p4n0s86 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Λέτε να τον βάλουν στο game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 δεν ειχε περασει και απο την CDPR για να δει την engine τους, οταν ηταν να φτιαξει το DS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delijohn Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Καλή τιμούλα νομίζω, δεν ξέρω αν έχει υπάρξει καλύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Indeed, αλλά με τις αναβολές το σκέφτεται κάποιος πριν τα δώσει για τόσο καιρό πριν. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Πόσο την περιμένουμε την τιμή - στην καλύτερη -, την μέρα του launch; Δεν νομίζω να πέσει κάτω από τα 40€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 δεν αντεξα , εσπασα την δεσμευση μου να μην κανω pre-orders... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Στις 28/7/2020 στις 2:33 ΠΜ, Delijohn είπε Καλή τιμούλα νομίζω, δεν ξέρω αν έχει υπάρξει καλύτερη. Για gog καλή είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 ποια εκδοση εχει ολα τα dlc που θα βγαλουν στο μελλον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 32 - 33 daily deals νομίζω . Αλλα δε αγοράζω preorders . Super duper deluxe εiχε στο site τους - τώρα λέει sold out Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ξεκιναει σε 20 λεπτα. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2020 από noFEARgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Προσωπικά δεν καταλαβαίνω την τρέλα με τα visuals αυτού του παιχνιδιού. Αν βγάλεις το RT, όπως δηλαδή θα το παίξει το 99% του κόσμου, δεν το βλέπω ανώτερο του RDR2. Δεν λέω ότι δεν είναι καλό φυσικά, αλλά δεν είναι και τόσο παραπάνω απ' ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής στα games.. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν γινεται να ξερω πως θα ειναι το gun play αν δεν το παιξω ο ιδιος αλλα τοσο το design στα οπλα αλλα οσο και η χρηση τους ειναι απο τα πιο ιδιαιτερα και ευφάνταστα που εχουμε δει σε video game. Ακομα ενας λογος που το first person perspective ηταν η σωστη επιλογη για τον συγκεκριμενο τιτλο. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2020 από noFEARgr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Ενταξει νομιζω οτι πανε να φτιαξουν κατι απιστευτα ιδιαιτερο.. Και θα εχει το καλυτερο soundtrack εβερ ... ανεβαζουν παλι το hype μετα απο αυτα που εδειξαν... δειχνει απλα να εχει πεσει απιστευτη δουλεια σε ολους τους τομεις με απειρες λεπτομερειες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Το melee συνεχίζει να μου φαίνεται ολίγον...spammy πάντως. Δεν πρόσεξα κάποια διαφορά με το προηγούμενο που μας είχαν δείξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα