KilliK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) δεν πειραζει. ειμαι σιγουρος πολλοι θα γουσταρουν να παιζουν και να δεθουν με τον V χαρακτηρα τους στο Cyberpunk, και ας μην ειναι ο Geralt. γιατι πριν ερθει ο Geralt, η ιδεα να δενεσαι με τους χαρακτηρες σου, ηταν αγνωστη στα videogames. αχα. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, liakinen είπε Μία χαρά είναι το σπανακόρυζο ειδικά αν ασχολείσαι με αθλητισμό και υγιεινή ζωή. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από ilos 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε How dare u CDPROJECTRED assume that i want to start the game as a male or female character? Έχουμε φτάσει σε επικά επίπεδα SJW βαρεμάρας.😎 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 παντως η θηλυκια V ειναι thicc. μμμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Ισχύει ότι και στα Saints Row είχε mix and match, αλλά εκεί ήταν γενικά πιο "ό,τι νά 'ναι" το setting και μιας και δεν ήταν ΑΑΑ game, δεν μας το έχωναν και στην μούρη σε άρθρα/συνεντεύξεις (απ' όσο θυμάμαι τουλάχιστον). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Ισχύει ότι και στα Saints Row είχε mix and match, αλλά εκεί ήταν γενικά πιο "ό,τι νά 'ναι" το setting και μιας και δεν ήταν ΑΑΑ game, δεν μας το έχωναν και στην μούρη σε άρθρα/συνεντεύξεις (απ' όσο θυμάμαι τουλάχιστον). Λογικά μιλάμε για άτομα που έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο, καθόλου σοβαρά προβλήματα και η μαμά ακόμα τους πλένει τα ρούχα. Από εκεί και πέρα όσες περισσότερες επιλογές τόσο καλύτερα. Προσωπικά άμα υπάρχει pre-made char με αυτόν παίζω so no fuck was given. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, ilos είπε η ειρωνια ειναι οτι το σπανακι εχει μηδεν θρεπτικη αξια. 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Προσωπικά άμα υπάρχει pre-made char με αυτόν παίζω so no fuck was given. Μου θύμησες Mass Effect. Μία ολόκληρη μέρα να παίζω με το character creation menu για να φτιάξω έναν Shepard όπως τον ήθελα εγώ. Τελικά κατέληξα στον default character, τσατισμένος με τον εαυτό μου για το χρόνο που έχασα. Νομίζω κάτι τέτοιο θα παιχτεί και εδώ. 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 15 minutes ago, panther_512 said: Μου θύμησες Mass Effect. Μία ολόκληρη μέρα να παίζω με το character creation menu για να φτιάξω έναν Shepard όπως τον ήθελα εγώ. Τελικά κατέληξα στον default character, τσατισμένος με τον εαυτό μου για το χρόνο που έχασα. Νομίζω κάτι τέτοιο θα παιχτεί και εδώ. 😄 Ugly Shepard is disappoint... Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetalPrime Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, panther_512 είπε Μου θύμησες Mass Effect. Μία ολόκληρη μέρα να παίζω με το character creation menu για να φτιάξω έναν Shepard όπως τον ήθελα εγώ. Τελικά κατέληξα στον default character, τσατισμένος με τον εαυτό μου για το χρόνο που έχασα. Νομίζω κάτι τέτοιο θα παιχτεί και εδώ. 😄 για το Mass Effect (και νομίζω και για τα Dragon Age) είχαν βγει μικρά τουτοριαλάκια για να φτιάξεις ήρωα που να προσομοιάζει κάποιον ηθοποιό. Διόλου απίθανο να δούμε κάτι τέτοιο και για το Cyberpunk. Βέβαια κατέληγα να πηγαίνω με τον premade Shepard, καθότι δεν τα πήγαινα καλά με τους συγκεκριμένους character generators και δεν γίνεται να σώζεις το σύμπαν από διαγαλαξιακές απειλές και να μοιάζεις λες και έχεις πάθει 28 μικρά εγκεφαλικά, είναι κάπως ξενέρωτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 18 minutes ago, MetalPrime said: για το Mass Effect (και νομίζω και για τα Dragon Age) είχαν βγει μικρά τουτοριαλάκια για να φτιάξεις ήρωα που να προσομοιάζει κάποιον ηθοποιό. Διόλου απίθανο να δούμε κάτι τέτοιο και για το Cyberpunk. Μα αφού υπάρχει ήδη Keanu Reeves στο παιχνίδι, τι να τα κάνω τα tutorials αν είναι απλά να κάνω αντιγραφή; Όσο για τα εγκεφαλικά, συμφωνώ - 28 μικρά είναι ξενέρωτο, αν ο ήρωας δεν μοιάζει λες και πέρασαν απο τα μούτρα του/της δύο Παγκόσμιοι πόλεμοι, καμιά δεκαριά βαριές ασθένειες και ένα ολόκληρο γήπεδο οπαδών μετά απο ήττα στον τελικό απλά δεν λέει... (for the record, η απόλαυση σε οποιοδήποτε "σοβαρό" παιχνίδι επιτρέπει customization είναι να βλέπεις πως αντιδρούν οι NPC στο τερατούργημα του παίκτη λες και δεν τρέχει τίποτα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Greygore είπε (for the record, η απόλαυση σε οποιοδήποτε "σοβαρό" παιχνίδι επιτρέπει customization είναι να βλέπεις πως αντιδρούν οι NPC στο τερατούργημα του παίκτη λες και δεν τρέχει τίποτα) What do you mean? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε What do you mean? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα