Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Cyberpunk-2077-Official-PC-System-Requir

Τι γλέντι είναι τούτο ρε!!!!

Ρε την πετσοκοψαν την έκδοση στο pc λέμε!!

Παμε κονσόλες μόνο ρε! 😝😝😝😝

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανέκαθεν τα games της CDPR σκελάραν σχετικά καλά ακόμα και σε min specs για 30 fps. Απλά μη περιμένετε visuals Ε3 έτσι. Υπενθυμίζω γιατί ίσως έχει ξεχαστεί το E3 2018 demo έτρεχε 1080p30 σε 8700k +1080ti. 😁

Βέβαια από τότε θα έχει πέσει το polishing (και το downgrading) του κερατά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η διαφορά απο 1080p High στα 30fps σε 1080p/1440p ultra στα +60 fps είναι τεράστια ακόμη και χωρίς Ray Tracing.

Φανταζομαι η 1060 θα κυμαίνεται γύρω στα 40-45 fps  στο high.

Επεξ/σία από psof

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Cyberpunk 2077’s story is shorter because so many people didn’t finish The Witcher 3

Say what?

“The main story run in Cyberpunk 2077 is slightly shorter than The Witcher 3,” said senior quest designer Patrick Mills during a panel with streamer CohhCarnage after today’s Night City Wire broadcast. “We got a lot of complaints about the Witcher 3’s main story just being too long, and looking at the metrics you see tremendous numbers of people played through that game really far, but never made it to the end.”

Shorter doesn’t mean simpler, however. We’ve already learned that CD Projekt Red has a “much, much deeper” role-playing system than was found in The Witcher 3, and that post-launch it plans to release more DLC expansion content than The Witcher 3 saw with its two sizable add-ons.

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Confused 1

39 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Cyberpunk 2077’s story is shorter because so many people didn’t finish The Witcher 3

Say what?

“The main story run in Cyberpunk 2077 is slightly shorter than The Witcher 3,” said senior quest designer Patrick Mills during a panel with streamer CohhCarnage after today’s Night City Wire broadcast. “We got a lot of complaints about the Witcher 3’s main story just being too long, and looking at the metrics you see tremendous numbers of people played through that game really far, but never made it to the end.”

Shorter doesn’t mean simpler, however. We’ve already learned that CD Projekt Red has a “much, much deeper” role-playing system than was found in The Witcher 3, and that post-launch it plans to release more DLC expansion content than The Witcher 3 saw with its two sizable add-ons.

Aν δεν μιλάμε για κόσμο που το πήρε λόγω του hype και διαπίστωσε ότι δεν του ταιριάζει και τελικά το άφησε, να βρούμε τους υπόλοιπους και να καθαρίσει λίγο ο πλανήτης!

• Like 7

42 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Say what?

Μια χαρά λογικό το βρίσκω, και μη ξεχνάμε οτι το replay value θα είναι μεγαλύτερο σε σχέση με του witcher. Με 3 διαφορετικά paths, το skill tree ακούγετε πώς θα είναι τεράστιο (πληθώρα builds), επιλογές μέσα στο game, διαφορετικά endings κτλ. Οπότε ναι με τα χίλια στο μικρότερης διάρκειας story ωστέ να μην καρβουνιάσουμε. Έχουν κάνει, αποτι φαίνετε, πολύ σωστές επιλογές στο σχεδιασμό του παιχνιδιού και λογικά θα κρατήσει κόσμο για αρκετό καιρό, βάλε και DLCs/Expansions στην εξίσωση..

Εγώ δε βλέπω τίποτα ιδιαίτερο, το hype έχει πεθάνει και έχουν βάλει κάτι youtubers ινφλουενσερς δεν ξέρω πως λέγονται, για να το σπρώξουν λίγο. 

• Like 1
  • Confused 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, valkon είπε

Εγώ δε βλέπω τίποτα ιδιαίτερο, το hype έχει πεθάνει και έχουν βάλει κάτι youtubers ινφλουενσερς δεν ξέρω πως λέγονται, για να το σπρώξουν λίγο. 

Όντως κι εγώ ήδη το βαρέθηκα. Προτιμώ να παίξω το remake του Demon Souls με 580 ευρώ ή το dlc του Spiderman με έξτρα 60 ευρώ ή καλύτερα το AC Odyssey Vikings edition. Άπειρες καλύτερες προτάσεις μέχρι το τέλος του 2020. Αν δεν υπήρχαν οι ινφλουενσερς μη σου πω θα το γυρνούσα και στο σκακι.

Επεξ/σία από psof

Δεν εχει αδικο παντως.

Με βαση το Steam μολις το 25%(κοινως 1 στους 4)εχει καταφερει να τελειωσει το παιχνιδι σε οποιαδηποτε δυσκολια(ακομα και easy)μετα απο 5.5χρονια κυκλοφοριας...

https://steamcommunity.com/stats/292030/achievements

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν εχει αδικο παντως.

Με βαση το Steam μολις το 25%(κοινως 1 στους 4)εχει καταφερει να τελειωσει το παιχνιδι σε οποιαδηποτε δυσκολια(ακομα και easy)μετα απο 5.5χρονια κυκλοφοριας...

https://steamcommunity.com/stats/292030/achievements

Καλά πολλοί  το έχουν αγοράσει πολλές φορές γιαυτο. Εγώ το έχω πάρει και στο ps4 αλλά δεν το έχω τερματίσει. Φαντάζομαι ένα ποσοστό έχει κάνει το ίδιο. 
Αλλα σίγουρα πολλοί  το πήρανε λόγω των διακρίσεων που έχει πάρει , casual κοινό κυρίως που ασχολείται μόνο με κανα fifa και nba και προφανώς όταν το έπαιξαν κατάλαβαν πως δεν είναι γι αυτούς . 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 2

Και παλι δεν αλλαζει το γεγονος οτι το ποσοστο που εχει ολοκληρωθει το παιχνιδι μετα απο τοσο καιρο ειναι μικρο. Αναλογα ποσοστα βλεπουμε και σε αλλα παιχνιδια με μεγαλη διαρκεια.

Και μιλαμε για την πλατφορμα του PC και το steam στο οποιο ειναι διαθεσιμα και τα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας.

Να και το Witcher 2 που ειναι μικροτερο σε διαρκεια https://steamcommunity.com/stats/TheWitcher2/achievements

Μετα απο ποσα χρονια και μολις το 22% το εχει τελειωσει.

1 ώρα πριν, valkon είπε

Συμφωνω απολυτα

Τους εκτιμω σαν εταιρια αλλα κουρασαν πολυ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...