Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jessejames είπε

Ισως η χειρότερη ποιότητα βίντεο που έχω δει εν έτη 2019 αλλά το αγαλματίδιο είναι πολύ ωράιο.

Θα ήθελα λίγο λίγοτερη πλαστικούρα βέβαια στις φιγούρες (όχι πώς έχω τα λεφτά να το αγοράσω βέβαια)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kti23 είπε

Ισως η χειρότερη ποιότητα βίντεο που έχω δει εν έτη 2019 αλλά το αγαλματίδιο είναι πολύ ωράιο.

Θα ήθελα λίγο λίγοτερη πλαστικούρα βέβαια στις φιγούρες (όχι πώς έχω τα λεφτά να το αγοράσω βέβαια)

Ειναι το μοναδικό unboxing βίντεο που υπάρχει,τα αλλα βίντεο που κυκλοφορούν εχουν λήψεις του αγάλματος απο συγκεκριμένες γωνιες.Κακή ποιότητα βέβαια αλλά βγαίνει συμπέρασμα.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Ελπίζω το τελικό προιόν να είναι καλύτερο από αυτό που είδα γιατί τα γραφικά........μέτρια

Dude είναι compressed το video σε περίπτωση που δεν το ξέρεις. 15 λεπτά raw αρχείο θα ήταν πολλά περισσότερα GB. ;)

Δημοσ.

Δεν περίμενα να δω crystal clear γραφικά, απλά η χρωματική παλέτα και το περιβάλλον δείχνουν φτωχά στα μάτια μου τουλάχιστον.

• Like 1
Δημοσ.
18 hours ago, Coppermine said:

Δεν περίμενα να δω crystal clear γραφικά, απλά η χρωματική παλέτα και το περιβάλλον δείχνουν φτωχά στα μάτια μου τουλάχιστον.

Ας είναι καλό το Gameplay, γιατί ήδη τα γραφικά με RTX προβλέπονται ασήκωτα ΟΎΤΩΣ Ή ΆΛΛΩΣ. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...