Alastor192 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ευτυχως που επεσα μεσα και στην προβλεψη μου χαχαχα. Το προσωπικο μου hype για το συγκεκριμενο παιχνιδι με κανει να βλεπω με augmented γυαλια την πραγματικοτητα. To teaser παντως κοντευει τα 11 μυρια views. Το ενα μυριο θα ναι τα δικα μου σιγουρα 1
nocturne Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Για 2-3 δευτεροπλεπτα χαρηκα οτι εβγαλαν καινουργιο trailer και εκανα την ανεπαισθητη κινηση να σηκωθω απο την καρεκλα κ να φτιαξω καφε για να απολαυσω το νεο trailer αλλα @@@@@. Μου την έφερες Alastor 5
InfinitySurfer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Το ιδιο...λεω και 'γώ...εχουμε τίποτα νεότερο απο official πηγες?...αλλα μπαα.... δεν το βλέπω για το '17. Μεσα στο '18 πιστεύω θα έχουμε κάτι καινούργιο από official πηγές, για να δούμε το πως παει το παιχνίδι. Κατα τα άλλα (ειναι λίγο off-topic) αλλα είναι ένα βιντεάκι που φέρνει κάποιες ανησυχίες (τουλάχινστον σε μένα) για το αν θα βεί καλό το Cyberpunk ή όχι... απ'οτι φαινεται ειναι δύσκολος ο δρόμος για το παιχνίδι. Και η CDPR μάλλον πάσχει απο την "Κατάρα", των video-game development studios. Δηλαδή, οι άνθρωποι που τραβάνε όλο το κουπι και βγάζουν όλη την δουλειά, ειναι στην πιεση και στην απέξω...ενω οι fat-cats που έχουν στρογγυλοκαθίσει και έχουν κάνει infiltration στα lux γραφεία, στο upper management, δυσκολευουν την ζωή όλων, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα και τους παχυλούς μισθους τους. Ελπιζω το dev team τουλάχιστον, που ειναι η ψυχή του studio, να κρατήσει το cool του, και να βγεί τελικά κάτι εξαιρετικό....(αν και δεν θα με παραξενέψει αν συμβεί το αντίθετο) https://www.youtube.com/watch?v=wBuoexbVEFE
Alastor192 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Καλα η CD Project εχει 30 reviews και το αλλο σχεδον 800. Επισης και για την FromSoftware που κανει τα Dark Souls λεγαν πως οι εργαζομενοι δεν ειναι καθολου ευχαριστημενοι,αλλα τα παιχνιδια παιχνιδαρες. Συν του οτι οι μισθοι στην Πολωνια ειναι λιγοτεροι αποτι σε αλλες "δυτικες" χωρες,οποτε παιζει να μπαινει και αυτο στον λογαριασμο. Γενικα ισως οσο πιο ευχαριστημενος ειναι ο εργαζομενος,τοσο χειροτερο βγαινει και το game. Ενα ακραιο παραδειγμα,αν δουλευαν 24 ωρες το 24ωρο,θα επαιρναν βαθμολογια 0 για συνθηκες εργασιας,αλλα θα βλεπαμε real world sim στο αποτελεσμα
Damachi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ειχε πει ενας οτι πηγαιναν αργα τη νυχτα μονο για υπνο στο σπιτι που νοικιαζουν και η τοπικη μαφια τους ζητουσε προστασια η δε εταιρεια τους εχει σα σκλαβους . Συνηθως oι δεκάδες "producers" που παιρνουν ειναι κολοπαιδακια χωρις καμια εμπειρια για να βγαινουν πολυ φτηνα - ουτε 200 ευρω μισθο . Οι παλιοι απολυονται γιατι κοστιζουν Γιαυτο *** η Polska - σιγα μη τους εχουν και ασφαλιση
InfinitySurfer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο, δεν ειναι οτι δεν θα βγάλουν καλο παιχνίδι επειδή δουλεύουν πολλές ώρες ή ότι δεν πληρώνονται καλά. (Υπάρχουν πολλοι που δουλεύουν γιατι τους αρέσει να δημιουργήσουν κάτι καλό, και όχι μόνο για το χρήμα, αρκει να μην τους δέσουν τα χέρια στο πως μπορει να αναπτυχθεί το παιχνίδι) Αλλα το ποιος παιρνει τις αποφάσεις για το πως θα στηθεί και αναπτυχθεί το παιχνίδι. Δηλαδή αν η γνώμη των gamers που φτιάχνουν το παιχνίδι, εχει κάποιο βάρος ή όχι. Το W3 δεν εδειξε να έχει προβλήματα σε αυτόν τον τομέα...για να δούμε πως θα πάει τώρα το Cyberpunk. Πάντως μετά τα expansions του W3, πήρα την αίσθηση οτι εντάξει....τελείωσε... με αυτούς τους συγγραφείς/σεναριογράφους και σκηνοθέτες που έχουν, δεν προκειτε να βγάλουν μετριο ή κακό παιχνίδι. Η ομάδα τώρα ειναι που απλώνει τα φτερά της.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=wBuoexbVEFE Άμα δεν είχαν τέτοιες κριτικές οι EA/UBI ίσως να τον πίστευα τον τυπά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Οι χαμηλοί μισθοί είναι στανταράκι αφού οι περισσότεροι βλέπω να το αναφέρουν στα αρνητικά. Κρίμα πάντως να μην πληρώνονται καλά άτομα που έβγαλαν το καλύτερο RPG μέχρι στιγμής.. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν θα έλεγα ότι 100 χιλιάρικα είναι χαμηλός μισθός...άμα θέλουν περισσότερα ας πάνε στις μεγάλες US side να φτιάχνουν shitty mobile games
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Είσαι σίγουρος ότι παίρνουν τόσα ; Αυτοί λένε ότι ακόμα και για τα δεδομένα της Πολωνίας είναι λίγα τα λεφτά.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Από όσο έψαξα τόσο είναι, βασικά δεν έχει μισθό κάτω από 45 χιλιάρικα στον τομέα και αυτός είναι ο αρχικός, άντε πες EU είναι 40, και φτάνει μέχρι 120+. Μιλάμε πάντα για game developer έτσι.
Damachi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 400 ευρω παιρνουν και πληρωνουν απο την τσεπη τους ασφαλιση - οι CEO παιρνουν αυτα που λες και χωνουν season pass και οτι τσοντα τους γυαλισε - κοινως *** το οραμα των πραγματικων δημιουργων
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Τι να σου πω δεν έχω ιδέα αλλα το google λέει αυτά: Average Video Game Designer Yearly Salary in the United States. Video Game Designers earn a median salary of $85,240 per year. Salaries typically start from $45,320 and go up to $129,700. A Video Game Designer with mid-career experience which includes employees with 5 to 10 years of experience can expect to earn an average total compensation of $71,000 based on 90 salaries.
Tobajara Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Τα νούμερα αυτά είναι για Ηνωμένες Πολιτείες. Οι όροι εργασίας στο πρώην Ανατολικό Μπλοκ είναι αρκετά άσχημοι, και σαν εταιρία η CD Projekt δε νομίζω πως λειτουργεί διαφορετικά από το μέσο όρο οποιασδήποτε άλλης μεσαίας/ μεγάλης εταιρίας στη χώρα. Τα συγκεκριμένα νούμερα είναι πολύ μεγάλα ακόμα και για δυτικοευρωπαϊκά δεδομένα. Από την άλλη, για τους μισθούς στην Πολωνία, ένα πολύ πρόχειρο google search μου έβγαλε αυτό. Επίσημο ελάχιστο εισόδημα στη Βαρσοβία είναι 464 ευρώ (500 δολλάρια) και μέσο εισόδημα στη Βαρσοβία 800 δολλάρια (χοντρά χοντρά 700 ευρώ), όλα αυτά μεικτά. http://checkinprice.com/average-and-minimum-salary-in-warsaw-poland/ Βαριέμαι να βρω επίσημα στοιχεία για την ώρα (όχι πως είναι και δύσκολο) αλλά από αυτά που ξέρω μου ακούγονται λογικά, αν συγκριθούν με αυτό (τιμές σε πολωνικά ζλότι). https://tradingeconomics.com/poland/wages Τα νούμερα που αναφέρθηκαν πιο πάνω μου φαίνονται εκτός πραγματικότητας, ακόμα και για Ανατολικό Μπλοκ. Καμία εταιρία με αυτούς τους μισθούς, και μάλιστα μαύρους, δε θα μπορούσε να σταθεί, όχι μόνο από νομικής αλλά και από επιχειρηματικής άποψης. Αν οι συνθήκες εργασίας είναι κακές, υπάρχει μεγάλη πίεση κλπ δε μπορώ να το ξέρω (πάντα υπάρχουν αυτά σε leading developers) αλλά τα όσα ακούγονται δε με πείθουν. Δε μιλάμε για σωματέμπορες ή καμιά φάμπρικα στο κάτω κάτω, για software developers πρόκειται. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Από ότι είδα δεν αναφέρουν μισθό στις διαθέσιμες δουλειές στο site τους, παρόλα αυτά αμφιβάλλω να δίνουν βασικούς μισθούς όταν μιλάμε για την καλύτερη εταιρία αυτήν την στιγμή στο epic rpg. Εδώ beta tester να είσαι UK που ξέρω χαλαρά 20 χιλιάρικα το λιγότερο full time και ίσως να λέω λίγα για σήμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα