέλω τελικά ή όχι την Collector's edition του Cyberpunk 😝

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 1

Όσο αφορά τις collectors που είχαν γίνει pre order πριν 1 χρόνο να ξέρετε ( τουλάχιστον απο console club που με πήραν ) οτι ισχύουν ακόμη , την ακύρωσα βέβαια λόγω οτι θα το πάρω το παιχνίδι στο steam

Στον κυκλικό κόμβο της πρώτης φώτο, μας έχουν ξεκαθαρίσει ποιός έχει προτεραιότητα? Αυτός που μπαίνει ή αυτός που είναι ήδη μέσα?

• Moderators
1 λεπτό πριν, panther_512 είπε

Στον κυκλικό κόμβο της πρώτης φώτο, μας έχουν ξεκαθαρίσει ποιός έχει προτεραιότητα? Αυτός που μπαίνει ή αυτός που είναι ήδη μέσα?

Ήρθε η ώρα που θα ακολουθούμε τους κανόνες στον δρόμο και δεν θα πηγαίνουμε τσίτα τα γκάζια; :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...