Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Meanwhile at CDPR HQ...

Απόκρυψη περιεχομένων

giphy.gif

Δεν νομιζω να φταιει η CDPR για την ασχετοσυνη του public και καθε public...

Ολοι γνωριζουμε τι τζιμανια εχουν τα ελληνικα καταστηματα.

Επεξ/σία από Balantakos
  • Like 1
  • Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι ακυρωθήκατε, τι αναφέρει η κατάσταση της παραγγελίας σας στον λογαριασμό σας στο Public ; Συνεχίζει να βρίσκεται "υπό επεξεργασία" ;

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Απλά να ρωτήσω, τα email είναι για τις pc εκδόσεις της collector's edition;

Για PC ήταν η δική μου, ναι.

40 λεπτά πριν, Zus είπε

Όσοι ακυρωθήκατε, τι αναφέρει η κατάσταση της παραγγελίας σας στον λογαριασμό σας στο Public ; Συνεχίζει να βρίσκεται "υπό επεξεργασία" ;

"Έχει ακυρωθεί/Δεν θα παραδοθεί".

Όσους δεν σας ακύρωσαν, μήπως προπληρώσατε ή βάλατε νούμερο χρεωστικής ή κάτι τέτοιο? Μπορεί να ακύρωσαν μαζικά μόνο όσους είχαν διαλέξει αντικαταβολή.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, HellionKal είπε

Όσους δεν σας ακύρωσαν, μήπως προπληρώσατε ή βάλατε νούμερο χρεωστικής ή κάτι τέτοιο? Μπορεί να ακύρωσαν μαζικά μόνο όσους είχαν διαλέξει αντικαταβολή.

Τίποτα απολύτως. Την ίδια διαδικασία κάναμε ακριβώς. ;) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Balantakos είπε

Δεν νομιζω να φταιει η CDPR για την ασχετοσυνη του public και καθε public...

Ολοι γνωριζουμε τι τζιμανια εχουν τα ελληνικα καταστηματα.

A καμια σχέση, το gif πήγαινε στο ότι δεν είναι limited η collectors και ήδη έχει ξεπουλήσει :D Πάντως άμα έκανα pre-order θα έκανα την limited steelbook που έχει το amazon, αν και κάνει ίδια τιμή με των κονσολών.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Deep2deep είπε

Αμαν πια 10 σελιδες για τα pre order

Αν εχεις κατι να προσθεσεις για το παιχνιδι που θα βγει σε κοντα 1χρονο,ειμαστε ολοι αυτιά :)

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Zus είπε

καλά εγώ στο public έχω παραγγελίες σε κατάσταση επεξεργασίας και 3 χρόνια πριν που έχουν παραδοθεί κανονικά :P

Δημοσ.

Καλημέρα! Να ρωτήσω κάτι που δεν μου είναι ξεκάθαρο και ίσως το γνωρίζει κάποιος από εσάς. Η Collector's που εξαφανίστηκε σαν ζεστό ψωμάκι είναι limited;; Δηλαδή ότι βγήκε, βγήκε ή παίζει να κυκλοφορήσει και όταν βγει το παιχνίδι να πάρουμε και εμείς που δεν προλάβαμε;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, CapFlint είπε

Καλημέρα! Να ρωτήσω κάτι που δεν μου είναι ξεκάθαρο και ίσως το γνωρίζει κάποιος από εσάς. Η Collector's που εξαφανίστηκε σαν ζεστό ψωμάκι είναι limited;; Δηλαδή ότι βγήκε, βγήκε ή παίζει να κυκλοφορήσει και όταν βγει το παιχνίδι να πάρουμε και εμείς που δεν προλάβαμε;

Γιατι δεν ρωτας τα ιδια τα καταστηματα που θα ξερουν κατι παραπανω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, CapFlint είπε

Ρε φιλε τρία post πιο πάνω το λέω 🧐 μονο του Amazon είναι limited.

17 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

A καμια σχέση, το gif πήγαινε στο ότι δεν είναι limited η collectors και ήδη έχει ξεπουλήσει :D Πάντως άμα έκανα pre-order θα έκανα την limited steelbook που έχει το amazon, αν και κάνει ίδια τιμή με των κονσολών.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Επισκέπτης
Δημοσ.

Στο Γερμανό φαίνεται διαθέσιμη την ώρα που το γράφω η collector's για ps4. Τρεχάτε χωριανοί. 

Δημοσ.

@ Doubleshot Σ'ευχαριστώ, το έχω δει και εγώ αλλά δεν θα παίξω την παιχνιδάρα στο PS4! Θέλω ΦΟΥΛ eye candy 😁

@ {TDi}Dj2k..infc  Καλά ντε μη βαράς, δεν το πρόσεξα 😋 Να ρωτήσω πως το ξέρεις;

@ Fulgore Με το Πλαισιο που μίλησα δεν ήξεραν ή τουλάχιστον δεν ήξερε ο συγκεκριμένος άνθρωπος

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, CapFlint είπε

@ Fulgore Με το Πλαισιο που μίλησα δεν ήξεραν ή τουλάχιστον δεν ήξερε ο συγκεκριμένος άνθρωπος

Τοτε την πηρες την απαντηση σου,εκτος αν πιστευεις οτι γνωριζουμε κατι παραπανω εμεις απο τα ιδια τα καταστηματα που θα τις φερουν :P

Επεξ/σία από Fulgore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...