Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 ώρες πριν, KilliK είπε

World of Warcraft με τον Warlock μου.

Ουδέν κομμεντ και ομι τζι που λεν και τα πιτσιρίκια. Επίσης πονάει το κεφάλι μου που λεν και τα Παόκια 🤕

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα sex scenes τον μάραναν τον άλλο. Κάτσε δες μια τσόντα στην τελική μιας και για γκόμενά κάτι τέτοιους δεν τους κόβω. 

Στα του παιχνιδιού το μόνο πρώτο πρόσωπο κάπου με χαλάει σαν πρώτη εντύπωση. 

Επεξ/σία από liakinen
  • Like 2

ειπαμε, θα παιζει ο καθενας τον χαρακτηρα  που θελει και θα ζει μεχρι και την φαντασιωση του. γιαυτο και οι ερωτησεις περι σεξ δεν ειναι περιεργε, οπως εξηγηση και πιο πανω, το Cyberpunk δεν θα εχει να ζηλεψει σε τιποτα απο το Witcher, οσο αφορα το δεσιμο με τον κυριο χαρακτηρα σου, αν η CDPR πετυχει το Immersion του παιχνιδιου.

32 λεπτά πριν, liakinen είπε

Ουδέν κομμεντ και ομι τζι που λεν και τα πιτσιρίκια. Επίσης πονάει το κεφάλι μου που λεν και τα Παόκια 🤕

ναι συγνωμη που δεν ειμαστε ολοι σαν τον Henry Cavill. αλλα παραμενει η απαντηση μου προς την ερωτηση σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν βρίσκω λόγο να υπάρχει third person σε όχι pre-rendered cutscenes σε fpp game. Στα οχήματα είναι standard όπως και μέσα στο menu. Προσωπικά άμα έχει shooting πάντα fpp και το Dying Light και Dishonored απέδειξαν ότι και το melee άμα το κανεις καλά είναι καλύτερα σε fpp.

Όλα τα υπόλοιπα που έχω διαβάσει μου παίρναν αδιάφορα, το game φαίνεται να έχει απίστευτα βαθύ gameplay. Ακόμα και τόσο καλο να μην είναι, σχεδόν σίγουρα θα είναι καλύτερο από ότι ήδη υπάρχει στο είδος του.

Το W3 τέλειο δεν ήταν αλλα για πάνε παίξε άλλο tpp epic rpg μετά από αυτό, δύσκολα.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 6

θυμηστε μου λιγο για πιο λογο υπαρχει detailed character creation center αφου το μοναδικο σημειο στο οποιο θα δεις τον χαρακτηρα που φτιαχνεις ειναι στο character creation center?

• Like 1

Με τόσο "βαρύ" customization και char. creation που λογικά θα έχει το παιχνίδι, θα φύγει λίγο άπατο αν είμαστε μονίμος σε first person. Όπως φαίνεται για να δεις τον char σου θα χρειάζεται να μπαίνεις στο μενού, να ψάχνεις για καθρέφτες ή να μπαίνεις third person στα οχήματα.

Θέλω να πιστεύω πώς υπάρχει καλός λόγος αν ισχύει αυτή η απόφαση και όχι μπούρδες του στύλ να προλάβουν τα deadlines και "κοψίματα" λόγω κονσολών. Και σκέφτομαι πως το κάνανε γιατί ακόμα και στα υποτιθέμενα cutscenes δεν θα χάνεις τον έλεγχο και θα βλέπεις ένα animation αλλά θα είναι seamless και δυναμικά όπου θα παίρνεις αποφάσεις (βλ. 48min demo ). Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως δεν μασάνε στο να παίρνουν "χοντρές" αποφάσεις ανεξαρτήτως του τι ζητάει το fanbase, που προσωπικά μ'αρέσει και δείχνει χαρακτήρα αρκεί αυτές να δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στο πως έχουν οραματιστεί το παιχνίδι και όχι μπούρδες που προανέφερα.

13 ώρες πριν, KilliK είπε

ναι συγνωμη που δεν ειμαστε ολοι σαν τον Henry Cavill. αλλα παραμενει η απαντηση μου προς την ερωτηση σου.

Για να γίνω κατανοητός γιατί είναι μεσημέρι και έχω φάει και σπανακόρυζο. Έχω την εντύπωση ότι σε μπερδεύει η λέξη ταυτίζομαι (ίσως δεν είναι και η κατάλληλη) και το δέσιμο με τον χαρακτήρα. Ξέρεις εμάς που μας άρεσε το σενάριο, η ιστορία, οι σύντροφοι στο ταξίδι του Geralt δεν σημαίνει ότι στην κανονική μας ζωή έχουμε μακριά άσπρα μαλλιά πιασμένα κότσο και κυκλοφορούμε με σπαθιά στην πλάτη. Χαρακτήρας ηλεκτρονικού παιχνιδιού είναι. 

Όταν παίζω ένα παιχνίδι προσωπικά μιλώντας και φτιάχνω έναν χαρακτήρα δεν πιστεύω ότι είμαι ο συγκεκριμένος. 38 χρονών μουλάρι είμαι όχι 11. 

Αυτά τα ολίγα γιατί διάβασα το σχόλιο σου περί Cavill και το προηγούμενο με τον Warlock (σου) και πραγματικά ανησύχησα μετά από χρόνια για την επίδραση του Gaming  στην νεολαία. 

Πραγματικό immersion έχεις μόνο με FPP πάντως. Και αφού στα οχήματα είναι TPP, κανένα πρόβλημα γιατί εκεί όντως θα ήταν σπαστικό το FPP.

14 ώρες πριν, fr4ntic είπε

Και επίσημα μόνο first person το παιχνίδι. Εξαίρεση ίσως στα οχήματα. Cutscenes και gameplay μονο πρώτο.

Θα ψάχνουμε καθρέφτες να δούμε πως δείχνουμε.

image.png.19f1c1d91d1015e390a26f5ca4e2d22b.png

Κλασικός τύπος που το πάει μέσω Τριπόλεως.😎

2 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

θυμηστε μου λιγο για πιο λογο υπαρχει detailed character creation center αφου το μοναδικο σημειο στο οποιο θα δεις τον χαρακτηρα που φτιαχνεις ειναι στο character creation center?

Ο λόγος είναι για να μάθεις να διαβάζεις σωστά και να μην καταλήγεις σε δικά σου συμπεράσματα. ;)

Επίσης όσοι έχετε θέμα με το fpp get over it, δεν πρόκειται να αλλάξει τζάμπα αναλώνεστε, οι τύποι θέλουν immersion και σωστό immersion μονο σε fpp έχεις. ;)

• Like 2

38 λεπτά πριν, liakinen είπε

Για να γίνω κατανοητός γιατί είναι μεσημέρι και έχω φάει και σπανακόρυζο. Έχω την εντύπωση ότι σε μπερδεύει η λέξη ταυτίζομαι (ίσως δεν είναι και η κατάλληλη) και το δέσιμο με τον χαρακτήρα. Ξέρεις εμάς που μας άρεσε το σενάριο, η ιστορία, οι σύντροφοι στο ταξίδι του Geralt δεν σημαίνει ότι στην κανονική μας ζωή έχουμε μακριά άσπρα μαλλιά πιασμένα κότσο και κυκλοφορούμε με σπαθιά στην πλάτη. Χαρακτήρας ηλεκτρονικού παιχνιδιού είναι. 

Όταν παίζω ένα παιχνίδι προσωπικά μιλώντας και φτιάχνω έναν χαρακτήρα δεν πιστεύω ότι είμαι ο συγκεκριμένος. 38 χρονών μουλάρι είμαι όχι 11. 

Αυτά τα ολίγα γιατί διάβασα το σχόλιο σου περί Cavill και το προηγούμενο με τον Warlock (σου) και πραγματικά ανησύχησα μετά από χρόνια για την επίδραση του Gaming  στην νεολαία. 

pardon? απο ποτε το immersion σημαινει οτι πιστευεις οτι εισαι ο χαρακτηρας σου ΙRL? εχεις παει στο τελειως αλλο ακρο, και δεν ειναι αυτο που συζηταμε εδω.

ξαναπαντα οταν εχεις χωνεψει το σπανακορυζο.

Το ότι και εμενα με ενοχλεί ολίγον το first person αλλά δεν επικεντρώνομαι εκεί και το game θα το λιώσω,σας επηρεάζω καθόλου στο να αλλάξετε τη στάση σας;

Γιατί το να συζητάμε περί customization και αν θα ψάχνω καθρέπτη το θεωρώ υπερβολικό..περί απατου που αναφέρθηκε πιο πανω.

1 ώρα πριν, KilliK είπε

pardon? απο ποτε το immersion σημαινει οτι πιστευεις οτι εισαι ο χαρακτηρας σου ΙRL? εχεις παει στο τελειως αλλο ακρο, και δεν ειναι αυτο που συζηταμε εδω.

ξαναπαντα οταν εχεις χωνεψει το σπανακορυζο.

Από αυτά που έγραψες περί Cavill. Ή το πέταξες έτσι στο άσχετο. Εσύ μάλλον είσαι των άκρων εδώ και καιρό. Γράφαμε για ιστορία, σενάριο και χαρακτήρες και μας πέταξες το WOW και τον Warlock. Που κολλάει το WOW σε αυτά που λέγαμε περί Witcher και Cyberpunk. Για να έχεις δέσιμο με τον χαρακτήρα πρέπει να του φτιάξεις τα μαλλιά, τα μπράτσα και να του χώσεις τατουάζ; 

Μπορούσες να πας και τον  Geralt στον μπαρμπέρη ξέρεις. Δεν φταίω εγώ αν από αυτά που γράφεις δείχνεις ψήγματα του χαρακτήρα, της προσωπικότητας και της λογικής σου. Μην καρφώνεσαι από μόνος σου άλλη φορά. 

Μία χαρά είναι το σπανακόρυζο ειδικά αν ασχολείσαι με αθλητισμό και υγιεινή ζωή. 

Τέλος το οφ τοπικ δεν έχει άλλο νόημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...