Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μέχρι να κυκλοφορήσει τελικά, όσα καταστήματα είχαν δεχθεί προπαραγγελίες για κολλέκτορα θα έχουν βάλει λουκέτο...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Aν ηταν αλλη εταιρια θα το ειχαν βγαλει τωρα τον Απριλη. 

Το εχουν μοιρασει σε qa testers ισως μαθουμε καποια πληροφορια τις επομενες βδομαδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρόλαβα και τσίμπησα από το γερμανικό site της microsoft το special edition controller, η χαζομάρα είναι οτι έχασα την ευκαιρία για να αποκτήσω την συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού, αν κάποιος έχει παραγγείλει 2 τεμάχια πχ λόγο Ελληνικής πραγματικότητας σε preorders (πχ βάζουμε παραγγελία από δυο καταστήματα να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο οτι δεν θα μας ακυρώσουν) ή δεν την χρειάζεται ας επικοινωνήσει μαζί μου για να την πάρω εγώ. :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dev1l είπε

αν κάποιος έχει παραγγείλει 2 τεμάχια πχ λόγο Ελληνικής πραγματικότητας σε preorders (πχ βάζουμε παραγγελία από δυο καταστήματα να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο οτι δεν θα μας ακυρώσουν) ή δεν την χρειάζεται ας επικοινωνήσει μαζί μου για να την πάρω εγώ. :)

Καλυτερα να ρωτησεις οταν κυκλοφορησει το παιχνιδι.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Καλυτερα να ρωτησεις οταν κυκλοφορησει το παιχνιδι.

Θα ρωτήσω και τότε... 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Dev1l είπε

βάζουμε παραγγελία από δυο καταστήματα να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο οτι δεν θα μας ακυρώσουν

Όσοι έχουμε pre-order από το γνωστό εφτάρι βιντεοκλάμπ/μαγαζί, παίζει όχι απλά να μας ακυρώσουν, αλλά και να μην το μάθουμε ποτέ! 😅

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kosmsamo είπε

Όσοι έχουμε pre-order από το γνωστό εφτάρι βιντεοκλάμπ/μαγαζί, παίζει όχι απλά να μας ακυρώσουν, αλλά και να μην το μάθουμε ποτέ! 😅

λεμε άμα κάτσει...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...