rofl Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) ok δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω. αμα καταφερεις να βρεις χαρακτηρισμο επι προσωπικου btw πες το μου κι μενα τα γραφομενα σου μεσα σε λιγες ωρες σχολίασα. αν αισθανεσαι οτι σε βαραινουν η καταφερονται εναντιον σου προσωπικα, αυτο δεν ειναι δικο μου θεμα Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deep2deep Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Ποσο μεγαλος ειναι ο χαρτης; θα μπορουμε να εξερευνησουμε ολα απο την αρχη η θα ξεκλεδωνει σταδιακα αναλογα τις αποστολες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fr4ntic Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, Deep2deep είπε Ποσο μεγαλος ειναι ο χαρτης; θα μπορουμε να εξερευνησουμε ολα απο την αρχη η θα ξεκλεδωνει σταδιακα αναλογα τις αποστολες; Πέρα από κάποιες διάσπαρτες δηλώσεις ότι θα είναι διπλάσιος+ σε σχέση με του Witcher, δεν έχουμε κάτι άλλο για την ώρα. Απλά το θέμα με το cyberpunk είναι ότι ο χάρτης συμπεριλαμβάνει μεγάλο κομμάτι και στο ύψος (ουρανοξύστες, κτίρια, διάστημα κλπ.) οπού θα έχει αρκετή εξερεύνηση και εκεί. Για το 2ο δεν έχω ιδέα, αν ακολουθήσουν το κλασσικό open world μοτίβο, λογικά θα μπορείς να εξερευνήσεις αν όχι όλο το μεγαλύτερο κομμάτι ίσως. Προφανώς και σαν RPG που θα είναι υποθέτω πως κάποιες περιοχές ναι μεν θα μπορείς να μπεις αλλά οι όποιοι εχθροί θα είναι για συγκεκριμένα level+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 ωραίο magazine από το gog http://lp.gog.com/night-city-news-1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 και εγω απο το GOG θα το παρω. πρεπει να στηριξουμε και την εταιρεια και την πλατφορμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Aν παει καλα το gog galaxy 2.0 και εχουμε ολα τα παιχνιδια σε μια ''βιβλιοθηκη '' θα το παρω και γω εκει .Ειδάλλως steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Εγω θα τιμησω physical,αρα gog εννοειται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Είναι αταλάντευτα First Person έτσι; Δεν έχει γίνει το θαύμα, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δεν θα μπορείτε να ασκήσετε βία σε παιδιά και story NPCs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 σε γερους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Ήρθε χθες. Breathtaking! 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 απο που το πηρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, KilliK είπε απο που το πηρες; λογικά από εδώ https://www.qwertee.com/product/cyberpunk-keanu 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα